Türk olmayı istemediğiniz olursa bunu okuyun ve kendinizi şanlı hissedin türk olduğunuz için.
İşte diğer ülkeler :
Afrika
ingiliz sömürgesi sizi üzer açlıktan ölürsünüz
İngiltere
Dünyanın sömürgecisi olduğunuz için üzülürsünüz klasik hayat sizi sıkar
Rusya
Bir kızla çıkarsanız %78i hayat kadını çıkar (afedersiniz) + çok soğuktur
Filistin;
Tepenize bomba yağar hayatta kalmak çok zor olur
Mısır
Sokaklar çok kirlidir(düşünülmeyecek kadar kirli) çok sıcaktır
İsrail
Ülkenizin cani olduğunu bilip utanç duyarsınız
Yunanistan
TÜRKİYEnin herşeyini çalarak yaşarsınız youtubetaki türklerden çok fazla küfür yemişsinizdir
Amerika
Şehirlerinde suç kumar her kötü şey olduğu için korkarak yayan yürürsünüz
TÜRKİYE
2400 yıllık bir tarihiniz vardır
M.K ATATÜRK gibi bir lidere sahipsinizdir
Çok misafirperversinizdir
Dünyanın en asil devletinde yaşarsınız
Ayrıca en vatanseveri namuslusu gururlusu asaletsi
Pek belli etmesede Dünya'nın en akıllı yerinde yaşıyorsunuz
Bir dükkana gittiniz paranız yetmedi tüccarlar iyi kalpli oldğuğ için sonra getirirsinniz der.
Yabancı ülkeden biri TÜRKlerle alay ederse ona çok rahat cevap verip lafı koyarsınız(özür dilerim)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
GÜNCEL KALACAK.ÖNEMSENMEYİP KALDIRILANA KADAR
Türk Olmaktan Utananlar İçeri...!!!
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Re: Türk Olmaktan Utananlar İçeri...!!!
kendin mi hazırladın internetten kopyala yapıştır şeklinde mi çok güzel bi paylaşım
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
- HayLazzCoCuK
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Çok güzel bir paylaşım kardeşim ellerin dert görmesin....
Bu Arada TÜRK OLMAKTAN UTANAN VAR MI !
Eğer var ise yazıklar olsun
Bu Arada TÜRK OLMAKTAN UTANAN VAR MI !
Eğer var ise yazıklar olsun
Büyücüburock
Spannungxares
Spannungxadaş
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur
Sâdıkâne belki ol bu âlemde dildâr olur
Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur
Yavuz Sultan Selim Han
Spannungxares
Spannungxadaş
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur
Sâdıkâne belki ol bu âlemde dildâr olur
Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur
Yavuz Sultan Selim Han
- HanedanLevni
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Aslında yazının başlığı "UTANMAYANLAR" olmalıydı ki daha fazla destek alsın. Büyük önder bile Ne mutlu Türk'üm diyene demiştir. Türk olana değil. İş Türk'üm diyebilmekte.
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
Hanedanxlevni Hanedanxgauss
Hanedanxlevni Hanedanxgauss
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Lodos
HanedanLevni yazdı:Aslında yazının başlığı "UTANMAYANLAR" olmalıydı ki daha fazla destek alsın. Büyük önder bile Ne mutlu Türk'üm diyene demiştir. Türk olana değil. İş Türk'üm diyebilmekte.
:geek: :geek:
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
-
- İskele Babası
Çok güzel bir paylaşım .. Ne MUTlu TürKÜM Dİyene...
Korkusuzxlyder
güzel bir konuya değinmişsin kardeşim can ama yanlışların var
birincisi misafirperverlik falan filan eskidendi onlar şimdi bayramlarda el öpen çocuklar param nerde diyor bu hale geldik
2 dakka sabretseler vericez parayı kaçıyoruz sanki zevk alıyoruz el öptürmekden gerçi öptürmem ama
bir diğeri haklı olduğun konu Mustafa Kemal Atatürk gibi bir liderimiz var tüm dünyanın örnek aldığı bir lider bu yönden bu saydıkların değil tüm ülkeler arasında en şanslısı biziz
mısır çok pis demişsin burasıda çok temiz sayılmaz
türk olmakdan asla utanmadım utanmam utanmayada niyetim yok ama türk olmaya layık olamayan türk olmakdan ve türk olduğunu söylemekden çekinenlerden utanıyorum türkiye gerçekden güzel bir ülke jeopolitik konum açısından falan filan geç bunları ama değerini bilemiyolar bu vatan için kaç asker kanını döktü şehit oldu gençleri bilinçlendirmeden olcak birşey değil bu yeni nesilde ben bu cevheri hiç göremedim çocuk sahibi anne babalar bile oğluna veya kızına Atatürkden bahsetmiyor kimdir nedir bu vatan için neler yapmışdır okulda görmese çocuklar bu vatanı borçlu oldukları Mustafa Kemal Atatürkü tanımıycaklar bile
birincisi misafirperverlik falan filan eskidendi onlar şimdi bayramlarda el öpen çocuklar param nerde diyor bu hale geldik
2 dakka sabretseler vericez parayı kaçıyoruz sanki zevk alıyoruz el öptürmekden gerçi öptürmem ama
bir diğeri haklı olduğun konu Mustafa Kemal Atatürk gibi bir liderimiz var tüm dünyanın örnek aldığı bir lider bu yönden bu saydıkların değil tüm ülkeler arasında en şanslısı biziz
mısır çok pis demişsin burasıda çok temiz sayılmaz
türk olmakdan asla utanmadım utanmam utanmayada niyetim yok ama türk olmaya layık olamayan türk olmakdan ve türk olduğunu söylemekden çekinenlerden utanıyorum türkiye gerçekden güzel bir ülke jeopolitik konum açısından falan filan geç bunları ama değerini bilemiyolar bu vatan için kaç asker kanını döktü şehit oldu gençleri bilinçlendirmeden olcak birşey değil bu yeni nesilde ben bu cevheri hiç göremedim çocuk sahibi anne babalar bile oğluna veya kızına Atatürkden bahsetmiyor kimdir nedir bu vatan için neler yapmışdır okulda görmese çocuklar bu vatanı borçlu oldukları Mustafa Kemal Atatürkü tanımıycaklar bile
- Slyrapxottoman
- FareAdam Düşmanı
BEN KİMİM
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..!!!
BEN; Ermeni degılım..Hocalıda hamıle kadınlara tecavuz etmedı .karnını yarmadı dedelerım.
BEN; Amerikan degılım..Irak'ta sıvıllerı kursuna dızmedım.Pazarları bombalayan ben degılım.
BEN; İngiliz degılım..Masum ınsanları kesmedım.
BEN; Rus degılım.Cecenlerı kılıctan gecırmedım.
BEN; İtalyan degılım.Fırsattan ıstıfade kan dokmeden toprak talep edeyım.
BEN; Arap degılım.Beraber gırdıgım savasta yanımdakını arkasından vurayım.
**B E N **
Ataları hıcbır katlıam yapmadan 4 kıta 7 denıze hakım olmus,
Haclı seferlerı yapan hrıstıyanlara temızlık adabını ogretmıs,
Topraklarında gunes batmamıs,
Gemılerı karadan yurutmus,
Bır bızanslının zulumden kurtulmak ıcın Fatıh'e ıstanbul surlarını yıkabılecek toplar doktugu,
40 Kısı ıle Cın sarayını basan,
Sımdılerde sanat eserı denen ancak Türk ordusunun birebir delılı olan Cın seddını korkak cınlılere ınsa ettıren Akıncıların torunuyum...
Ben Bir Türküm...
Ben; Daglarda gemı gezdıren...Taslara destanlar kazdıran...Tarihi bastan yazdıran Türküm...
Ben; Adalete mertlıge ornekler veren.Olum Kalım savassına gulerek gıden.Yeryüzünde Her Murada Eren TÜRKÜM..
Ben; Sancaklara Tuglara Bas egdıren.Beylere Pasalara Hılat Gıydıren.Kılıcını 3 kıtada gezdıren Türküm.
Ben; Atılla yı Yavuzu Var eden, Kralları ımparatorları Kendısıne yar eden, Düsmanına dunyasını dar eden Türküm.
Ben; Sahları sultanları kul edınen Altınları elmasları Pul edınen Kaftanları cul edınen Türküm.
Ben; Zafer rüyasını gorenlere sac yolduran,Hezımete Ugratıp Umıtlerı Solduran, Muzelerde Bas Koselerı Dolduran TÜRKÜM..
Ben; Damarlarında asıl kanın aktıgı ırkım,Benden Bahseder Destanım Agıtım Ben Türküm..
Taaa İliklerime Kadar Mustafa Kemal ATATÜRK'üm....!!!!!
BEN; Ermeni degılım..Hocalıda hamıle kadınlara tecavuz etmedı .karnını yarmadı dedelerım.
BEN; Amerikan degılım..Irak'ta sıvıllerı kursuna dızmedım.Pazarları bombalayan ben degılım.
BEN; İngiliz degılım..Masum ınsanları kesmedım.
BEN; Rus degılım.Cecenlerı kılıctan gecırmedım.
BEN; İtalyan degılım.Fırsattan ıstıfade kan dokmeden toprak talep edeyım.
**B E N **
Ataları hıcbır katlıam yapmadan 4 kıta 7 denıze hakım olmus,
Haclı seferlerı yapan hrıstıyanlara temızlık adabını ogretmıs,
Topraklarında gunes batmamıs,
Gemılerı karadan yurutmus,
Bır bızanslının zulumden kurtulmak ıcın Fatıh'e ıstanbul surlarını yıkabılecek toplar doktugu,
40 Kısı ıle Cın sarayını basan,
Sımdılerde sanat eserı denen ancak Türk ordusunun birebir delılı olan Cın seddını korkak cınlılere ınsa ettıren Akıncıların torunuyum...
Ben Bir Türküm...
Ben; Daglarda gemı gezdıren...Taslara destanlar kazdıran...Tarihi bastan yazdıran Türküm...
Ben; Adalete mertlıge ornekler veren.Olum Kalım savassına gulerek gıden.Yeryüzünde Her Murada Eren TÜRKÜM..
Ben; Sancaklara Tuglara Bas egdıren.Beylere Pasalara Hılat Gıydıren.Kılıcını 3 kıtada gezdıren Türküm.
Ben; Atılla yı Yavuzu Var eden, Kralları ımparatorları Kendısıne yar eden, Düsmanına dunyasını dar eden Türküm.
Ben; Sahları sultanları kul edınen Altınları elmasları Pul edınen Kaftanları cul edınen Türküm.
Ben; Zafer rüyasını gorenlere sac yolduran,Hezımete Ugratıp Umıtlerı Solduran, Muzelerde Bas Koselerı Dolduran TÜRKÜM..
Ben; Damarlarında asıl kanın aktıgı ırkım,Benden Bahseder Destanım Agıtım Ben Türküm..
Taaa İliklerime Kadar Mustafa Kemal ATATÜRK'üm....!!!!!

~~Barış~~
Selam,Slyrapxottoman yazdı: BEN KİMİM
Öncelikle yazdıklarına katılıyorum fakat, biraz laflarına dikkat et.BENDE ARABIM ama söylediğinden değilim.
Ayrıca burada ülke isimleri geçiyor, ırk değil.
Arabım ama Türkiye'de yaşıyorum ve buna memnunum.
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !