Biz ayrıcalıklıyız- Alıntı Roaxroa

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
KoNSuLTaSYoN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Biz ayrıcalıklıyız- Alıntı Roaxroa

Mesaj gönderen KoNSuLTaSYoN »

Sa Teşkilat ahalisi konuyu gördüm biraz hayretle karşıladım. Nedenine gelirse sıralayayım;
-Bizim sunucuda loncadaki tek bir adama göre yorum yapabiliyor.
-Loncadaki diğer kişiler önemsizdir.Tek yanlış ölüm sebebidir.
-Loncalar sadece sunucularda ve oyunda aktif olduklarını zannediyoruz.
-Loncaların her sunucudaki kanadının çok güçlü olduğunu zannediyoruz.
Simdi anlatmak istediğime gelelim üzüldüm açıkcası oyunu bilen insanların ne kadar gereksiz ne kadar boş konuştuklarını görünce ayrıca yazan insanların hepsi kardeşim niteliği verdiğim insanlar. Ben kişisel olarak konuşucam su oyunda herhangi bir loncaya üyesi yüzünden hiç sevmediğim loncaya bile bölgeden laf söyletmedim hatta gittim loncanın lideri veya lonca temsilcisiyle konuştum. Bu çok zor mu özellikle saygı değer paşax kardeşlerim neyse laf salatası yapmak veya buraya destan yazmak amacında değilim. Ben bu sunucuda kimlerin ne yaptığını nelerle nasıl ilgilendiğini çok şükür biliyorum onlarda kendini bilirler ve buraya yorum yazan insanların sadece benim gözümde küçüldüklerini bilmelerini arz ederim.
Saygılarımla...

Not: Hiç bir RoA üyesi kardeşim bu konu hakkında gerekli gereksiz yorum yapmasın bizde oyunda kimler dost kimler düşman görmüş oluruz ayrıca bu bir oyun belki millet fark eder erdemlik öğrenirler.
Konu hakkında yorum yapılmamıs sebebi işe çok gereksiz bulunduğundandır.
Keyifli oyunlar
VaRLıĞıN NeYDiKi YoKLuĞuN Ne oLSuN..!
Kullanıcı avatarı
Ironmanx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen Ironmanx »

KoNSuLTaSYoN yazdı:Sa Teşkilat ahalisi konuyu gördüm biraz hayretle karşıladım. Nedenine gelirse sıralayayım;
-Bizim sunucuda loncadaki tek bir adama göre yorum yapabiliyor.
-Loncadaki diğer kişiler önemsizdir.Tek yanlış ölüm sebebidir.
-Loncalar sadece sunucularda ve oyunda aktif olduklarını zannediyoruz.
-Loncaların her sunucudaki kanadının çok güçlü olduğunu zannediyoruz.
Simdi anlatmak istediğime gelelim üzüldüm açıkcası oyunu bilen insanların ne kadar gereksiz ne kadar boş konuştuklarını görünce ayrıca yazan insanların hepsi kardeşim niteliği verdiğim insanlar. Ben kişisel olarak konuşucam su oyunda herhangi bir loncaya üyesi yüzünden hiç sevmediğim loncaya bile bölgeden laf söyletmedim hatta gittim loncanın lideri veya lonca temsilcisiyle konuştum. Bu çok zor mu özellikle saygı değer paşax kardeşlerim neyse laf salatası yapmak veya buraya destan yazmak amacında değilim. Ben bu sunucuda kimlerin ne yaptığını nelerle nasıl ilgilendiğini çok şükür biliyorum onlarda kendini bilirler ve buraya yorum yazan insanların sadece benim gözümde küçüldüklerini bilmelerini arz ederim.
Saygılarımla...

Not: Hiç bir RoA üyesi kardeşim bu konu hakkında gerekli gereksiz yorum yapmasın bizde oyunda kimler dost kimler düşman görmüş oluruz ayrıca bu bir oyun belki millet fark eder erdemlik öğrenirler.
Konu hakkında yorum yapılmamıs sebebi işe çok gereksiz bulunduğundandır.
Keyifli oyunlar

Bu Konuda HemFikir Olduğumu Belirtmek İstiyorum Demek ki RoA Teşkilat Kanadının Hiçbir Katkısı Olmamış Gördüğüm Kadarı İle Teşkilat Sunucusuna. Açıkcası Baya Bi Hayret İçine Düştüm.Tamam Belki Çok İyi ya da İlkleri Biz Yapamadık Ama Elimizden Geldiğincede Yardım Ettiğimizi Düşünüyorum. " Küçük yada Büyük , Yardım Her Yerde Yardımdır."

Bu Arada Üst Düzey Yöneticilerin Birkaçı RoA Loncasından Çıkmadır Lakin RoA Bir GM Loncası Değildir Ayrıcalıklıda Değiliz Hepimizde Alnımızın Teri İle Oyunda Başarı Yakalamaya Çalışan Kullanıcılarız Belirtmek İsterim...

Not:RoA Üyeleri Bu Konuya Yorum Yapmasın Tartışma Daha Fazla Uzamasın Gereği Dışına Çıkmış Bir Konu Oldu.Mkacellat ve Roaxroa Üyeleri Loncadan İhraç Edildikleri Belirtildi , Gereken Açıklamalar Yapıldı.

Herkese Keyifli Oyunlar ve Forumlar Dilerim ...
Resim
Kullanıcı avatarı
PasaMunecciM
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen PasaMunecciM »

Selamün Aleyküm;

Serhat[Ironmax] ve Mehmet[Konsültasyon] Kardeşim sizi kırdıysak kusra bakmayın.Ama Lonca arkadaşlarınız başka sunucudan gelip kötü söz sarf etmeleri takdirinde bu şekilde uzadı.Szi değerli kardeşlerimizin kalbi kırılması bizi üzer.Bu yüzden konuyu kapatalım.Kardeşlerimiz herşeyden olsun önemlidir benim şahsen ve bizimde.Hem reelde olsun hem sanalda bu böyledir.YAlnız Salih kardeşimde bu mevzunun derinligini ögrenmek amacıyla sorgulamak ebadında konuyu açtı ama bazı çirkin laflar yüzünden mevzu bu şekilde.
Tabudun içinde ölüler ve diriler.Birini seçeceksin ya tabudun dışında kalacaksın yada tabudun içine gireceksin.!
Saygılarımla;
Lonca Kuva-i Milliye
Paşaxmüneccim Paşaxpapaz
ANKARAGÜCÜBURSASPOR/GECEKONDU
Kullanıcı avatarı
KoNSuLTaSYoN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Gurur kardeşim bir kardeşim vardır paşalarda bilirsiniz istanbuldaki buluşmada bana dediği bir şey vardı bu olayın tanıkları bu forumda böyle yorum ve konu açınca üzüldüm.
Ayrıca konuya gelelim evet teşkilattaki diğer loncalardan farklıyız ayrıcalığımız var peki bu ayrıcalıklar nelerdir;
-Ayrıcaklığımız söyle ıkv oyununda her sunucuda RoAlı görebilmek RoA loncasından olan bir kişi her sunucuda yardım gerekildiğinde gerekli yardımı alınması, üstün derecede ve cıkarsız(bu kelimenin altını cizerim) şekilde bir arkadaşlık ortamı. Maksat oyun item falan değil maksat farklı insanlar tanımak sohbet etmek muhabbet etmek sadece sanalda azcık dıs dünyadan uzaklasmak RoAnın farkı bu benim acımdan
Salih kardeşim bilgin olsun benim carlarımda dogru dürüst itemim yok sahaser silahı ordan burdan topladımda ürettim kadım görevimi diğer arz kardeşlerime kestirdim. Aylık 9 günlük ban hakkında sahibim emin sonuna kadar durmama ihtimalım %100 sınırsız plussızlıgım var istedigim gibi car acıp silme yetenegim var RoA ayrıcalıkları bunlar tekrardan saygılarımı sunarım
Kullanıcı avatarı
KoNSuLTaSYoN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Ayrıca salih kardeşim o kadar ayrıcalıklıyız ki kadim görevini yaparken her lonca gibi yardım talebinde bulunuyoruz ve kadım görevi yapılırken eyup kardeşime skypeden neler dediğimi ona sorabilirsin amacım sadece bu oyuna gercekten baglı olanlar senin gibi veya bizim loncada bazı kardeşlerim gibi insanların kadım görevi olsun diye guruba girmeleri icin neler dediğimi biliyor paşaeyup kardeşim Allah razı olsun o da kırmadı beni iste biz bu kadar ayrıcalıklıyız çünkü lafımızı dinleyen dostlarımız var.
Cümlelerim kalıp halindedir kimse gazetecilik yapar gibi cımbızla cekip almasın öyle sahısları dikkate almıyorum.
Kullanıcı avatarı
pasaforum
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen pasaforum »

Bu konu uzadıkça sorunlu hale geliyor.Sorum siz değerli teşkilattaki arkadaşlar üzücü veya kırıcı olduysa affola.Ama arkadaşınız öyle bir kelam ettiki dayanamadım.Ayrıcalık literatürümde yok.Adalet var.Bu konuyu en açık biçimde Ironman- serhat kardeş anladı ve gerekeni yaptı saolsun. Ama diğer butün arkadaşlar savunma refleksi ile konuyu saptırdı.Roa bir cemaat ve tüm sunucularda var ise başka yerden gelip bana yan çar açıp onu konuşturdu diyen arkadaşa sitemim.Ama kim olursa olsun hakkımı yedirmemek isterim.
Şu cevabı vermeden konuyu gerçekten başka yerlere çekenleri kınıyorum.
Ironmanx yazdı:Bu Arada Üst Düzey Yöneticilerin Birkaçı RoA Loncasından Çıkmadır Lakin RoA Bir GM Loncası Değildir Ayrıcalıklıda Değiliz Hepimizde Alnımızın Teri İle Oyunda Başarı Yakalamaya Çalışan Kullanıcılarız Belirtmek İsterim...
Paşaxmüdür & Paşaxjacabo & Paşaxsalih

Belimizde kılıcımız Kirmani
Taşı deler mızrağımın temreni
Hakkımızda devlet etmiş fermanı
Ferman padişahın, dağlar bizimdir..
Kullanıcı avatarı
Patasana
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Patasana »

Verilmesi gereken mesaj verilmiş.
Alınması gereken mesaj alınmış.

Artık konunun son bulması teşkilat serverimiz için daha hayırlı bir adım olur diye düşünüyorum.
Resim

http://pic1.resimupload.com/r3/resim_129876180.JPG
http://img195.imageshack.us/img195/1395/5handanldj.jpg
http://pic1.resimupload.com/r8/resim_510193426.JPG
http://pic1.resimupload.com/r4/resim_362352276.JPG
Kullanıcı avatarı
Pasaxfatih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Pasaxfatih »

KoNSuLTaSYoN yazdı:Ayrıca salih kardeşim o kadar ayrıcalıklıyız ki kadim görevini yaparken her lonca gibi yardım talebinde bulunuyoruz ve kadım görevi yapılırken eyup kardeşime skypeden neler dediğimi ona sorabilirsin amacım sadece bu oyuna gercekten baglı olanlar senin gibi veya bizim loncada bazı kardeşlerim gibi insanların kadım görevi olsun diye guruba girmeleri icin neler dediğimi biliyor paşaeyup kardeşim Allah razı olsun o da kırmadı beni iste biz bu kadar ayrıcalıklıyız çünkü lafımızı dinleyen dostlarımız var.
Cümlelerim kalıp halindedir kimse gazetecilik yapar gibi cımbızla cekip almasın öyle sahısları dikkate almıyorum.

Evet Ayrıcalıklı Oldugun Bir Kesin :)
Ama RoA üyesi oldugun için deil Senin Karakterindendir :)
Bu bir Oyun Diyosun Mehmet Kardesim Benim
Ama o kdr Hırs Yapmıssınki RoA için Bulundugum İthamlar Bi Hayli Dokunmuş...Üzücü...
Ben aynı seyleri Sana Skyptede Söyülüyorum...Yüzyüzede Söyledim...
Hani Len Memo Roa Roa Diosunuz Nerde Roa :)
Bunlar En Basit Örnekleri...
Kimse 2 Boşbogaz için RoA yı sorgulamıyor...
Sadece Bu Adamlarn Dediklerinin Dogrulugu Sorgulanıyor Mehmet ;)

Serhat Sana Gelince Ben Demedimki RoA Yardım Etmiyor...
Ben Sadece Sizlerin Yani RoA nın Yöneticilerinin Abarttıgı Gibi bir Birlik Olmadıgınız ki bu Gercegi Sende Biliyosun...
Allah Razı Olsun Serhat sende Mehmet sende Bir dedigimi 2 Etmediniz...
BEN ETTİMMİ ? ETMEDİM
AMA ROA ÜYESİSİN DİYE DEİL altını cizerek söylüyorum ;)

Sizin Ayrıcalıgınız Bizim Gönlümüzde Kardeşliik :)

KIRDIYSAK AFFOLA...
Madem Roaxroa ve Mkacellat İhraç Edildi :D
Konuyu Uzatmaya Gerek yok İyi Forumlar...
PAŞA ların Loncası Lonca KUVVA-İ MİLLİYE...Paşafatih Paşaxfatih Paşaxjötem...
hidalgo
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen hidalgo »

XDAVUT arkadaşımızın yorumundaki sahısı acıkça sölemesini isterdim D.. diye yazdıgı kişi DADAŞKENT bu sahısın tip degiştirme mevzusu su ttnet e aktarırken carları silinmiş şimdi soruyorum ALLAH aşkına benim beta carımı program yollayıp caldılar sildiler adresimi geri verdiler bizim niye carımız verilmiyo hadi onun car silinmiş 3 yıldız rütbesi gitmiş peki DADAŞKENT silinmiş geri aldı tipini degişip şunu acıklasın kıgılı isimli küçük isimli carı vardı herfi onuda büyük isim yapmış bide koray denen GM arkadaş erzurumlu ve cenkin yanında oturuyo dadaş(cenk) ona bi ara diyoki bölgeden gelirsem yanına ... ederim seni resmen sövüyo niye banlamıyo yada blok yalakalık yapıp ayrıcalıgı olanlar var evet arkadaşlar malesef malesef varlar PUMA da bunların içinde oda iyi ibrikçilerden fuara gidip iki muhabbet ediyolar telefon alıp veriyolar oh ne güzel muhabbet roa loncasının o kibirli cocukları GM loncası olduklarını iddia ediyolar peki GM ler ne yapıo adamlar yokki oyunda bi şey yapmıyo ayrıca bsenier isimli car 3 gündür bölgeye klana küfürleri yagdırıyo yagmur gibi şikayet eden kişi sayısı belki en az 200 kişi adam hala oyunda anlamıyorum
a4xx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen a4xx »

İçerik silinmiştir. Forum hesabınız kapatılmıştır.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön