Ccabbbxgao yazdı:BU IKSINDEN BIRI BARIZ BELLI OLUYO CUNKU ILETISI 1
Bu Ellax yani gerçek adıyla Rana durumu fark ettim zaten Tılsım yazıyor bilgileride pek iyi forumcu deil diye bu hususların farkında deil keşke sende bu yorumu yazmasaydında açığını yüzüne vursaydım o soruları o nedenle sorum ben tufaya getirmek için neyse sağlık olsun her halikarda belli işte kendilerini savunanlar yine kendileri ...
Her ikisinide benden iyi tanıyan yoktur. Emrahcita adamına göre adam Ellax kendi halinde hanım hanımcık birisi bazılarının zoruna gitmişki böyle konuşuyolar. O forum sahibide ella değil gerzek gerzek konuşmayın.
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
compex fuarından yaklaşık 1 ay önce Emrahcita ile sorunum olmuştur. Kendisini kestim diye bana bir ton küfür etmiştir. Yanındaki sevgilisi Ellax de ona destek olmuştur ağzına sağlık gibisinden laflarla. Daha sonra Compex fuarında buluşmaya karar verdik sorunlarımızı orda halletcektik. Ama ikisi de gelmedi..
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE Carpe Diem
BLackGezz0 yazdı:Her ikisinide benden iyi tanıyan yoktur. Emrahcita adamına göre adam Ellax kendi halinde hanım hanımcık birisi bazılarının zoruna gitmişki böyle konuşuyolar. O forum sahibide ella değil gerzek gerzek konuşmayın.
Ortağı
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR. ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
evet emrah cıta gelmıstır once tıt delıkurt senden baslayı tıt locasında kac mehsupun bulunmaktadır ayrı ayrı car acıp lacana ısım eklemektesın ufak cocukları kankdırıp pulus alıp madenlerını ıtemlerını elınden alan bırısın bunu Smyrn herkezde bılıyor ıkı lan cılgınturksırıne kasarı adamım senın yasın 14 senınle muhattap olmaya deymez eger benı tanıyanlar tanır yorumunu yapar benım kız arkadasım hakkında kasar dıyenlerın anası kasar murat senınde anan kasar bılgılerı ıyı topla #@!? cocu senın