Beta Döneminde Engereklerın Orada Eşya Alacaktım Annemde Yemek Hazırlamıştı Yemeqe geç kaldm bir eşya alacaktm 500bin mi ne verdim.O miktara almıştım adamda bana itemsiz eşyayı vermiş aceleden dırek okeye tıkladım sonra adamda kabul etti yemeğe koştum yemeğimi yedim baktım adam bana itemsiz eşya vermiş adam kis kis gülüyordu keriz diye ilk defa bi hata yaptım buda şuankı anlattıgımdır
İKV DE YAPTİĞİNİZ HATALAR
- Xsweetxintikammm
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: İKV DE YAPTİĞİNİZ HATALAR
Merhaba,
Beta Döneminde Engereklerın Orada Eşya Alacaktım Annemde Yemek Hazırlamıştı Yemeqe geç kaldm bir eşya alacaktm 500bin mi ne verdim.O miktara almıştım adamda bana itemsiz eşyayı vermiş aceleden dırek okeye tıkladım sonra adamda kabul etti yemeğe koştum yemeğimi yedim baktım adam bana itemsiz eşya vermiş adam kis kis gülüyordu keriz diye ilk defa bi hata yaptım buda şuankı anlattıgımdır
TEMİZ BİR İKV İÇİN HEP BERABER 
Karışma ! Bende . XD£
|♥||♥||♥| HACCII |♥||♥||♥|
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
atma be recep :mrgreen:
Pinokyo'yu yapam Gepetto değilİm Ki her odunu adam edeyim!
- Fearles
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
1.)Bir zamanlar kp kasıyordum 980 yapmıştım zar zor . Adam geldi .Akkanatlar ismi. Dediki seni arzın yıldızı yapacağım. GM yim dedi. Msn verdik. Bana bişi yolladı. Hemen anladm keyloger olduğunu. Sonra küfür ettim msn kaptım. Ardından Mynet sayfa acıktı. Karıştırdım. Gitmişim keylogere girdim . Sonra kapattım. Ama farkında değilim. Sonra şifre felan diğişmiş . Gittim fax çektim
sadece klandan cıkmışdı.
eşyalarımı satmış
iyi paraydı
. Materyal aldım. Cektim daha iyisi oldu.
2-) Adam bana MAG+DIŞ CEKET ime 1 tane1 m bono + Tesla +Dış ayak veriyordu. Adam kapatıp açtı . Kapatık açtı. Sİnirlendim 3. ye itemsiz koymuş bakmadan yesledim. Gitti.
3-) 50 mlik işportaya item sattım farkında değilim.
Önüme geleni verdim gidenler oldu.
4-) 2. aynısını tesla conk 39 level zırhda yedim. Ama sonra
uğraştım 2 m zarar ettim aldım
5-)Bida çarım çalındı. #@!? gittim aradım . Myneti küfür ettim . Hemen carı verdiler
2-) Adam bana MAG+DIŞ CEKET ime 1 tane1 m bono + Tesla +Dış ayak veriyordu. Adam kapatıp açtı . Kapatık açtı. Sİnirlendim 3. ye itemsiz koymuş bakmadan yesledim. Gitti.
3-) 50 mlik işportaya item sattım farkında değilim.
4-) 2. aynısını tesla conk 39 level zırhda yedim. Ama sonra
5-)Bida çarım çalındı. #@!? gittim aradım . Myneti küfür ettim . Hemen carı verdiler
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.