Ultraxbeyazinci

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ultraxbeyazinci

Mesaj gönderen Ucube »

Oceans yazdı:
Ucube yazdı:
Oceans yazdı:
Melankolik yazdı:üye alımlarınızda biraz daha titiz olun, kaliteli adamlar almaya çalışın..
sırf kalabalık olsun diye hırlıyı hırsızı loncanıza toplarsanız olacağı budur.

Ya yazdığın cümlelere dikkat et ya da adam akıllı cümleler kur.Biz hiçbir zaman için kalabalık olalım diye adam almadık.Sadece tanıdıklarımız dost vb. kişileri ve onların bize tavsiye ettikleri kişileri aldık.Kimin tarafında olduğunu açık bir dille yazarsan herkes sevinir!
Konuyu polemiğe çevirmeye veya illede birşeyler yazmak adına anlamadığın bir konu hakkında yorum yapma. Ferhat kardeşimiz orada açıkça Loncaya aldığın adamlara dikkat et incele titiz davran demiş. Bazı loncalar ferhatın dediği gibi üye sayısının artması için adamı incelemeden hemen loncaya alıyor adam sonradan hırsız çıkabiliyor.! Bugün beyaz inci denen lşahıs bizle eme girdi önce grupdaydı sonra grupdan çıkdı ben ex kasıcam diyerek emi sattı sonrasnda çıkdı emden. ! Neyse Ferhat sizin iyliğniz için demiş ama anlamayana ne kadarda anlatsan boş değilmi? :) ;)
İlk olarak bende bu lonca mensubuyum ve yöneticiyim.Bu konuya yazı yazmak senden çok beni ilgilendirir.2.si İllede birşey yazmak istesem senin gibi 200 küsürlü cevabım olurdu ki benimki sadece 80 o yüzden benimle lütfen diyaloga girme.
Senle diyaloga girsem ne olur? ayrıca ben asla post kazmak için yazmam hatta iletilerimi forum yöneticisi KIZILBEY de beğendi ve teşekkür eddi inanmassan linki ve bana gelen özel mesajlarıda gösdereblrm. Emin ol forumu senden daha düzgün kullanıyorum ;)

Bak bakalım forumu kım daha ıyı kullanıyor ;)

viewtopic.php?f=46&t=14527&p=142722&hil ... ey#p142722
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
Oceans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Oceans »

Harhangi bir forum yöneticisinin senin yorum veya paylaşılarını beğenmesi beni hiç ama hiç ilgilendirmez ve bu da forumu benden iyi kullanıyorsun anlamına gelmez.Sadece hoşuna gitmiş ve beğenmiş fazla kibirlenme istersen.
Resim

T U R B E Y L E R

▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ucube »

Hee tmm kardes sensin :lol: :lol:
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
Oceans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Oceans »

Bak kimseyi üzmek kırmak amacım değil doğru düzgün oyununu oyna formuna bak sana birşey dediğim yok ama sen uzattıkca uzatıyorsun ayıp oluyor.
Resim

T U R B E Y L E R

▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön