efelerx sorunum olan varsa gelsin adam gibi yazsın ...
efelerx sorunum olan varsa gelsin adam gibi yazsın ...
KARDESİM BAKIN ARTIK SIZIN YUZUNUZDEN OYUNDA OYNAMIYOR Bİ VERİYOM KARDESİME CARI SİZ VELTLİNİZİ YAPIP KUFUR ETTİYORSUNU SONRA BENİM CANIM SIKILIYOR BURDA EFENDİCE TAKILIN BURDAN LODOSLAR VE ARZLARA SESLENİYORUM ... ANLADIYSANIZ KENDİNİZE CEKİ DUZEN VERİN BİRAZ AMA SAYET YOK KARDESİM BEN HALA AYNI YOLDAYIM DİYOSAN SEN KUFURU HAKK EDENLERDESİN DEMEKTİR BUNDAN SONRA SANCAK SUNUCUNDAN SİKAYET VEYA SORUN İSTEMİYORUM KENDİ ADIMA BUNU OZELLİKLE BAZI YASI UFAK VELETLRE YAZDIMI UNUTMAYIN....
Re: efelerx sorunum olan varsa gelsin adam gibi yazsın ...
Arkadas Sancak sunucusundan skayet ve sorun istemiyormus, lutfen Sancak halki laf dinleyin 
Eger keserseniz kufur ederim size demek istiyor arkadas , nede olsa Efecik ne beklersin ki baska
Eger keserseniz kufur ederim size demek istiyor arkadas , nede olsa Efecik ne beklersin ki baska
AteşSalih -- TERBİYECİ

Anlamadığım nokta oyunda bölgeden ve klandan sürekli tartışma çıkartıp sonrada küfür eden yetmemiş gibi bide bunları foruma taşınmasını sağlayan bu efeler Loncası oyunda nasıl şikayet istemiyor şaşılır doğrusu :lol:
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
Vayy sonunda anlayabilmişsin ne mal olduklarını diğer konuda neler yazdığın hala gözümün önünde neyse.Ucube yazdı:Anlamadığım nokta oyunda bölgeden ve klandan sürekli tartışma çıkartıp sonrada küfür eden yetmemiş gibi bide bunları foruma taşınmasını sağlayan bu efeler Loncası oyunda nasıl şikayet istemiyor şaşılır doğrusu :lol:
Size gelince oyunda her ne pislik varsa sizde var tabi kimse sevmez sizi. Efelerle mücadelemiz devam edecektir...ecoreis yazdı:KARDESİM BAKIN ARTIK SIZIN YUZUNUZDEN OYUNDA OYNAMIYOR Bİ VERİYOM KARDESİME CARI SİZ VELTLİNİZİ YAPIP KUFUR ETTİYORSUNU SONRA BENİM CANIM SIKILIYOR BURDA EFENDİCE TAKILIN BURDAN LODOSLAR VE ARZLARA SESLENİYORUM ... ANLADIYSANIZ KENDİNİZE CEKİ DUZEN VERİN BİRAZ AMA SAYET YOK KARDESİM BEN HALA AYNI YOLDAYIM DİYOSAN SEN KUFURU HAKK EDENLERDESİN DEMEKTİR BUNDAN SONRA SANCAK SUNUCUNDAN SİKAYET VEYA SORUN İSTEMİYORUM KENDİ ADIMA BUNU OZELLİKLE BAZI YASI UFAK VELETLRE YAZDIMI UNUTMAYIN....
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
Efendi efendi oturun. Bir sürü kp açı var içinizde.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- Efelerxolum
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Ecoreis sürekli küfür ediyorsun. Ettiğin küfür de bütün loncaya mâl oluyor.Ve haklıymış gibi ben küfür ederim demen daha büyük bi yanlış. Ya sen kendin gel oyna bu sunucuda çarını kardeşine emanet etme. Yada ecoreisle bir alakamız kalmıcak. Çünkü artık sıkıldık hepiniz hakkınızı kaybettiniz. Düzelen loncada kalır, düzelmeyen yol alır . Ona göre ya çeki düzen verin kendinize yada bize bırakmadan loncayı terkedin...
efelerx den adam yokki fazla adalet ölüm var ve bi kaç kişi doğal olarak herkezin sorunu oluyor

Bir insan her ne olursa olsun haklı veya haksız hiç bir şekilde küfür etmemelidir. Bu genel ahlak kuralları içinde yer almaz. Fakat zaten bunu insan olan anlar. Ama görüyorumki son zamanlarda klandan ve bölgeden edilen küfürler bu tür insanların (ki onlara insan demek hata olur.) aile terbiyesinden yoksun oldukları anlamına gelir.
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Ölümün her dediğini destekliyorum .Ne olursa olsun küfür etmek acizlerin başvurduğu bir yöntemdir.
Heh şöle delikanlı gibi küfür etmeden takılın Ama durmak yok kesmye devam..! :twisted:
CyBeRxKiLLeR-CyBeRxTraNcE-CyBeRxqöLge-AtaxBerZaH