efelerx sorunum olan varsa gelsin adam gibi yazsın ...

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ecoreis
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

efelerx sorunum olan varsa gelsin adam gibi yazsın ...

Mesaj gönderen ecoreis »

KARDESİM BAKIN ARTIK SIZIN YUZUNUZDEN OYUNDA OYNAMIYOR Bİ VERİYOM KARDESİME CARI SİZ VELTLİNİZİ YAPIP KUFUR ETTİYORSUNU SONRA BENİM CANIM SIKILIYOR BURDA EFENDİCE TAKILIN BURDAN LODOSLAR VE ARZLARA SESLENİYORUM ... ANLADIYSANIZ KENDİNİZE CEKİ DUZEN VERİN BİRAZ AMA SAYET YOK KARDESİM BEN HALA AYNI YOLDAYIM DİYOSAN SEN KUFURU HAKK EDENLERDESİN DEMEKTİR BUNDAN SONRA SANCAK SUNUCUNDAN SİKAYET VEYA SORUN İSTEMİYORUM KENDİ ADIMA BUNU OZELLİKLE BAZI YASI UFAK VELETLRE YAZDIMI UNUTMAYIN....
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: efelerx sorunum olan varsa gelsin adam gibi yazsın ...

Mesaj gönderen kupluce »

Arkadas Sancak sunucusundan skayet ve sorun istemiyormus, lutfen Sancak halki laf dinleyin :)
Eger keserseniz kufur ederim size demek istiyor arkadas , nede olsa Efecik ne beklersin ki baska :)
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ucube »

Anlamadığım nokta oyunda bölgeden ve klandan sürekli tartışma çıkartıp sonrada küfür eden yetmemiş gibi bide bunları foruma taşınmasını sağlayan bu efeler Loncası oyunda nasıl şikayet istemiyor şaşılır doğrusu :lol:
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen olcaytoo »

Ucube yazdı:Anlamadığım nokta oyunda bölgeden ve klandan sürekli tartışma çıkartıp sonrada küfür eden yetmemiş gibi bide bunları foruma taşınmasını sağlayan bu efeler Loncası oyunda nasıl şikayet istemiyor şaşılır doğrusu :lol:
Vayy sonunda anlayabilmişsin ne mal olduklarını diğer konuda neler yazdığın hala gözümün önünde neyse.
ecoreis yazdı:KARDESİM BAKIN ARTIK SIZIN YUZUNUZDEN OYUNDA OYNAMIYOR Bİ VERİYOM KARDESİME CARI SİZ VELTLİNİZİ YAPIP KUFUR ETTİYORSUNU SONRA BENİM CANIM SIKILIYOR BURDA EFENDİCE TAKILIN BURDAN LODOSLAR VE ARZLARA SESLENİYORUM ... ANLADIYSANIZ KENDİNİZE CEKİ DUZEN VERİN BİRAZ AMA SAYET YOK KARDESİM BEN HALA AYNI YOLDAYIM DİYOSAN SEN KUFURU HAKK EDENLERDESİN DEMEKTİR BUNDAN SONRA SANCAK SUNUCUNDAN SİKAYET VEYA SORUN İSTEMİYORUM KENDİ ADIMA BUNU OZELLİKLE BAZI YASI UFAK VELETLRE YAZDIMI UNUTMAYIN....
Size gelince oyunda her ne pislik varsa sizde var tabi kimse sevmez sizi. Efelerle mücadelemiz devam edecektir...
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen complex »

Efendi efendi oturun. Bir sürü kp açı var içinizde.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
Efelerxolum
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Efelerxolum »

Ecoreis sürekli küfür ediyorsun. Ettiğin küfür de bütün loncaya mâl oluyor.Ve haklıymış gibi ben küfür ederim demen daha büyük bi yanlış. Ya sen kendin gel oyna bu sunucuda çarını kardeşine emanet etme. Yada ecoreisle bir alakamız kalmıcak. Çünkü artık sıkıldık hepiniz hakkınızı kaybettiniz. Düzelen loncada kalır, düzelmeyen yol alır . Ona göre ya çeki düzen verin kendinize yada bize bırakmadan loncayı terkedin...
Kullanıcı avatarı
Saddo
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Saddo »

efelerx den adam yokki fazla adalet ölüm var ve bi kaç kişi doğal olarak herkezin sorunu oluyor
Resim GÖKxDraCuLa Gökxdraculla İhanetin küçüğü büyüğü olmaz
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Ucube »

Bir insan her ne olursa olsun haklı veya haksız hiç bir şekilde küfür etmemelidir. Bu genel ahlak kuralları içinde yer almaz. Fakat zaten bunu insan olan anlar. Ama görüyorumki son zamanlarda klandan ve bölgeden edilen küfürler bu tür insanların (ki onlara insan demek hata olur.) aile terbiyesinden yoksun oldukları anlamına gelir.
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Efelerxbeyzade
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Efelerxbeyzade »

Ölümün her dediğini destekliyorum .Ne olursa olsun küfür etmek acizlerin başvurduğu bir yöntemdir.
Kullanıcı avatarı
TraNncE
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen TraNncE »

Heh şöle delikanlı gibi küfür etmeden takılın Ama durmak yok kesmye devam..! :twisted:
CyBeRxKiLLeR-CyBeRxTraNcE-CyBeRxqöLge-AtaxBerZaH
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön