Vatanımı Korurum..Bır Karıs Topragımı Vermem Dıyorsun Da...Rapkoliq yazdı:Selam,
Öncelikle konuyu tartışmaya almayalım, konuşulacak ve anlaşılır(kalp kırmadan) bir şekilde bu konu üzerinde konuşabiliriz.
Bakınız, ben ARABIM.Fakat Türkiye'de yaşıyorum ve bundan memnunum, bende askerliğimi yapar, vatanımı korurum.Ayrıca değil yarısını;KARIŞINI BİLE VERMEM !
Ayrıca, Kocaseyid kardeşim, sana hak veriyorum ve saygı ile karşılıyorum.
Bakınız, Peygamber efendimiz ve bu zaman kadar gelmiş geçmiş tüm Peygamberler Arap'tır.Fakat hiç bir peygamler ırkçılığı sevmez buna göre ise ırkçılık yapmamazlık sünnetir.
Eski Arap'lar (cahiliye devri) Peygamber Efendimiz'in yüzünede tükürdüler, küfürde ettiler, hakarette ettiler ve onu doğduğu şehirden (Mekke'den) kovdularAma şimdiki Araplar ve eski zamandaki Araplar aynı mı ?
Ayırca unutmayalım, Osmanlı Savaşlarında(Syn.Atatürk zamanında), Arap'larda, Türk'lerde, Laz'larda, Çerkez'lerde, Kürt'lerde, Ermeni'lerde ve daha bir çok ülkeden gelmiş insanlar var.
Buna göre Irkçılık niye ?
Saygılar,
Rapkoliq - M.Ali
Etnık Kımlıgın Mıllı Kımlıgınden Neden Once Gelıyor? Sorarım Sana.
Bu Kadar Vatanı Severken. . .
Mılletı Sevmemek Nıye . ?
Arabistan'da yasıyorsan Kımlıgınde Arap yazıyorsa Arabım dersın. . .
Irkcılık Dıyorsun Ya Türkiye Osmanlı'nın zamanındakı gıbı Dagılmaya Gıdıyor farkında deılsın. . .Eger Atatürk Herkezın Türk oldugunu benımseyecegı zamana kadar yasamıs olsaydı. . . Suanda Türk Kurt Catısması Olmazdı. . .
Yarın Bırgun; Arap Türk catısması Olamayacagı nereden bellı . . . zamanında Avrupaya uyup Türklere ıhanet etmemısmı Araplar ?
Egerkı Mıllı Bır Butunluk Saglanmıs Olsaydı Suan Türkiye'de En Basıtınden Teror Olmazdı...
Bende Yugoslavya'dan Gocmenım Ama Bu Sadece Etnık Kımlıgım...Ben Bır Türk'üm Dıyorsam Sende Demelısın. . .Türkiye Vatandası Olan herkez demelı Kı Bu 70 Mılyon Insan Bır catı altında Toplanabılsın. . .