Çok boşuna tartışmalar,hepsi geçici... Kırmayın boşuna birbirinizi,bu oyundaki hiçbirşeyin size gerçekte bir faydası yok...!Hırs yapmayın,oyun sadece eğlenme aracı,burda sağlanılan tanınmışlık,üstünlük,çar güçllüğü,şaheser sayınız vs... size ve hayatınıza gerçekte hiçbir katkısı yok
Sadece tanıdığınız gerçekten iyi insanlar varsa ve yaşamınıza onları katabiliyorsanız en büyük kazanç bu=)
Not; RoA bu sunucuda kendi üstünlüğünü sağlamaya yönelik tavırlarda bulunmamış ender loncalardandır... Bir iki kişinin sözlerinin ortaya çıkarmış olduğu sonuçların bütün oluşuma mal edilmesi yanlış...
Gerçek hak hayatın içinde,onun arayışında olmanızı temenni ederek sözümün gittiği yerlere selam ederim
SOVE yazdı:black ben sana kemik attığımı hatırlamıyorum? neden böyle birşey yazma gereği hissettin kendinde? sanırım seninde kuyruğuna basmışım zamanında. :lol: çokmu acımıştı canın?ops:
Canımı çok acıttın zamanında, evlat acısı çekiyorum hala seni besleme seni
bOdRuMLuCaPkINn yazdı:bu ne gururdur Allahım :?: illaki bir cevap verme arzusu :!: sanki cevap yazmayınca öleceksiniz.Amaç ne "haklı çıkmak" ne uğruna :?: hepsi saçmalık başka hiçbirşey değil.Az adam olun da sağa sola çamur atıp "birbirinizi kırmaktan" vazgeçin.Konuyu açan arkadaşa merak ettiği konularda cevaplar defalarca verilmiş,bu konuda gereği yapılmış,konu çoktan kapanmış olmasına rağmen,hala inatla saçmalamak için can atıyor,haklı çıkmak için size cevap vereni ezmek için birbirinizle yarışıyorsunuz.Yazık şuraya cevap yazmak için harcadığınız zamana.Aklınızı başınıza alın biraz.Yaşınıza göre davranın.Konuyu kişisel tartışmaya döndürüp uzatmayın.konu çoktan kapanmış :!:
Bodrumlu çapkın;
Deplasmana gelip 'Adam Olun' gibi bir kelam edersen bu konu uzar gider. Adam olmayanın Teşkilat sunucusunda yeri zaten yoktur. Laflarına dikkat et. Sonuçta kaçanda teşkilattan kovalayanda teşkilattan.
pasaforum yazdı:Öncelikle herkese meraba. Bugün itibari ile arz kanalında Roa loncası hakkında bir kaç bilgi öğrendi.Aşağıda fotoları ile verecem.Fakat aklıma takılan nokta. Roa loncası bir GM loncasıdır ifadesi ve görevlere gelip oyunculara yardım etmesi.
Ben bu oyunu oynuyorum fakat bana bireysel oyun deyip hiçbir GM yardım etmiyor.Daha doğrusu ben böyle birşey görmedim. Bunun yanında Roa loncası arkadaş diyorki biz ayrıcalıklıyız ve GM gelip görevime yardım ediyor.
GM ler hakkında ben mi yanlış bilgiye sahibim bilmiyorum ama game master dediğin kişi oyundaki karakteri istediği şekle sokuyor ve istediği vuruşu yapabiliyor. Böyle bi karakterin bazı üyelere ne gibi faydası dokunabilir.
Bu bir oyunsa eğer herkese oyun olması.Yardım olacaksa herkese olmalı.Kimse ayrıcalıklı olmamalı.Ama ne yazık ki böyle bir adalet yokmuş.Buyrun Roa üyesi arkadaştan kendi ağzı ile öğrenelim.
Yapmak istediğim polemik yaratmak değil. Sadece şu oyunda birileri nasıl ayrıcalıklı onu öğrenmek istiyorum.Adalet bu oyunun neresinde biri açıklasın o zaman ?
Yorum yapan bazı arkadaşlar şunu anlayana kadar tekrar tekrar okuyabilirse ortada karışıklık kalmayacak.
Adamcağız her bildiriminde roa üyesi demiş. Roa'ya laf bile söylememiş...
Konu ve konuya yazılan cevaplar, bir çok kişiyi ve bir çok ekip arkadaşımı açık şekilde zan altında bırakmaktadır. Yapmanız gereken çok basitken olayı kişiselleştirip, bazı kişileri zan altında bırakmak isteyen kişilerin ekmeklerine yağ sürüyorsunuz.
Kendisine yada çevresine ayrıcalık tanındığını söyleyen kişileri gerekli belgeler ile gerekli merciiye ulaştırın, ayrıcalık tanıyan(!) kişiler tarafından cezalandırılsınlar.
Hak ve eşitliği sağlamak için vazifede bulunan kişileri böyle bir konuda rencide etmeniz hiç hoş değil!