Biz ayrıcalıklıyız- Alıntı Roaxroa

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
DeStinA
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Re: Biz ayrıcalıklıyız- Alıntı Roaxroa

Mesaj gönderen DeStinA »

Çok boşuna tartışmalar,hepsi geçici... Kırmayın boşuna birbirinizi,bu oyundaki hiçbirşeyin size gerçekte bir faydası yok...!Hırs yapmayın,oyun sadece eğlenme aracı,burda sağlanılan tanınmışlık,üstünlük,çar güçllüğü,şaheser sayınız vs... size ve hayatınıza gerçekte hiçbir katkısı yok =)
Sadece tanıdığınız gerçekten iyi insanlar varsa ve yaşamınıza onları katabiliyorsanız en büyük kazanç bu=)

Not; RoA bu sunucuda kendi üstünlüğünü sağlamaya yönelik tavırlarda bulunmamış ender loncalardandır... Bir iki kişinin sözlerinin ortaya çıkarmış olduğu sonuçların bütün oluşuma mal edilmesi yanlış...

Gerçek hak hayatın içinde,onun arayışında olmanızı temenni ederek sözümün gittiği yerlere selam ederim =)

Dibe notta sana Kürtaş [1453] koptuğu yerde bırak :D
Kullanıcı avatarı
1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 1453 »

DeStinA yazdı:
Ama sen şimdi olayı kişiselleştiriyorsun :)

''Kürtaş'' bunu yazarken elin sürştü galiba :P farklı bişi yazacaktın sanırım :)
Resim
|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|

İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
Kullanıcı avatarı
DeStinA
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen DeStinA »

1453 yazdı:
DeStinA yazdı:
Ama sen şimdi olayı kişiselleştiriyorsun :)

''Kürtaş'' bunu yazarken elin sürştü galiba :P farklı bişi yazacaktın sanırım :)
Herkes neleri yapıyor bir kişiselleştirme çok görülmez artık =))
Yahu neden söylüyorsun kimse farketmeyecekti belki :P =)
Kusrum affola "Kürşat" yazacaktım =)
Kullanıcı avatarı
1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 1453 »

Esf. kusur yok sürştü galiba dedim zaten.
Resim
|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|

İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
Kullanıcı avatarı
bLacksin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bLacksin »

SOVE yazdı:black ben sana kemik attığımı hatırlamıyorum? neden böyle birşey yazma gereği hissettin kendinde? sanırım seninde kuyruğuna basmışım zamanında. :lol: çokmu acımıştı canın? :oops:

Canımı çok acıttın zamanında, evlat acısı çekiyorum hala :) seni besleme seni :D
Resim
Kullanıcı avatarı
bLacksin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

bOdRuMLuCaPkINn yazdı:bu ne gururdur Allahım :?: illaki bir cevap verme arzusu :!: sanki cevap yazmayınca öleceksiniz.Amaç ne "haklı çıkmak" ne uğruna :?: hepsi saçmalık başka hiçbirşey değil.Az adam olun da sağa sola çamur atıp "birbirinizi kırmaktan" vazgeçin.Konuyu açan arkadaşa merak ettiği konularda cevaplar defalarca verilmiş,bu konuda gereği yapılmış,konu çoktan kapanmış olmasına rağmen,hala inatla saçmalamak için can atıyor,haklı çıkmak için size cevap vereni ezmek için birbirinizle yarışıyorsunuz.Yazık şuraya cevap yazmak için harcadığınız zamana.Aklınızı başınıza alın biraz.Yaşınıza göre davranın.Konuyu kişisel tartışmaya döndürüp uzatmayın.konu çoktan kapanmış :!:
Bodrumlu çapkın;

Deplasmana gelip 'Adam Olun' gibi bir kelam edersen bu konu uzar gider. Adam olmayanın Teşkilat sunucusunda yeri zaten yoktur. Laflarına dikkat et. Sonuçta kaçanda teşkilattan kovalayanda teşkilattan.
Resim
Kullanıcı avatarı
bLacksin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

pasaforum yazdı:Öncelikle herkese meraba. Bugün itibari ile arz kanalında Roa loncası hakkında bir kaç bilgi öğrendi.Aşağıda fotoları ile verecem.Fakat aklıma takılan nokta. Roa loncası bir GM loncasıdır ifadesi ve görevlere gelip oyunculara yardım etmesi.
Ben bu oyunu oynuyorum fakat bana bireysel oyun deyip hiçbir GM yardım etmiyor.Daha doğrusu ben böyle birşey görmedim. Bunun yanında Roa loncası arkadaş diyorki biz ayrıcalıklıyız ve GM gelip görevime yardım ediyor.
GM ler hakkında ben mi yanlış bilgiye sahibim bilmiyorum ama game master dediğin kişi oyundaki karakteri istediği şekle sokuyor ve istediği vuruşu yapabiliyor. Böyle bi karakterin bazı üyelere ne gibi faydası dokunabilir.
Bu bir oyunsa eğer herkese oyun olması.Yardım olacaksa herkese olmalı.Kimse ayrıcalıklı olmamalı.Ama ne yazık ki böyle bir adalet yokmuş.Buyrun Roa üyesi arkadaştan kendi ağzı ile öğrenelim.

Yapmak istediğim polemik yaratmak değil. Sadece şu oyunda birileri nasıl ayrıcalıklı onu öğrenmek istiyorum.Adalet bu oyunun neresinde biri açıklasın o zaman ?

Yorum yapan bazı arkadaşlar şunu anlayana kadar tekrar tekrar okuyabilirse ortada karışıklık kalmayacak.

Adamcağız her bildiriminde roa üyesi demiş. Roa'ya laf bile söylememiş...
Resim
Kullanıcı avatarı
bOdRuMLuCaPkINn
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen bOdRuMLuCaPkINn »

Kardeşim cümlemin sadece bir kısmını değil devamını da alsaydın keşke :arrow: "birbirinizi kırmaktan" vazgeçin.
İyi forumlar dilerim.
Dergilerimizin adresleri sırasıyla:

http://www.anadoluakincilari.com/Dergi/S1/
http://www.anadoluakincilari.com/Dergi/S2/
http://www.anadoluakincilari.com/Dergi/S3/
/S4/

"SİZDEN GELENLER" için adresimiz RoAdergi@gmail.com
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Merhaba,

Konu ve konuya yazılan cevaplar, bir çok kişiyi ve bir çok ekip arkadaşımı açık şekilde zan altında bırakmaktadır. Yapmanız gereken çok basitken olayı kişiselleştirip, bazı kişileri zan altında bırakmak isteyen kişilerin ekmeklerine yağ sürüyorsunuz.

Kendisine yada çevresine ayrıcalık tanındığını söyleyen kişileri gerekli belgeler ile gerekli merciiye ulaştırın, ayrıcalık tanıyan(!) kişiler tarafından cezalandırılsınlar.

Hak ve eşitliği sağlamak için vazifede bulunan kişileri böyle bir konuda rencide etmeniz hiç hoş değil!

Daha güzel konularda görüşmek dileği ile...
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön