Biz ayrıcalıklıyız- Alıntı Roaxroa
Re: Biz ayrıcalıklıyız- Alıntı Roaxroa
RoA ayrılacıklıdır çünkü RoA bütün ikv sunucuların ilk loncasıdır ve şimdiye kadar hiç gerilememiştir hep ön planda olmuştur.Ayrıcalık bundan ibarettir. Dekantasyon RoA
Dostlarımızın Bir Damla Göş Yaşı İçin Bütün Gülüşlerimiz Feda Olsun
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Loncusız
Fatihmisin maşukmusun, gelip gidip buraya birşeyler yazma artık. Tamam konu çözülmüş, anlaşılmış uzatmayın diyoz gelmiş halen birşeyler karalıyon :?: illa kovmakmı lazım, ağırmı konuşmak lazım birader? anlamıyonmu kapasitenmi yetmiyor?
sen demek istiyon ki, serhatla mehmet bi tarafa, geri kalanının köküne kibrit suyu.. Yahu sen kimsin? :lol:
madem serhatla mehmete itimatın var, onun seçtiği kişilerden oluşan ROA loncasına dahada dil uzatma.
az biraz o adamların hatırı varsa, bu konuyu gelip gidip yazma ve roa lafını ağzını alma.
ama yok, sen şimdi gelip birşeyler yazarsın kendi fındık kafandan ama emin ol bi tarafıma bile takmıyom seni :lol:
Diğer kullanıcılardan af dilerim, günü geçmiş bir konuya yazıp forum kirliliği yarattığım için.
sen demek istiyon ki, serhatla mehmet bi tarafa, geri kalanının köküne kibrit suyu.. Yahu sen kimsin? :lol:
madem serhatla mehmete itimatın var, onun seçtiği kişilerden oluşan ROA loncasına dahada dil uzatma.
az biraz o adamların hatırı varsa, bu konuyu gelip gidip yazma ve roa lafını ağzını alma.
ama yok, sen şimdi gelip birşeyler yazarsın kendi fındık kafandan ama emin ol bi tarafıma bile takmıyom seni :lol:
Diğer kullanıcılardan af dilerim, günü geçmiş bir konuya yazıp forum kirliliği yarattığım için.

ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
SOVE yazdı:Fatihmisin maşukmusun, gelip gidip buraya birşeyler yazma artık. Tamam konu çözülmüş, anlaşılmış uzatmayın diyoz gelmiş halen birşeyler karalıyon :?: illa kovmakmı lazım, ağırmı konuşmak lazım birader? anlamıyonmu kapasitenmi yetmiyor?
Bak bak..! Dondurma sezonu açılmış

- zembekoğlu
- Sahaf Yardımcısı
Hadi canım ! Bu kadar da olmaz yahu. Benim güçlü bir Boss'u kestiğim hayatta görülmemiştir nerede gördün bunu rüyandamı !a4xx yazdı:Ben bizzat zembekoğlunun gelip başka bir lodosun ifliss görevini yapmasına şahit oldum.Önce kendi ışınlandı ifliss e sonra yaptığı kişiyi yanına çekti sen otur dedi ve ifliss i kesti.Görevi yaptığı kişide eski bir yöneticiydi.İsim vermek istemiyorum.
Çamur at izi kalsın bu kadarda aşağılama kendini yahu ! İflisin oraya bir çok kişi ışınladım evet ve hadi dememle herkes iflise saldırdı ve BEN DAHİL ! orada hepimiz öldük. Tamamen gırgır olsun diye yapılan bir hareketti.
Asıl konuya gelecek olursak; GM ler zaman zaman oyuna girip bazı toplulukların görevlerini zaman zaman yaparlar tabiki ama hiçbir zaman sipariş usülü kimseye gitmezler. RoA konusuna gelince ! o ekran görüntüsü alınan şahıs ! boyundan büyük kabul edilemez laflar etmiş evet ve bu konuşmalar tamaman kendi egosunu tatmin etmek için yazılmış söylemlerdir. GM ler ile RoA ya da bir başka gruplarla sıkı fıkı ilişkileri yoktur !
O konuşmayı yapan kişinin RoA üyesi ya da kim olduğu hakkında bir fikrim yok ama gerçekten RoA üyesi ise gereken yapılacaktır diye umuyorum.
İKV yönetimi her zaman herkese eşit davranmıştır. Hepiniz gözümüzde çok değerlisiniz ve hepinizde aynı değerdesiniz.
Saygılar...
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
-
- FareAdam Düşmanı
black ben sana kemik attığımı hatırlamıyorum? neden böyle birşey yazma gereği hissettin kendinde? sanırım seninde kuyruğuna basmışım zamanında. :lol: çokmu acımıştı canın?
ops:

- T E Ş K İ L A T -
- pasaforum
- Sahaf Yardımcısı
Konuyu yine kişisel meselelere çevirdiniz. Yorum yapmayın artık. Varmı konuya kilit vuracak bir ilgili kişi ? Yeter uzamasın artık kilitleyin.
Paşaxmüdür & Paşaxjacabo & Paşaxsalih
Belimizde kılıcımız Kirmani
Taşı deler mızrağımın temreni
Hakkımızda devlet etmiş fermanı
Ferman padişahın, dağlar bizimdir..
Belimizde kılıcımız Kirmani
Taşı deler mızrağımın temreni
Hakkımızda devlet etmiş fermanı
Ferman padişahın, dağlar bizimdir..
haydi bakalım koptuğu yere kadar 

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
- Pasaxfatih
- FareAdam Düşmanı
Senin Yaş kac Gülüm ya ??SOVE yazdı:Fatihmisin maşukmusun, gelip gidip buraya birşeyler yazma artık. Tamam konu çözülmüş, anlaşılmış uzatmayın diyoz gelmiş halen birşeyler karalıyon :?: illa kovmakmı lazım, ağırmı konuşmak lazım birader? anlamıyonmu kapasitenmi yetmiyor?
Yada Seviyen Nerelerde ??
Yorumlara bak Bende bunu Fasulyeden Nimet Sandım :S
Aptal Saptal Yorumlar Konuyu Cektigi Yere Bak !!
Serhatla Mehmet gerisine Kibrit Suyuymus Bre Gerizekalı Arkadasım benim...
Ben İkisin Tanırım Gerisi Beni İlgilendirmez Diyorum Bir suclamada BULUNUYORMUYUM ??
Yada Ben RoA Loncasına Dil Uzatıyormuyum ??
Ya Körsün Yada Anlamak İstemiyorsun Bazı Seyleri...
Az su Kafanı Yor Öyle Yorum Yap Yapıcaksan :S
Konu cözülmüş Evet de Konu Coktan Cözüldü Sen Aptal Saptal Yorumlar Yazmasan Uzamıcak...
İşine Bak Hadi Az Cıtanı Yükselt Öle cık Karsıma...
PAŞA ların Loncası Lonca KUVVA-İ MİLLİYE...Paşafatih Paşaxfatih Paşaxjötem...
- bOdRuMLuCaPkINn
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
bu ne gururdur Allahım :?: illaki bir cevap verme arzusu :!: sanki cevap yazmayınca öleceksiniz.Amaç ne "haklı çıkmak" ne uğruna :?: hepsi saçmalık başka hiçbirşey değil.Az adam olun da sağa sola çamur atıp "birbirinizi kırmaktan" vazgeçin.Konuyu açan arkadaşa merak ettiği konularda cevaplar defalarca verilmiş,bu konuda gereği yapılmış,konu çoktan kapanmış olmasına rağmen,hala inatla saçmalamak için can atıyor,haklı çıkmak için size cevap vereni ezmek için birbirinizle yarışıyorsunuz.Yazık şuraya cevap yazmak için harcadığınız zamana.Aklınızı başınıza alın biraz.Yaşınıza göre davranın.Konuyu kişisel tartışmaya döndürüp uzatmayın.konu çoktan kapanmış :!:
Dergilerimizin adresleri sırasıyla:
http://www.anadoluakincilari.com/Dergi/S1/
http://www.anadoluakincilari.com/Dergi/S2/
http://www.anadoluakincilari.com/Dergi/S3/
/S4/
"SİZDEN GELENLER" için adresimiz RoAdergi@gmail.com
http://www.anadoluakincilari.com/Dergi/S1/
http://www.anadoluakincilari.com/Dergi/S2/
http://www.anadoluakincilari.com/Dergi/S3/
/S4/
"SİZDEN GELENLER" için adresimiz RoAdergi@gmail.com
-
- FareAdam Düşmanı
Yazıklarının nereye gittiğini bile bilmiyon demek ki maşuk efendi.
Hakaret etmeye çalışıyorsun fakat aynı şeyi ben sana yapmayacam
"gerizekalı" ve "aptal" lafınıda heyecanına veriyorum gülüm. Nede olsa bağışlamak bize yakışır, çirkeflik size.
Şu anki Yazdıklarımın konuyla hiçbir alakası yok, sadece her kavanoza turşu olma diye yazıyorum.
Hadi bebem, yardakçılarınıda al ve yol al.
Hakaret etmeye çalışıyorsun fakat aynı şeyi ben sana yapmayacam
Şu anki Yazdıklarımın konuyla hiçbir alakası yok, sadece her kavanoza turşu olma diye yazıyorum.
Hadi bebem, yardakçılarınıda al ve yol al.

- T E Ş K İ L A T -