menziili silah
menziili silah
büyücüye gelen eşyaları hepimiz görüyoruz bende diyorum ki savaşçıya da güzel bir menzilli silah verilsin makineli tüfek kadar hızla ama hasarı az olan ıskalama yine çiftelerdeki gibi olsun çünkü başka türlü büyücülerin yanına gidemeyiz bile o eşyalardan sonra ve yetenek değişsin menzilli silahla ilgili bir yetenek gelsin örneğin kışkırtma yerine yada savaş narası
Sunucu: Teşkilat
Karakter adı: Stanley
Seviye: 44
Tecrübe: %37
Efsun: Element
Not: soyuldu şu an
- Essoperagma
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: menziili silah
bu metnin biraz türkçeleştirilmesi lazım. noktalama işaretleriyle başlayabilirsin mesela :?
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
nasıl olucak o makinalı tüfek xD saçmalama işii bilen bir avaşçı büyücüyü her zmn keser benim ana karakterim büyücü kesemediğim savaşçı elbette vardır ama az
savaşçı karakterimlde çoğu büyücüyü kesciceğimden eminim
Ottomanxölümsüz anısına
büyücüye gelen eşyaları hepimiz görüyoruz. Bende diyorum ki savaşçıya da güzel bir menzilli silah verilsin, makineli tüfek kadar hızla ama hasarı az olan, ıskalama yine çiftelerdeki gibi olsun. Çünkü yeni gelecek eşyalardan iyi oynayan büyücülerin yanına gidemeyiz bile. Yeni eşyalardan sonra yeteneklerde bir düzenleme yapılsın örneğin menzilli silahla ilgili bir yetenek gelsin. Bu yetenek süpürme vuruşu yerine gelse iyi olur çünkü süpürme vuruşu bir işe yaramıyor...
- Yigithann
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
İşi bilen bi savaşçı bi büyücüyü kesebilir ancak işi bilen bir savaşçı işi bilen bir büyücüyü asla kesemezefsaneottoman yazdı:nasıl olucak o makinalı tüfek xD saçmalama işii bilen bir avaşçı büyücüyü her zmn keser benim ana karakterim büyücü kesemediğim savaşçı elbette vardır ama azsavaşçı karakterimlde çoğu büyücüyü kesciceğimden eminim
Mesele kesmek ya da kesilmek değil, susmaktır!
''Yiğithann'' ''Dazzle''
''Yiğithann'' ''Dazzle''
evet katılıyorum işi bilen savaşçı işi bilen büyücüyü kesemez kesse bile şanslı olması lazımYigithann yazdı:İşi bilen bi savaşçı bi büyücüyü kesebilir ancak işi bilen bir savaşçı işi bilen bir büyücüyü asla kesemezefsaneottoman yazdı:nasıl olucak o makinalı tüfek xD saçmalama işii bilen bir avaşçı büyücüyü her zmn keser benim ana karakterim büyücü kesemediğim savaşçı elbette vardır ama azsavaşçı karakterimlde çoğu büyücüyü kesciceğimden eminim
Stanley yazdı:büyücüye gelen eşyaları hepimiz görüyoruz bende diyorum ki savaşçıya da güzel bir menzilli silah verilsin makineli tüfek kadar hızla ama hasarı az olan ıskalama yine çiftelerdeki gibi olsun çünkü başka türlü büyücülerin yanına gidemeyiz bile o eşyalardan sonra ve yetenek değişsin menzilli silahla ilgili bir yetenek gelsin örneğin kışkırtma yerine yada savaş narası
Savaşma sanatını öğrenirsen ne taramalı tüfeğe gerek kalır nede yeni bir yeteneğe.
İşini bilen Max bir savascının kesemeyeceği büyücü yoktur. Ama karşınızdaki büyücü sizden daha iyi oynuyorsa o zaman durum değişir.
Tek gereken biraz satrateji.
Dabbee & Uaxlider & SooNN & Cappucino
Bizde Adamına Göre Muamele Yapılır.
Bizde Adamına Göre Muamele Yapılır.