Biz ayrıcalıklıyız- Alıntı Roaxroa

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
pasaforum
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Biz ayrıcalıklıyız- Alıntı Roaxroa

Mesaj gönderen pasaforum »

Öncelikle herkese meraba. Bugün itibari ile arz kanalında Roa loncası hakkında bir kaç bilgi öğrendi.Aşağıda fotoları ile verecem.Fakat aklıma takılan nokta. Roa loncası bir GM loncasıdır ifadesi ve görevlere gelip oyunculara yardım etmesi.
Ben bu oyunu oynuyorum fakat bana bireysel oyun deyip hiçbir GM yardım etmiyor.Daha doğrusu ben böyle birşey görmedim. Bunun yanında Roa loncası arkadaş diyorki biz ayrıcalıklıyız ve GM gelip görevime yardım ediyor.
GM ler hakkında ben mi yanlış bilgiye sahibim bilmiyorum ama game master dediğin kişi oyundaki karakteri istediği şekle sokuyor ve istediği vuruşu yapabiliyor. Böyle bi karakterin bazı üyelere ne gibi faydası dokunabilir.
Bu bir oyunsa eğer herkese oyun olması.Yardım olacaksa herkese olmalı.Kimse ayrıcalıklı olmamalı.Ama ne yazık ki böyle bir adalet yokmuş.Buyrun Roa üyesi arkadaştan kendi ağzı ile öğrenelim.

Resim

Resim

Yapmak istediğim polemik yaratmak değil. Sadece şu oyunda birileri nasıl ayrıcalıklı onu öğrenmek istiyorum.Adalet bu oyunun neresinde biri açıklasın o zaman ?
Paşaxmüdür & Paşaxjacabo & Paşaxsalih

Belimizde kılıcımız Kirmani
Taşı deler mızrağımın temreni
Hakkımızda devlet etmiş fermanı
Ferman padişahın, dağlar bizimdir..
Kullanıcı avatarı
pasakadir
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Biz ayrıcalıklıyız- Alıntı Roaxroa

Mesaj gönderen pasakadir »

Abi böle bu işler aynı fransadaki kast sistemine benziyor kral (DEV) papazlar(GM) Onları tanıyıp muhabbeti olanlar (burjuvalar)Bizde ne yazıkki(Köylüler) :(
PaşaxKadir Paşaxkadirhan PaşaxSina
Q_P_a_Ş_a_X_k_A_d_İ_r_Q
PaŞaLaRıN LoNcAsI
LoNcA KuVa-İ MiLLiYe
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

bunlar gerçekten tanıyorsa kötü bişey ama adam korkutmak için diyorsa başka bence bu adam kimse benden bişey çalmasın kimse bana bişey diyemesin die önüne gelene böyle bi hikaye anlatıyo aynsının banada anlattı bilmem gm le babalideki kuş kafesinde vs etmişte bab aliye girerken ordaki surda vs etmişte böyle bişeyler söyledi eğer gm ler böyle bi ayrımcılık yapıyorsa yazık oyuna verdiğimiz emeğe inş. böyle bişey yoktur...
Kullanıcı avatarı
Pasaxfatih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Pasaxfatih »

Sen Sadece Oyununu Oynarsın Biz Herşeyi Önceden Haber Alırız :)

SEN KİMSİNKİ ? GM NİN OGLU OL :) SEN BU BİLGİLERİ ÖGRENEMEZSİN
YOK ÖGRENİYORUM DERSEN VE BUNU KANITLAYAN BİRİ CIKARSA MAHKEMELİK OLACAGINDAN ŞÜPHEM YOK...
VE BENİM SENİ SÜRÜNDÜRECEK KANITLARIM VARSA İNAN BUNUN PEŞİNDEN KOŞARIM :)
BİZ BU OYUNA SAATLERİMİZİ GECELERİMİZİ GÜNDÜZ EDENE KADAR VAKİT HARCIYORUZ...

Üst kurum varmı ben kimden Adalet isteyecem ??

Yok :)

NAH YOK SİZ KİMSİNİZKİ ??
GM DEDİGİNİZ ADAM OYUNUN ACIKLARINI KAPATARAK HAKSIZLIKLARA ENGEL OLARAK
PARASINI KAZANIR TABİ DİGER OYUNLARDA BU BÖYLE :)
ELİN OGLU GELİR SON ZAMANLARDA OLDUGU GİBİ :)
HİÇ Bİ EGİTİMİ OLMAYAN YAPMAK İSTEDİKLERİNİ AMACLARINI BİLE BİLMEDİKLERİ ADAMLARI
ALIR GM YAPARLAR SONUC :)

SONUC GÜLÜNÇ DİME :)
HAYATIMIZA KATTIGIMIZ İKV NİN GÜLÜNÇ DURUMUNA BAK :)

BİZ GM LONCASIYIZ BİZ HERSEYİ SİZDEN ÖNCE BİLİRİZ :p
SADECE GÜLÜYORUM :)

NE YAPTINIZ PEKİ :)
BEN KUVA-İ MİLLİYEYİM VE SİZDEN COK DAHA FAZLA KATKIM VAR SU OYUNA !!!

YAZIK SİZLERE ROA YMIŞ PEHH...
PAŞA ların Loncası Lonca KUVVA-İ MİLLİYE...Paşafatih Paşaxfatih Paşaxjötem...
Kullanıcı avatarı
Senfony
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Revenge of Nobility

Mesaj gönderen Senfony »

pasakadir yazdı:Abi böle bu işler aynı fransadaki kast sistemine benziyor kral (DEV) papazlar(GM) Onları tanıyıp muhabbeti olanlar (burjuvalar)Bizde ne yazıkki(Köylüler) :(
işin özü budur.
güzel bir benzetme yapmışsın.
ama çözümsüz bi konu
Resim
Eline , beline , diline sahip ol !
Kullanıcı avatarı
PasaMunecciM
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen PasaMunecciM »

Selamün Aleyküm;

Kadir papazı karıştırma :)

Fatih ve Salih kardeşlerim bu oyuna adam akıllı GM Game Master gelmediği sürece düzelme yaşanmasını bekleme , güya zembekoğlu atılmıştı haksızlıktan hayırdır kafanız yerine mi geldi geri aldınız?
Hayırdır 2 güne kadar teşkilatta sus pus olan tornivada mı geldi neye hikmet alındı acaba
Bazı çarların ismi büyüyo şekli değişiyo bazılarına rutbe geliyo
Vay be çok şeker hayat la valla bak
Herkes kafasına göre Game master[Oyun Hastır]

Bu budur baba bunlarıda kafaya takacaksak işimiz var Bunlar için strese bile girmeye değmez herkes neyin ne olduğunu anlıyor.Adam akıllı insanları almazlarsa olacağı budur internet kafeden game masterlık ilk türk oyununda oldu flaş flaş flaş :D ne kadar gülünç bi olay la evde Game master lık tabi o kadar hata felan çıkar.Boşverin kafanıza bile takmayın.
Tabudun içinde ölüler ve diriler.Birini seçeceksin ya tabudun dışında kalacaksın yada tabudun içine gireceksin.!
Saygılarımla;
Lonca Kuva-i Milliye
Paşaxmüneccim Paşaxpapaz
ANKARAGÜCÜBURSASPOR/GECEKONDU
Kullanıcı avatarı
pasaforum
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen pasaforum »

Senfony yazdı:işin özü budur.
güzel bir benzetme yapmışsın.
ama çözümsüz bi konu
Cem hocam beni üzende bu zaten.Biz ne diye 50 kişi toparlayıp kadim hidra kesmeye uğraşıyoruz.Rüzgara karşı toilet yapıyoruz. Ama ayrıcalığımız var diyen kişiler çağırıyor birilerini adam geliyor ölmeden tank oluyor. Gözümün önünde adam geldi yardımı etti gitti.Ses etmesem daha da edecek. Bir oyunda iki taraf var ise bu yönetici ve oyuncudur. Ben işimi yapıp 24 saatin 20 saatini buraya harcıyorsam onlarda bi zahmet işini yapsın ve kimseye ayrıcalık tanımasın.
Klandan bas bas bağırıyor adam biz GM loncasıyız. Bende kilimcinin kör oğluyum. Biz niye bu tarz haberleri önceden alamıyoruz derdim bu benim. Göğsünü gere gere biz GM loncasıyız, ayrıcalıklıyız, haberleri önceden alırız diyor zat-ı muhterem. Aldığım alacağım pluslara lanet ediyorum arkadaş. Bu nasıl bir anlayıştır.
Paşaxmüdür & Paşaxjacabo & Paşaxsalih

Belimizde kılıcımız Kirmani
Taşı deler mızrağımın temreni
Hakkımızda devlet etmiş fermanı
Ferman padişahın, dağlar bizimdir..
Kullanıcı avatarı
PasaMunecciM
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen PasaMunecciM »

Selamün Aleyküm;

Salihim bizde mi yalama olalım baba ben yalama olmaktansa şerefimle devam ederim daha iyi
Ama Gm ayrıcalık yapıyorsa onada helal olsun sobeeyede.Başka ne diyek baba
Tabudun içinde ölüler ve diriler.Birini seçeceksin ya tabudun dışında kalacaksın yada tabudun içine gireceksin.!
Saygılarımla;
Lonca Kuva-i Milliye
Paşaxmüneccim Paşaxpapaz
ANKARAGÜCÜBURSASPOR/GECEKONDU
Kullanıcı avatarı
xDAVUT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xDAVUT »

Merhaba ;

Umarım Yazımı sonuna Kadar Okursunuz.

Torpil Tüm Dünyada yaşanan Bir Husustur.
Arada Rüşvette Olabiliyor.
Ama İnanın İkv Bambaşka bir Şey.

Sebeb Nedir ?

Sebeb Nasıl Yardım Ettikleri Değil, Kime Yardım Ettikleri Önemlidir.
Paşaxkadir Kardeşimin Dediği Gibi Burjuva sistemi Oluyor bu tür İşler.
Bizim Üniversitede ( Dicle Üniversitesi'nde ) Adını Vermek İstemediğim Bir Tarih Hocamız ki Kendisi Üniversite Dışında Hangi Öğrenciye Rastgelse Dayak Yiyor.Dayak Yemesinin Sebebi Ne Biliyor musunuz.

Adam Öğrencileri Köylü Tayfasına Bırakıyor.Yönetimle Alakası Olanları Burjuva Yani Şehir Yapısında Belli Nam Yapmış Ve Kendilerini Kral Sanan İnsanlar Olarak Algılıyor.( Bu Laflarımdan Büyük Olaylar Çıkabilir.Hatta Bu ADama DAva Bile Açşak Kazanırız. )
İstanbul Kıyamet Vakti'nde de Bu Tür Olaylar Hatta GM İle Bizzat Konuşularak Ayrımcılık Yapan Bir Kaç Yalaka Oyuncularımız Var.
Örnek Verecek Olursak ; Bizim Geçende bir Arkadaş Oyunda D....... Adında birinin Charının Tipini Değiştirdiğini duydu. Ve O D........ Adlı Kişi Oyuna girdiğinde bu Onu 5 ay Önce arkadaş Listesine Eklemişti.İşte O Kişi Oyuna girdiğinde Adam Arkadaş Listesine Bakıyor. Ve Bu Adamın Oyunda Olmadığını Görüyor.E Nasıl Yaw bu Adam Arkadaş Listesinde Ekli Ama Adam Oyunda Olduğu Halde Arkadaş Listesinde Görünmüyor. ( O charı Silip Aynısında Full Büyük Char Açmış )

Şimdi Size Soruyorum. Bu Nasıl Eşitliktir ki Yeni Güncelleme' de Full Büyük Charını Silip Tekrar Eski Bir Char Açabiliyor Millet.
Ve Nasıl Bir Adalettir ki Yeni charını da Eski char Olarak Değiştirebiliyor Millet ???

İstanbul Kıyamet Vakti'nde Daha bizim Bilipte Açığa Çıkardığımızda Anında Ban Yiyeceğimiz Bir Çok Kavram Var Ama Sürekli Benim Bir Lafım Vardır.

"Karanlıkta Dile Getirmekten Çekindiğiniz Hakikat Bir Gün Aydınlıkta İşitilecek ve Gizli Mekanlarda Öğrendiğiniz Bir İnancı Bir Gün Çatılardan Haykıracaksınız."
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Kullanıcı avatarı
Ultraslanqmudur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Ultraslanqmudur »

Selamlar

Öncelikle ayrıcalık die bir şey yoq ;)

eğer rOa ayrıcalıklı olsaydı oyundaki görewlerini yada klan savaşlarında yada başka türde yardımlarını

başka kimseden yani Arz Klanı Mensuplarından istemezlerdi ...

ister gM loncası olsun ister çöplüğün içindeki pislikler olsun ne fark eder :D

bu Roaxroa denen arkadaş kendini nimetten saymış 2-3 söz sölemiş :D

gM loncasına yani rOa ya sorarım bu zamana kadar ne yapmış arz klanında ;)

az laf çok iş gm loncası varsın böle kendilerini nimetten saysın :D
Resim
ReVoLVeR ~ FERİTaDa ~ JeSuHa
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön