menziili silah

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Stanley
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

menziili silah

Mesaj gönderen Stanley »

büyücüye gelen eşyaları hepimiz görüyoruz bende diyorum ki savaşçıya da güzel bir menzilli silah verilsin makineli tüfek kadar hızla ama hasarı az olan ıskalama yine çiftelerdeki gibi olsun çünkü başka türlü büyücülerin yanına gidemeyiz bile o eşyalardan sonra ve yetenek değişsin menzilli silahla ilgili bir yetenek gelsin örneğin kışkırtma yerine yada savaş narası
Karakter adı: Stanley
Seviye: 44
Tecrübe: %37
Efsun: Element

Not: soyuldu şu an
Kullanıcı avatarı
Essoperagma
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: menziili silah

Mesaj gönderen Essoperagma »

bu metnin biraz türkçeleştirilmesi lazım. noktalama işaretleriyle başlayabilirsin mesela :?
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

nasıl olucak o makinalı tüfek xD saçmalama işii bilen bir avaşçı büyücüyü her zmn keser benim ana karakterim büyücü kesemediğim savaşçı elbette vardır ama az =) savaşçı karakterimlde çoğu büyücüyü kesciceğimden eminim
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
Stanley
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Stanley »

büyücüye gelen eşyaları hepimiz görüyoruz. Bende diyorum ki savaşçıya da güzel bir menzilli silah verilsin, makineli tüfek kadar hızla ama hasarı az olan, ıskalama yine çiftelerdeki gibi olsun. Çünkü yeni gelecek eşyalardan iyi oynayan büyücülerin yanına gidemeyiz bile. Yeni eşyalardan sonra yeteneklerde bir düzenleme yapılsın örneğin menzilli silahla ilgili bir yetenek gelsin. Bu yetenek süpürme vuruşu yerine gelse iyi olur çünkü süpürme vuruşu bir işe yaramıyor...

Kullanıcı avatarı
Yigithann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Yigithann »

efsaneottoman yazdı:nasıl olucak o makinalı tüfek xD saçmalama işii bilen bir avaşçı büyücüyü her zmn keser benim ana karakterim büyücü kesemediğim savaşçı elbette vardır ama az =) savaşçı karakterimlde çoğu büyücüyü kesciceğimden eminim
İşi bilen bi savaşçı bi büyücüyü kesebilir ancak işi bilen bir savaşçı işi bilen bir büyücüyü asla kesemez ;)
Mesele kesmek ya da kesilmek değil, susmaktır!

''Yiğithann'' ''Dazzle''
Kullanıcı avatarı
Stanley
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Stanley »

Yigithann yazdı:
efsaneottoman yazdı:nasıl olucak o makinalı tüfek xD saçmalama işii bilen bir avaşçı büyücüyü her zmn keser benim ana karakterim büyücü kesemediğim savaşçı elbette vardır ama az =) savaşçı karakterimlde çoğu büyücüyü kesciceğimden eminim
İşi bilen bi savaşçı bi büyücüyü kesebilir ancak işi bilen bir savaşçı işi bilen bir büyücüyü asla kesemez ;)
evet katılıyorum işi bilen savaşçı işi bilen büyücüyü kesemez kesse bile şanslı olması lazım

Kullanıcı avatarı
Dabbe
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Dabbe »

Stanley yazdı:büyücüye gelen eşyaları hepimiz görüyoruz bende diyorum ki savaşçıya da güzel bir menzilli silah verilsin makineli tüfek kadar hızla ama hasarı az olan ıskalama yine çiftelerdeki gibi olsun çünkü başka türlü büyücülerin yanına gidemeyiz bile o eşyalardan sonra ve yetenek değişsin menzilli silahla ilgili bir yetenek gelsin örneğin kışkırtma yerine yada savaş narası

Savaşma sanatını öğrenirsen ne taramalı tüfeğe gerek kalır nede yeni bir yeteneğe.
İşini bilen Max bir savascının kesemeyeceği büyücü yoktur. Ama karşınızdaki büyücü sizden daha iyi oynuyorsa o zaman durum değişir. :D

Tek gereken biraz satrateji.
Dabbee & Uaxlider & SooNN & Cappucino

Bizde Adamına Göre Muamele Yapılır.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön