Ultraxbeyazinci
Ultraxbeyazinci
Ultraxbeyazinci bana şifresini istedim ortak kasalım dedim tamam dedi bir kaç gün sonra üstüne biraz item dizdim ve içini bir miktar para attım diğer gün oyuna girmeye çalıştıgımda şifre yanlış dedi.Kendisini oyunda buldum şifreni nie deiştirdin dedim çar soyuluyordu dedi şimdi şifren ne dedi verdi ama yanlış. Yanii...... Ultraxbeyazinci Ultraxkarainci hırsızır arkadaşlar alışveriş yapmayınız Emeğe saygı.

Re: Ultraxbeyazinci
Öncedende soyuldum bu şerefsziler hep beni bulur arkadaş diye düşünerek oyunu bırakıyorum büyüh ihtimalle

- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
üye alımlarınızda biraz daha titiz olun, kaliteli adamlar almaya çalışın..
sırf kalabalık olsun diye hırlıyı hırsızı loncanıza toplarsanız olacağı budur.
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- Ultraxreis
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Arkadaşlar Ultraxbeyazinci Çalınmıştır. Benim çakma Çarımla şifresını ıstemişler bunlarda vermıs ve çarlar çalınmış.

Kendinden kacamazsın ne kadar uzagada kacmaya çalışsanda kaderin seni mutlaka bulacaktır...
ewt çar açalınmış söylediler bana pm attı hırsız dedim kardeş ben bu çarı çaldım boş boş pm ler atma dedi

- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
Ya yazdığın cümlelere dikkat et ya da adam akıllı cümleler kur.Biz hiçbir zaman için kalabalık olalım diye adam almadık.Sadece tanıdıklarımız dost vb. kişileri ve onların bize tavsiye ettikleri kişileri aldık.Kimin tarafında olduğunu açık bir dille yazarsan herkes sevinir!Melankolik yazdı:üye alımlarınızda biraz daha titiz olun, kaliteli adamlar almaya çalışın..

▓▒░ T U R B E Y L E R ░▒▓
▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
Konuyu polemiğe çevirmeye veya illede birşeyler yazmak adına anlamadığın bir konu hakkında yorum yapma. Ferhat kardeşimiz orada açıkça Loncaya aldığın adamlara dikkat et incele titiz davran demiş. Bazı loncalar ferhatın dediği gibi üye sayısının artması için adamı incelemeden hemen loncaya alıyor adam sonradan hırsız çıkabiliyor.! Bugün beyaz inci denen lşahıs bizle eme girdi önce grupdaydı sonra grupdan çıkdı ben ex kasıcam diyerek emi sattı sonrasnda çıkdı emden. ! Neyse Ferhat sizin iyliğniz için demiş ama anlamayana ne kadarda anlatsan boş değilmi?Oceans yazdı:Ya yazdığın cümlelere dikkat et ya da adam akıllı cümleler kur.Biz hiçbir zaman için kalabalık olalım diye adam almadık.Sadece tanıdıklarımız dost vb. kişileri ve onların bize tavsiye ettikleri kişileri aldık.Kimin tarafında olduğunu açık bir dille yazarsan herkes sevinir!Melankolik yazdı:üye alımlarınızda biraz daha titiz olun, kaliteli adamlar almaya çalışın..
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- Drowxminatour
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Geçmiş Olsun Ne Diyelim Oyunda Emek Hırsızları Çok Gözlerını Oyun Hırsı Bürümüş. :roll:
[*]Viktoriaxbuse[*][/b][/i][/color]
Bastığın yerleri 'toprak' diyerek geçme, tanı!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı.
Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı.
[*] Drowxminatour [*][/b] [/i] [/color]
Bastığın yerleri 'toprak' diyerek geçme, tanı!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı.
Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı.
[*] Drowxminatour [*][/b] [/i] [/color]
İlk olarak bende bu lonca mensubuyum ve yöneticiyim.Bu konuya yazı yazmak senden çok beni ilgilendirir.2.si İllede birşey yazmak istesem senin gibi 200 küsürlü cevabım olurdu ki benimki sadece 80 o yüzden benimle lütfen diyaloga girme.Ucube yazdı:Konuyu polemiğe çevirmeye veya illede birşeyler yazmak adına anlamadığın bir konu hakkında yorum yapma. Ferhat kardeşimiz orada açıkça Loncaya aldığın adamlara dikkat et incele titiz davran demiş. Bazı loncalar ferhatın dediği gibi üye sayısının artması için adamı incelemeden hemen loncaya alıyor adam sonradan hırsız çıkabiliyor.! Bugün beyaz inci denen lşahıs bizle eme girdi önce grupdaydı sonra grupdan çıkdı ben ex kasıcam diyerek emi sattı sonrasnda çıkdı emden. ! Neyse Ferhat sizin iyliğniz için demiş ama anlamayana ne kadarda anlatsan boş değilmi?Oceans yazdı:Ya yazdığın cümlelere dikkat et ya da adam akıllı cümleler kur.Biz hiçbir zaman için kalabalık olalım diye adam almadık.Sadece tanıdıklarımız dost vb. kişileri ve onların bize tavsiye ettikleri kişileri aldık.Kimin tarafında olduğunu açık bir dille yazarsan herkes sevinir!Melankolik yazdı:üye alımlarınızda biraz daha titiz olun, kaliteli adamlar almaya çalışın..
![]()

▓▒░ T U R B E Y L E R ░▒▓
▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓