Efelerxreis

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Efelerxreis

Mesaj gönderen Ucube »

Çok şükür bu Lonca dağıldı artık oyundada forumdada güzel bir ortam olacağı kanısındayım :? :)
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen olcaytoo »

Efelerxreis yazdı: Ayrıca Ataxloncasına gelince;
1-Bu adam bütün lonca üyelerini soyacak dedi ve durum ortada...
2-Bunlar Pkk dedi sobeyle işbirliği içindeyiz dedi ve durum ortada...
3-Dini bilgilerim senden üstün dedi Yasin-i Şerifin kaçıncı sayfada olduğunu sorunca cevap veremedi.
4-Ataxler Suudi arabistan kökenli o kadar müslümanız cami yaptıracağız dedi.(Türklere değer vermeyip biz Türk değiliz Türkler müslüman değildir demek ancak size yakışır ayrıca her kürt pkk dır demek Bu vatan için şehit olan Kürtlerimizin kemiklerini sızlatmıştır.Eğer kanıt isterseniz bende sobee aracılığı ile forumda yayınlarım evimde bütün fotoların mevcut.)
5-Efeler hırsız dediniz kanıt yok ve tam tersine hep veren olduk.
6-Efeler küfürbaz dediniz Ecoreis ve 1 yada 2 kişi daha küfür etmiş olabilir.Onlar uyarıldı ve kendilerine çeki düzen verdiler sadece Ecoreis düzelmedi ve gereken sözü söyledim lonca büyüklerine loncadan atıldı.
7-Efelerxsnıper'i çalıp çarlarını silip Yalıxliderden selamlarla yazmak bence kendini ele vermektir.Ayrıca bu adamla bir sorunumuz olmadı ve soyupta oraya Yalıxlider den selamlar yazacak kadar saf değildir diye düşünüyorum.Beni az birşey tanımış olsa bana ait olan çarı soyduğunda oyun hayatının biteceğini bilirdi.Fazlasıyla gelir alırdım.
8-Yönetime tek sen söz geçirebiliyorsun diyerek dalga geçtiniz.Buyrun ispatı gidin araştırın.Efelerxlordof 29 mart 2012 ye kadar ban yedi ve anında açtırdım.Efelerxreis susturma yedi yarım saat sonra açtırdım.Meyhaneci isminin geçtiği yerde akan sular durur.Buyrun yönetim orda atalar hani sobeeyle işbirliği içindesiniz ya o kadar yakınsınız ya sobee ye hadi gidin bide Meyhaneciyi sorun sobee ye.Sizin için kurduğum planlar takır takır işliyordu tam yazdığım şekilde oynadınız ama kısmet oyunu bıraktım.Bütün sunucularda gördüğüm en ezik loncalardan birisiniz ve şuan sancak gerçekten güç ve para bakımından güçsüz bir sunucu.

Neyse selametle...
Attığın iftirarı tek tek yanıtlayayım.

1) Ultralar sizden ayrılmadımı bir ton foto döktüler ortaya çarlarımızı zor kurtardık diye.
2) Biz hiç bir zaman öyle birşey demedik, oyunda fırsat eşilğine inanan bir loncayız, ayrıca kanıtın varsa koy bakalım.
3)Oyunla dini bilginin alakası nedir onu anlayamadım. Bölgeden Atalar ateisttir diye yazılar yazdınız yalansa söleyin.
4)Bu maddeyi anlamadım lütfen foto koy varsa tabi. Ha şunu söyleyeyim Türkiye Cumhuriyetindeki tüm fertler bizim için eşittir, Türkü,kürdü,arabı, hepsi eşittir vede kendini Türk hisseden Türktür biz bu konuda Atatürk milliyetciliğini benimsiyoruz.Her kürt p.kkdır diye bir lafımız yok iftira atma loncamızda kürt arkadaşlarda var biz öle şerefsizlik yapmayız.
5)Birinci maddeye yazdığım bura içinde geçerli.
6)Her üyeleriniz ayrı ayrı küfürlerini yedik forma koyunca kaldırıldı sadece ecoreise atarak buradan sıyrılamassın.
7)Sınıper ne zaman çalındı yok biz çalıpta silipte yalı lider yazacakmışız, kusura bakma senin gibi bu kadar komplocu hareket yapamayız tanımıyoruz etmiyoruz bu kim delil varsa koy.
8,Bu maddede yazdıkların çok karışık ayrıca yönetim zan alında bırakan bir durum yok bilmem banını kaldırttım demekte ne demek kesin buda yalandır. Ayrıca meyhaneci ismi her sunucuda hırsız diye bilinirken burda övünç kaynağı olarak gösternişsin.Bütün sancak güç ve para bakımından üçsüz sunucu demişsin beğenmeyen çeker gider biz kendi kendimize yeteriz çok şükür.

Ayrıca çocuğum varda bilmem ne yazmışsınya diğer konularda başka insanları kardeşim soydu benim suçum yok demen gibi buda külli yalan olduğuna eminim.Yaptıkların ettiklerin çocukca bizim saihten 6 yaş büyük olamassın bide bu çocuk hareketlerle evliyim diorsun buna kim inanır :)
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen olcaytoo »

Ayrıca efelerle mücademizde bize desteklerini esirgemeyen Gökx Rowx Ultrax ayrıca tüm sancak sunucuna teşekkürü borç biliriz ayrıca Tılsım sunucusundan Kurt ve Eminönü sunucusundan EmEf loncalarına Efelerin ipliğini pazara çıkarmamızda bize yazılarıyla destek oldukkarından dolayı teşekkür ederiz

Dumansız hava sahası kamanyası başarılı olmuştur :)
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

kupluce yazdı:Simdi bana anlattigin yok manitam gelicek ders caliscaz, Ayrildik barismak istiyorum simdi kandiriyorum, msn de ona yazdigin seyleri yanlislikla bana yazmistin ws bunlari yaziyodun bana yalanmi ? Hadi bunlari da inkar et de goreyim :!: Ben yalan konusmam bunu bil dedigim lafin arkasindan da yururum senin gibi degilim orda farkli burda farkli konusayim :!:
Yasa bakmiyor bu isler adam gibi dogrulari soylesen saygi duyardim , ki artik o yasina bile inanmiyorum ;)
Rowlarla ilgili dedigim seye gelince Rowxlomdando ve Rowdalgaci nin benim icin Efeler loncasindan farki yok. Ben bu oyunu birakana kadar onlarla ugrasicam :evil:
Vahit abi mevzusuna gelince ben sana anlattiktan sonra o zaman ben bile VAhit abi derim demedinmi ? simdi cikmis velet diyosun utanmadan.
Benim agzimi actirma oyunda nasil reiz ettiysek burdada rezil ederm seni
Cevap beklıyorum bakalım yüzün varsa yaz bunun üstüne bir şey
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Vahit »

bende bir cevap vereyim bu densiz e de öyle gitsin :!:
Arkadaş bize forumdan ata-istler diye yazdığında ben bu arkadaşı oyunda buldum ve kendisine hangi hakla bize ata-ist dersin diye sordum ki (o ata-ist değil ateist olarak bilnir anlamı dini olmayan Sümmehaşa Allah (c.c) varlığına inanmayanlara denilir) dini konularda nekadar bilgin var diye sordum,bana kıvırmaya başladı neymiş biz bölücü propaganda yapmadık ecoreis çalındığında yaptılar veya siz başka sunucuda isimlerimizi alıp yazılar yazdınız hakkımızda diye yazmaya başladı falanda filan

(ecoreis in karakteri çalınmış ozaman propaganda yapmışlar ve küfür etmişler) soruyorum sana reiscik madem okadar sobee ile işbirliğin var ecoreis çalındığında neden geri alamadın hemen :?:

Bu işlerin nasıl işlediğini çok iyi biliyorsun reis sebebi çok yapmışsın bu işleri (eğer bir suçlu suç işlemişse suç mahaline tekrar gelir ) sen kumarı çok iyi oynuyorsun ama bu sunucuda unuttuğun birşey vardı Ataxlonca ile kumar oynama diye çok uyardık seni ama sen yok astım kestim para ile satın alırım sizi siz kimsiniz ben [GM] kesmiş adamım 500m den aşağı paraya ws atmam diye gerek bölge gerekse klandan çok öttün (zamansız öten horuzun başını keserler)

Biz bunları konuşurken hala ata-ist siniz diye konuşmaya devam etti ve kendisine (Ataxaksu ,Osman - Ataxyusuf,Yusuf - Ataxenes , Enes ve Enebenme ,Davut) abinin çocukluğu Suudi arabistan ve katarda geçtiğini ve hangi hakla sen ata-ist dersin diye sordum.
Ve oyundan düştüm oyuna geldiğimde oyundaki bazı arkadaşlarım (loncadan değil) bana efelerden birisi sana Yasin i Şerif Kuran i Kerimde kaçıncı sayfada diye sorduğunu ve oyundan cevap vermeden kaçtığımı bölgeden yazıyor diye söylediler.
Ve bu olayı duydukdan sonra kendisinin nasıl bir insan olduğunu birkez daha anladım ve muhattab almamak için ne oyunda yazıştım nede forumda herhangi bir yazısına cevap verdim.

3-Dini bilgilerim senden üstün dedi Yasin-i Şerifin kaçıncı sayfada olduğunu sorunca cevap veremedi.
4-Ataxler Suudi arabistan kökenli o kadar müslümanız cami yaptıracağız dedi.(Türklere değer vermeyip biz Türk değiliz Türkler müslüman değildir demek ancak size yakışır ayrıca her kürt pkk dır demek Bu vatan için şehit olan Kürtlerimizin kemiklerini sızlatmıştır.Eğer kanıt isterseniz bende sobee aracılığı ile forumda yayınlarım evimde bütün fotoların mevcut.)
Ama gelin görünki ne hale gelmiş bu konuştuklarım :!: Ortaya bir adet Camii çıktı kim yaptırıyorsa Allah razı olsun nediyeyim :!:
Benim yukarda yazdıklarım harici başka şekilde bir yazım varsa sende buyur sobee ile mi yada her hangi bir resmi kurumla beraber koy buraya fotosunu ben gelip sana ömrüm böyunca hizmetçi olacağım ,inan sıçtığında kıçını bile sileceğim SÖZ :!:

********************************************************************************************************************
Adam yazmış şimdi (2-Bunlar Pkk dedi sobeyle işbirliği içindeyiz dedi ve durum ortada...)
Bunu yazmış ve alta eklemiş .....
(8-Yönetime tek sen söz geçirebiliyorsun diyerek dalga geçtiniz.Buyrun ispatı gidin araştırın.Efelerxlordof 29 mart 2012 ye kadar ban yedi ve anında açtırdım.Efelerxreis susturma yedi yarım saat sonra açtırdım.Meyhaneci isminin geçtiği yerde akan sular durur.Buyrun yönetim orda atalar hani sobeeyle işbirliği içindesiniz ya o kadar yakınsınız ya sobee ye hadi gidin bide Meyhaneciyi sorun sobee ye.Sizin için kurduğum planlar takır takır işliyordu tam yazdığım şekilde oynadınız ama kısmet oyunu bıraktım.Bütün sunucularda gördüğüm en ezik loncalardan birisiniz ve şuan sancak gerçekten güç ve para bakımından güçsüz bir sunucu.)

Bana cevap verirmisin efecikxlordof neden 29 mart 2012 ye kadar ban yedi? madem okadar düzgün biriydi? varmı cevabın buna

Yorum sizin adam kendi sorusuna kendisi cevap veriyor ne diyeyim.

Not olarakda:Şunu hiç bir zaman unutma Para ile İmanın kimde olduğunu hiç kimse bilemez Allah (c.c) bize söylemiş olduğun ata-ist kelimesini ne anlamda söylediysen ,tez zamanda o söyleyen diline ,yazan parmağına ve o düşünceyi düşünen ufacık beynine şifa versin diyorum

İnşallah birdaha karşılaşmamak üzere....

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Efelerxreis
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Efelerxreis »

Yazdıklarınızın bi kaçına göz geçirdim.Kaçtın demişsiniz.Biz ne kimseye kal deriz nede yalan söyleriz.Ayyıldız ben evliyim ve bir erkek olarak her türlü eve kadın #@!?.Ben gülün üstüne gül koklamam diyene hak veririm.Bende koklamam 2. si karanfil niyetine geçio bende.Beyzade ye de söyledim kimseye evli olduğumu söyleme diye.Herşey kabulümdür ama eşime edilen hakaret ve küfür kabülüm değildir.Bunun kanıtını Rowx lerden biri bilir.Eşim bi ara oyuna girdi bankanın orda görevlerini yapıodum karaktersizin biri uğraşma o kız sana vermez dedi bölgeden yazdğım lafları o Row lardan biride dahil olmak üzere eö de bulunan herkez gördü.O Row özelime karın kim diyede pm attı cvp alamadı orası ayrı bi konu ve çarını sildim eşimin.Senle konuşurken eşim istanbula ailesinin yanına gitmişti.Evime gelende bir üniversite öğrencisiydi ki bu kmseyi alakadar etmez bnm özel hayatım.İnş şansınızı zorlamassınız hadi kalın sağlıcakla oyunu oynamasamda yapacaklarım size ağır gelebilir emin olun bırakmak zorunda kalırsınız.Bu tehdit mi evet tehdit bu konuşmayıda sobee ye bildirin ama yapacakları birşey yok büyükler bilir beni yapamayacağım şeyi söylemem...
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

Efelerxreis yazdı:Yazdıklarınızın bi kaçına göz geçirdim.Kaçtın demişsiniz.Biz ne kimseye kal deriz nede yalan söyleriz.Ayyıldız ben evliyim ve bir erkek olarak her türlü eve kadın #@!?.Ben gülün üstüne gül koklamam diyene hak veririm.Bende koklamam 2. si karanfil niyetine geçio bende.Beyzade ye de söyledim kimseye evli olduğumu söyleme diye.Herşey kabulümdür ama eşime edilen hakaret ve küfür kabülüm değildir.Bunun kanıtını Rowx lerden biri bilir.Eşim bi ara oyuna girdi bankanın orda görevlerini yapıodum karaktersizin biri uğraşma o kız sana vermez dedi bölgeden yazdğım lafları o Row lardan biride dahil olmak üzere eö de bulunan herkez gördü.O Row özelime karın kim diyede pm attı cvp alamadı orası ayrı bi konu ve çarını sildim eşimin.Senle konuşurken eşim istanbula ailesinin yanına gitmişti.Evime gelende bir üniversite öğrencisiydi ki bu kmseyi alakadar etmez bnm özel hayatım.İnş şansınızı zorlamassınız hadi kalın sağlıcakla oyunu oynamasamda yapacaklarım size ağır gelebilir emin olun bırakmak zorunda kalırsınız.Bu tehditti evet tehdit bu konuşmayıda sobee ye bildirin ama yapacakları birşey yok büyükler bilir beni yapamayacağım şeyi söylemem...

Bana TC numaranı atsana ozel mesajla
Sancaga gelırken de boyle asıp kesmiştin ;)
Ama şimdi gidiyosun bak ;)
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen daywalker »

Efelerxreis yazdı:Yazdıklarınızın bi kaçına göz geçirdim.Kaçtın demişsiniz.Biz ne kimseye kal deriz nede yalan söyleriz.Ayyıldız ben evliyim ve bir erkek olarak her türlü eve kadın #@!?.Ben gülün üstüne gül koklamam diyene hak veririm.Bende koklamam 2. si karanfil niyetine geçio bende.Beyzade ye de söyledim kimseye evli olduğumu söyleme diye.Herşey kabulümdür ama eşime edilen hakaret ve küfür kabülüm değildir.Bunun kanıtını Rowx lerden biri bilir.Eşim bi ara oyuna girdi bankanın orda görevlerini yapıodum karaktersizin biri uğraşma o kız sana vermez dedi bölgeden yazdğım lafları o Row lardan biride dahil olmak üzere eö de bulunan herkez gördü.O Row özelime karın kim diyede pm attı cvp alamadı orası ayrı bi konu ve çarını sildim eşimin.Senle konuşurken eşim istanbula ailesinin yanına gitmişti.Evime gelende bir üniversite öğrencisiydi ki bu kmseyi alakadar etmez bnm özel hayatım.İnş şansınızı zorlamassınız hadi kalın sağlıcakla oyunu oynamasamda yapacaklarım size ağır gelebilir emin olun bırakmak zorunda kalırsınız.Bu tehdit mi evet tehdit bu konuşmayıda sobee ye bildirin ama yapacakları birşey yok büyükler bilir beni yapamayacağım şeyi söylemem...
Bu adamdaki yalan kimsede yok :D
Demişsin ya oyunu bıraktırırım, yapıcaklarım ağır gelir diye..
HODRİ MEYDAN!!!
Hadi benle uğraş, bana oyunu bıraktır
Napabiliyosan yap hadi bakalım neler yapıcaksın ama lafının altında kalırsan.....
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Kullanıcı avatarı
ataxborabey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ataxborabey »

Anlamadıgım birşey var hadi sen gidiyorsun ama lonca neden kapanıyor.tek kişilik bir loncamı bu biri gidince kapansın...Yaw bırakın şunu boşa yazmayın adam anlattıklarına kendi bile inanmış vaziyette ...Diyorki resmen bu oyunda soobede dahil en üstün benim böyle bir saçmalık görmedim ve duymadım ...
Kullanıcı avatarı
mesgenccom
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen mesgenccom »

Küplüce oyunda bana ulaşıver sen bi zahmet sanırım Üsküdar'dasın ve bana çok yakınsın...
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın

"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."

AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan

“Genel Sohbet” sayfasına dön