Murat999 yazdı: ben konuya son yorumumda açıklık getirdim.. ortada bi haksızlık kalmadı , bugün pazar ki o yüzden gm bakamadı.. ama umarım yarın yarın gerekli açıklamayı yapar.
son yorumda dediğim gibi ;
"""bana verilen ödülü zaten gm nin yanında sedaya verecem bu konuda artık benim adım geçmesin en son sen ayaktasın senin geçsin.."""""
arkadaşım aklımca adaleti sağlasam giderim şimdi veririm altınımı çizecem illa, gm nin yanında verecem diyorum,, bunu hangi dille yazmam gerekecek.. anlamanda sorunun yoktur umarım.. hala polemik yaratmaya calışıyorsun. istemiyorum adımın böle konularda anılmasını.. sen baya bi şov a dönüştürdün olayı. Varsa bi çözümün onu yapalım ?
terbiyesizliğin bukadarı olmaz alttan almak hava atmak oldu, sen adam olsaydın bu konuyu genel sohbete değil direk.. şikayet bölümüne gönderirdin.. ben burda hava atmıyorum beyinsizlik yapma eğer sesimi çıkarmasaydım o ödüle yattın diyecektin bilmiyomuyum sanki, konunun başında benden açıklama beklemedin mi bende açıklamamı yaptım.. şov insanı bi kendi iletilerine bak bi benim iletilerime bak benim adımı anma uzatma !
Konu Saptırılmaya Cok Musaıt Olmaya Basladı .
Lutfen Kısa Keselım Yoksa Sonu Terbıyesızlıkle Sonuclanıcak Ikınızde Genc Ve Anlamlı Mantıklar Verebılcek Kadar Buyuksunuz .
Burda Game Master'n Ilgısızlıgınden Dolayı Tartısmaya Kalbınızı Kırmaya Hıc Ama hıc Gerek Yok .
Aeoroea yazdı:Konu Saptırılmaya Cok Musaıt Olmaya Basladı .
Lutfen Kısa Keselım Yoksa Sonu Terbıyesızlıkle Sonuclanıcak Ikınızde Genc Ve Anlamlı Mantıklar Verebılcek Kadar Buyuksunuz .
Burda Game Master'n Ilgısızlıgınden Dolayı Tartısmaya Kalbınızı Kırmaya Hıc Ama hıc Gerek Yok .
haklısın uğur Lethander yorum yazana kadar ağzımı açmıycam .
Dogru Bır Karar Engın Bırak Ne Yazarlarsa Yazsınlar Sadece Lethander'n Acıklamasını Beklıyelım Hep Bırlıkte .. Konuyu Rapor Ettım Yarına Bakarlar Zaten Sımdı Bu Konuya Bıda Yorum Yapılmasın Kırmayalım Bırbırımızı
Ben yoktum ah olsaydım keşke en azından ödülü alamazdınız:)
Şaka bi yana video'yu izlediğim zaman bazı şeylerin önemini daha çok anlamak gerekir..
Örneğin;
Bu oyunun herkes için bir amacı var EĞLENMEK,
haksızlıkların önüne geçemessiniz adaletsizlik hep olucaktır sonuçta ancak şu konunun tamamını okuduğum zaman gördüm ki bazı şeyler Adalet,Güç,Sizin tabirinizle Adamlık,Delikanlılık, bunları çok kolay ağzınıza almışsınız.bu oyunda kimse kimsenin gücünü,adamlığını,insanlığını ölçemez.Engin kazanmış Başkası kazanmış ve ya kaybetmiş önemli değil,önemli olan dediğiniz gibi yapılan bu haksızlıklıkları şimdi değilde o anda dile getirmenizdir..
Bana sorarsanız eğer,O gün Haksızlık olduğunu mu düşündünüz etkinlik sonrası bir araya gelip"Kusura bakma arkadaşım Ben senin 1.liğini etkilemek istemiyorum ödülü ben aldım fakat senin hakkındı" gibi anlaşabilirdiniz.Ve bu konu buraya taşınmazdı ki şu durumda herşey ortada Engini birinciliği ortada en son kimin öldüğü ortada arkadaş da çok iyi özetlemiş..Bu saatten sonra sizin böyle konuşmanız sadece ama sadece kendinizle oyununuzu gösterir..Şuan kendinizle oynuyorsunuz farkında olmadan elbet ki herkesin cevap hakkı,kendini savunma hakkı vardır ama bu saatten sonra hediyeyi GM'in önünde vermişsiniz,Başka yerde vermişsiniz hiç birşey değişmez..Şu söylediğiniz Şahsıma göre kendinize karşı olan oyununuzdur bir laf vardır"Yılan'a sormuşlar ne yaparsın diye;Yılan demiş insanlarla oynarım diye"ama herkes bilir ki yılan'ın amacı oyun değil insanları zehirlemektir,ama Siz kendinizi zehirliyorsunuz karşınızda kini zehirliyim derken....
Kısacası ödülü alan almış,kazanan kazanmış,kaybeden kaybetmiş ama kazanmanında kaybetmeninde bi usulü vardır.Bilmeyenler için Google'dan öğrenebilirsiniz...