Konuyu baştan sona okudum özellikle Efelerxreis ( Yakup ) denen şahsın yorumlarını bazı yorumları yüzümde bir tebessüme yol açarken bazı yorumları okurken kahkaha atmaktan geri alamadım kendimi . Sen daha önceki yorumlarında ben Meyhaneci ( Yakum ) abisiyim diyordun biz gerçekleri gözler önüne sermiştik sende şimdiki yorumlarında yalanını kabul etmiş oldun farkıdaysan Meyhaneci ismi bir er,fsanedir demişsin doğruda söylemişsin aslınmda Tılsım sunucumuzda Hırsızların efsane ismisin kabul ediyorum onlar için bir ışık oldun nasıl hırsızlık yapılır nasıl küfür iftira yapılır milletin namusuna nasıl göz dikilir çoğunu senden öğrendiler taki biz Tılsımda kıçına tekmeyi basana kadar Tılsımda başarıyla sonuçlanan ''Dumansız Hava Sahası Kampanyası '' Sancak sunucusunda da başarıyla sonuçlandığını görmek bizim için mutluluk verici İKV MMO da bir illegal oluşumun emek hırsızlığı ekibini tekrar berhava ettik sen hep yaptığın gibi boş hayal gücünü kullanarak bir veda yazısı hazırlamış ve barınamadığın Sancaktanda kaçma yolunu seçmişsin kaç nereye kadar kaçıcaksın bir süre sonra başka bir sunucuda başka br isimle tekrar çıkarsın piyasaya bizde tekrar bineriz ensene senin İkv deki maceraların bu şekilde dönüp durucak bunun dışında hiç bir şeyle anılmıycaksın bir çoğumuz oyunu bırakırken anılarımızla anırken sen bıraktığında ananla anılıcaksın ki buda emin ol üzücü bir durum buna sebep olanda senin kendindir son olarak şu hususu yazıcam Erzuruma geliceğini yazmışsın bende Erzurumdayım biliyorsundur Erzuruma geldiğinde beni bul saan biraz adamlık dersi verim klavye başında olduğun kadar gerçek hayatta ne kadar erkeksin onuada görmeyi istiyorum ...
Yukarı Mumcular caddesi Ömer Nasuhi Bilmem Pasaşı na gel MuraT Reis diye sor bulursun beni tabi o kadar yüreğin varsa ki hiç sanmıyorum ... Telefon Numaram = 0 538 463 55 66 Erzuruma geldiğinde beni kesin bul dört gözle bekliyor olucam seni ...
Atax loncasına bu emek hırsızları ile yaptıkları mücadelede güzel bir başarıya ulaşmışlar tebrikler her şey gönlünüzce olur İnşallah ...
Efelerxreis
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurt
Re: Efelerxreis
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
Vahit,Olcay'ın bütün söylediklerine tereddütsüz katılıyorum.Biz sizin loncadan hiçbir zaman girmedik ve ayrılmadık.Ha bak şu doğrudur.Onceden Tayfun sizin loncadaydı.Sonra noldu.Baktı sizin loncanın geleceği kötüye gidiyor.Bir sürü hırsızlık,iftira.Artık Tayfun'da bıktı.Sonra naptınız bizim loncadan adam çaldınız.O da yetmezmiş gibi gittiniz Ultrax ler bizim ayakcılığımızı yaparlar sadece dediniz.Biz o zamanlar güçlü değildik.Ama şimdi noldu.Biz çok güçlendik.Sonrada Sancak halkının gözü açıldı.Bize biraz kulak verdiler Sağolsunlar.Sonra Atax lerde düşman olunca artık bıktınız ama belli etmediniz.Şimdide yok Ramazan bayramı Yok annemi özledim bırak bu işleri koçum biz senin gibilerini çok gördük en fazla 1 hafta dayandılar.Senin az bişe paran var diye biraz zahmet çektik.Çok şükür senin de foyan çıktı.Artık defol git hangi sunucuyu kirleteceksen.

▓▒░ T U R B E Y L E R ░▒▓
▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
olcaytoo yazdı:Attığın iftirarı tek tek yanıtlayayım.Efelerxreis yazdı: Ayrıca Ataxloncasına gelince;
1-Bu adam bütün lonca üyelerini soyacak dedi ve durum ortada...
2-Bunlar Pkk dedi sobeyle işbirliği içindeyiz dedi ve durum ortada...
3-Dini bilgilerim senden üstün dedi Yasin-i Şerifin kaçıncı sayfada olduğunu sorunca cevap veremedi.
4-Ataxler Suudi arabistan kökenli o kadar müslümanız cami yaptıracağız dedi.(Türklere değer vermeyip biz Türk değiliz Türkler müslüman değildir demek ancak size yakışır ayrıca her kürt pkk dır demek Bu vatan için şehit olan Kürtlerimizin kemiklerini sızlatmıştır.Eğer kanıt isterseniz bende sobee aracılığı ile forumda yayınlarım evimde bütün fotoların mevcut.)
5-Efeler hırsız dediniz kanıt yok ve tam tersine hep veren olduk.
6-Efeler küfürbaz dediniz Ecoreis ve 1 yada 2 kişi daha küfür etmiş olabilir.Onlar uyarıldı ve kendilerine çeki düzen verdiler sadece Ecoreis düzelmedi ve gereken sözü söyledim lonca büyüklerine loncadan atıldı.
7-Efelerxsnıper'i çalıp çarlarını silip Yalıxliderden selamlarla yazmak bence kendini ele vermektir.Ayrıca bu adamla bir sorunumuz olmadı ve soyupta oraya Yalıxlider den selamlar yazacak kadar saf değildir diye düşünüyorum.Beni az birşey tanımış olsa bana ait olan çarı soyduğunda oyun hayatının biteceğini bilirdi.Fazlasıyla gelir alırdım.
8-Yönetime tek sen söz geçirebiliyorsun diyerek dalga geçtiniz.Buyrun ispatı gidin araştırın.Efelerxlordof 29 mart 2012 ye kadar ban yedi ve anında açtırdım.Efelerxreis susturma yedi yarım saat sonra açtırdım.Meyhaneci isminin geçtiği yerde akan sular durur.Buyrun yönetim orda atalar hani sobeeyle işbirliği içindesiniz ya o kadar yakınsınız ya sobee ye hadi gidin bide Meyhaneciyi sorun sobee ye.Sizin için kurduğum planlar takır takır işliyordu tam yazdığım şekilde oynadınız ama kısmet oyunu bıraktım.Bütün sunucularda gördüğüm en ezik loncalardan birisiniz ve şuan sancak gerçekten güç ve para bakımından güçsüz bir sunucu.
Neyse selametle...
1) Ultralar sizden ayrılmadımı bir ton foto döktüler ortaya çarlarımızı zor kurtardık diye.
2) Biz hiç bir zaman öyle birşey demedik, oyunda fırsat eşilğine inanan bir loncayız, ayrıca kanıtın varsa koy bakalım.
3)Oyunla dini bilginin alakası nedir onu anlayamadım. Bölgeden Atalar ateisttir diye yazılar yazdınız yalansa söleyin.
4)Bu maddeyi anlamadım lütfen foto koy varsa tabi. Ha şunu söyleyeyim Türkiye Cumhuriyetindeki tüm fertler bizim için eşittir, Türkü,kürdü,arabı, hepsi eşittir vede kendini Türk hisseden Türktür biz bu konuda Atatürk milliyetciliğini benimsiyoruz.Her kürt p.kkdır diye bir lafımız yok iftira atma loncamızda kürt arkadaşlarda var biz öle şerefsizlik yapmayız.
5)Birinci maddeye yazdığım bura içinde geçerli.
6)Her üyeleriniz ayrı ayrı küfürlerini yedik forma koyunca kaldırıldı sadece ecoreise atarak buradan sıyrılamassın.
7)Sınıper ne zaman çalındı yok biz çalıpta silipte yalı lider yazacakmışız, kusura bakma senin gibi bu kadar komplocu hareket yapamayız tanımıyoruz etmiyoruz bu kim delil varsa koy.
8-Bu maddede yazdıkların çok karışık ayrıca yönetim zan alında bırakan bir durum yok bilmem banını kaldırttım demekte ne demek kesin buda yalandır. Ayrıca meyhaneci ismi her sunucuda hırsız diye bilinirken burda övünç kaynağı olarak gösternişsin.Bütün sancak güç ve para bakımından güçsüz sunucu demişsin beğenmeyen çeker gider biz kendi kendimize yeteriz çok şükür.
Ayrıca çocuğum varda bilmem ne yazmışsınya diğer konularda başka insanları kardeşim soydu benim suçum yok demen gibi buda külli yalan olduğuna eminim.Yaptıkların ettiklerin çocukca bizim saihten 6 yaş büyük olamassın bide bu çocuk hareketlerle evliyim diorsun buna kim inanır
olcaytoo 26 Nis 2010 11:38
Ayrıca efelerle mücademizde bize desteklerini esirgemeyen Gökx Rowx Ultrax ayrıca tüm sancak sunucuna teşekkürü borç biliriz ayrıca Tılsım sunucusundan Kurt ve Eminönü sunucusundan EmEf loncalarına Efelerin ipliğini pazara çıkarmamızda bize yazılarıyla destek olduklarından dolayı teşekkür ederiz
Dumansız hava sahası kamanyası başarılı olmuştur
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
- abdullatif82
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
ula erzurumun adını ağzına alıpta kirletme 
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
- Tydixx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
+rep verme imkanımız var mı hocamabdullatif82 yazdı:ula erzurumun adını ağzına alıpta kirletme
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
- Ultraxreis
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
olcaytoo yazdı:Ayrıca efelerle mücademizde bize desteklerini esirgemeyen Gökx Rowx Ultrax ayrıca tüm sancak sunucuna teşekkürü borç biliriz ayrıca Tılsım sunucusundan Kurt ve Eminönü sunucusundan EmEf loncalarına Efelerin ipliğini pazara çıkarmamızda bize yazılarıyla destek oldukkarından dolayı teşekkür ederiz
Dumansız hava sahası kamanyası başarılı olmuştur![]()
daywalker yazdı:Loncayı kapatmışmışmış![]()
Ramazanda ailesine gidicekmişmiş![]()
Yönetime her istediğini yaptırırmışmış![]()
mişte miş![]()
Daha fazla barınamayacaklarını anladıklarından kılık değiştiriyolar, e belliydi ama böyle olcağı
Lafta yazmış bizim için yazdığı planlar hep gerçek olmuş istediğini elde etmiş
İyide bizden eksilen hiçbirşey yoktersine hem oyun içi hem oyun dışı çok daha güçlü bir haldeyiz
Ama siz dağıldınız
Sunucudan kaçmak zorunda kalan biz değiliz
Dumansız hava sahası operasyonu tamamlanmıştır
Az kişide oLsak bızım Efeler Loncasını ezmek ıcın her zaman bi çözümümüz vardı. Bana O kadar İftira attın kımse ınanmadı cunku benı tanıyan tanıyor, herkez kimin ne mal oldugunu cok ıyı bılıyor , herkezın hakkını yedın oyunu oyun olarak degilde oyunu bı hırsızlık vb gibi olaylarla oynadın sımdı cekıp gıdıyorum dıyosun sence bunları yapmanın bı anlamı varmıydı ?
Ultra Loncası senın yaranı cok gocundurdu sana item ile kopeklık yapıcak bır Lonca oLmadıgı ıcın senın en buyuk dusmanından bırısı oldu.
Kod: Tümünü seç
Loncamıza Hiçbir Zaman Yardımını Esirgemeyen Atax Loncasına Sonsuz Teşekkürler...
[/color]

Kendinden kacamazsın ne kadar uzagada kacmaya çalışsanda kaderin seni mutlaka bulacaktır...
Ultraxreis yazdı:olcaytoo yazdı:Ayrıca efelerle mücademizde bize desteklerini esirgemeyen Gökx Rowx Ultrax ayrıca tüm sancak sunucuna teşekkürü borç biliriz ayrıca Tılsım sunucusundan Kurt ve Eminönü sunucusundan EmEf loncalarına Efelerin ipliğini pazara çıkarmamızda bize yazılarıyla destek oldukkarından dolayı teşekkür ederiz
Dumansız hava sahası kamanyası başarılı olmuştur
daywalker yazdı:Loncayı kapatmışmışmış![]()
Ramazanda ailesine gidicekmişmiş![]()
Yönetime her istediğini yaptırırmışmış![]()
mişte miş![]()
Daha fazla barınamayacaklarını anladıklarından kılık değiştiriyolar, e belliydi ama böyle olcağı
Lafta yazmış bizim için yazdığı planlar hep gerçek olmuş istediğini elde etmiş
İyide bizden eksilen hiçbirşey yoktersine hem oyun içi hem oyun dışı çok daha güçlü bir haldeyiz
Ama siz dağıldınız
Sunucudan kaçmak zorunda kalan biz değiliz
Dumansız hava sahası operasyonu tamamlanmıştır
Az kişide oLsak bızım Efeler Loncasını ezmek ıcın her zaman bi çözümümüz vardı. Bana O kadar İftira attın kımse ınanmadı cunku benı tanıyan tanıyor, herkez kimin ne mal oldugunu cok ıyı bılıyor , herkezın hakkını yedın oyunu oyun olarak degilde oyunu bı hırsızlık vb gibi olaylarla oynadın sımdı cekıp gıdıyorum dıyosun sence bunları yapmanın bı anlamı varmıydı ?
Ultra Loncası senın yaranı cok gocundurdu sana item ile kopeklık yapıcak bır Lonca oLmadıgı ıcın senın en buyuk dusmanından bırısı oldu.
[/b]Kod: Tümünü seç
Loncamıza Hiçbir Zaman Yardımını Esirgemeyen Atax Loncasına Sonsuz Teşekkürler...
[/color]
En çok zoruma giden ne oldu biliyonmu.Ben oyundayken bırakmadı da ben bırakınca bıraktı.O çok koydu :=)

▓▒░ T U R B E Y L E R ░▒▓
▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
efelerxyildiz yazdı:küplüce kaç yaşındasın onu yaz ilk önce.Bende ümraniyedeyim bi ziyaret edeyim seni.(not:Merak ettiğimden ziyaret edeceğim yanlış anlama olmasın.)mesgenccom yazdı:Küplüce oyunda bana ulaşıver sen bi zahmet sanırım Üsküdar'dasın ve bana çok yakınsın...
Yasim 19 gizlimiz saklimiz yok loncandaki adamlarda adresim telefonum da var
AteşSalih -- TERBİYECİ

-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
kupluce yazdı:efelerxyildiz yazdı:küplüce kaç yaşındasın onu yaz ilk önce.Bende ümraniyedeyim bi ziyaret edeyim seni.(not:Merak ettiğimden ziyaret edeceğim yanlış anlama olmasın.)mesgenccom yazdı:Küplüce oyunda bana ulaşıver sen bi zahmet sanırım Üsküdar'dasın ve bana çok yakınsın...
Yasim 19 gizlimiz saklimiz yok loncandaki adamlarda adresim telefonum da varUskudara gel bi gun insallah goruselim
![]()
Hımm baya gençmişsin.Gelirimde muhabbetimiz uyuşmaz.
Muhabbetinin uyusacagi yasta kuzenler var loncadan orasini dert etmeefelerxyildiz yazdı:kupluce yazdı:efelerxyildiz yazdı:küplüce kaç yaşındasın onu yaz ilk önce.Bende ümraniyedeyim bi ziyaret edeyim seni.(not:Merak ettiğimden ziyaret edeceğim yanlış anlama olmasın.)mesgenccom yazdı:Küplüce oyunda bana ulaşıver sen bi zahmet sanırım Üsküdar'dasın ve bana çok yakınsın...
Yasim 19 gizlimiz saklimiz yok loncandaki adamlarda adresim telefonum da varUskudara gel bi gun insallah goruselim
![]()
Hımm baya gençmişsin.Gelirimde muhabbetimiz uyuşmaz.
AteşSalih -- TERBİYECİ