İKV DE YAPTİĞİNİZ HATALAR

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Xsweetxintikammm
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: İKV DE YAPTİĞİNİZ HATALAR

Mesaj gönderen Xsweetxintikammm »

Merhaba,
Beta Döneminde Engereklerın Orada Eşya Alacaktım Annemde Yemek Hazırlamıştı Yemeqe geç kaldm bir eşya alacaktm 500bin mi ne verdim.O miktara almıştım adamda bana itemsiz eşyayı vermiş aceleden dırek okeye tıkladım sonra adamda kabul etti yemeğe koştum yemeğimi yedim baktım adam bana itemsiz eşya vermiş adam kis kis gülüyordu keriz diye ilk defa bi hata yaptım buda şuankı anlattıgımdır :)
TEMİZ BİR İKV İÇİN HEP BERABER ;)
Kullanıcı avatarı
okan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen okan »

Karışma ! Bende . XD£
‎|♥|‎|♥|‎|♥| HACCII ‎|♥|‎|♥|‎|♥|

Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Recy
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Recy »

atma be recep :mrgreen:
Pinokyo'yu yapam Gepetto değilİm Ki her odunu adam edeyim!
Kullanıcı avatarı
Fearles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Fearles »

1.)Bir zamanlar kp kasıyordum 980 yapmıştım zar zor . Adam geldi .Akkanatlar ismi. Dediki seni arzın yıldızı yapacağım. GM yim dedi. Msn verdik. Bana bişi yolladı. Hemen anladm keyloger olduğunu. Sonra küfür ettim msn kaptım. Ardından Mynet sayfa acıktı. Karıştırdım. Gitmişim keylogere girdim . Sonra kapattım. Ama farkında değilim. Sonra şifre felan diğişmiş . Gittim fax çektim :D sadece klandan cıkmışdı.:D eşyalarımı satmış :D iyi paraydı :D . Materyal aldım. Cektim daha iyisi oldu.

2-) Adam bana MAG+DIŞ CEKET ime 1 tane1 m bono + Tesla +Dış ayak veriyordu. Adam kapatıp açtı . Kapatık açtı. Sİnirlendim 3. ye itemsiz koymuş bakmadan yesledim. Gitti.

3-) 50 mlik işportaya item sattım farkında değilim. :D Önüme geleni verdim gidenler oldu.

4-) 2. aynısını tesla conk 39 level zırhda yedim. Ama sonra :D uğraştım 2 m zarar ettim aldım

5-)Bida çarım çalındı. #@!? gittim aradım . Myneti küfür ettim . Hemen carı verdiler :D
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar

Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön