müslüman imam (fıkra)

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ZazaROW
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: müslüman imam (fıkra)

Mesaj gönderen ZazaROW »

Kod: Tümünü seç

http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=22&t=15375
...
]¦•¦[aDaLeT!]¦•¦[
...
Kullanıcı avatarı
BIZIMKOYUNIMAMI
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen BIZIMKOYUNIMAMI »

OHA YA Bİ FIKRA BİZİM MİLLETİMİZ LASTİK GİBİ UZATTINIZ ALT ÜSTÜ FIKRA BİRAZ DAHA KONU GİDERSE EMİNİM BENİDE ATEİST ÇIKARIRSINIZ BİRAZ MANTIKLI HAREKET EDİN OKUDUGUNUZU HER YÖNE CEKİLİRSE OHOOO İŞİMİZ VAR BÖLE APTALCA SEYLERLE UGRASMAYIN BU FIKRAYA GTELENE KADAR TMM SEN GÜNDE KAÇ VAKİT NAMAZ KILIYORSUN AL BENDE SANA SORARIM TÖBE TÖBE
okeyyes
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen okeyyes »

Aptalca fıkralar yazmassın olur biter millet gülmek istiyor ama gülemiyor kendimizemi gülecegiz diye.
okeyyes
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen okeyyes »

ZazaROW yazdı:

Kod: Tümünü seç

http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=22&t=15375

Sende iyiki bir konu açtın içine etmedigin kalmış yorum yazacagına burda ben bir yazı yazdım okusanızya diye imzasına link eklemiş al sana fıkra.
Fıkra gibi insanlar varken fıkra atlatmaya ne gerek var.
Kullanıcı avatarı
BIZIMKOYUNIMAMI
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen BIZIMKOYUNIMAMI »

okeyyes yazdı:Aptalca fıkralar yazmassın olur biter millet gülmek istiyor ama gülemiyor kendimizemi gülecegiz diye.

SANA WC ÖNERİYORUM PARMAK DEĞİŞ O ZAMAN KARDEŞ :evil:
okeyyes
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen okeyyes »

BIZIMKOYUNIMAMI yazdı:
okeyyes yazdı:Aptalca fıkralar yazmassın olur biter millet gülmek istiyor ama gülemiyor kendimizemi gülecegiz diye.

SANA WC ÖNERİYORUM PARMAK DEĞİŞ O ZAMAN KARDEŞ :evil:

Bak böyle güzel espiriler yap daha güzel oluyor wc gerek yok sen varsın ya. orta parmağı kullanmıyorum lazım olursa her zaman burdayım.
okeyyes
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen okeyyes »

BIZIMKOYUNIMAMI yazdı:OHA YA Bİ FIKRA BİZİM MİLLETİMİZ LASTİK GİBİ UZATTINIZ ALT ÜSTÜ FIKRA BİRAZ DAHA KONU GİDERSE EMİNİM BENİDE ATEİST ÇIKARIRSINIZ BİRAZ MANTIKLI HAREKET EDİN OKUDUGUNUZU HER YÖNE CEKİLİRSE OHOOO İŞİMİZ VAR BÖLE APTALCA SEYLERLE UGRASMAYIN BU FIKRAYA GTELENE KADAR TMM SEN GÜNDE KAÇ VAKİT NAMAZ KILIYORSUN AL BENDE SANA SORARIM TÖBE TÖBE

Ben günde 5 vakit namaz kılmıyorum sorunun cevabı ise 5 vakit mamaz kılıncamı yazmam lazım sana cuma namazıda kılmıyorum bayramdan bayrama gidersem giderim oda uyanırsam.

Ben simdi ATEİST miyim acaba he. Büyük yazma laf olur küçük yaz öz olsun.
Fıkra yorumu yazdık beğenmedisen başka bir fıkra yaz ona bakalım beğenmedik sayfayı çevirmek için seni bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
Estergonxsoner
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Estergonxsoner »

bizimköyünimamı sen fıkrayı eksik olarak yazdın ve yorum yapanlarda haklı olarak tepkilerini gösterdi.
fıkranın eksik olduğu ilk sayfada belirttim bundan dolayı özür dileyeceğine dahada üste çıkmaya çalışıyosun.
ortada bir hata varsa üstüne gitmek yerine düzeltmeye çalışmalısın.
ben fıkrayı bildiğim için sorun yok.
Resim
Arasdagli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Arasdagli »

okeyyes yazdı:
BIZIMKOYUNIMAMI yazdı:OHA YA Bİ FIKRA BİZİM MİLLETİMİZ LASTİK GİBİ UZATTINIZ ALT ÜSTÜ FIKRA BİRAZ DAHA KONU GİDERSE EMİNİM BENİDE ATEİST ÇIKARIRSINIZ BİRAZ MANTIKLI HAREKET EDİN OKUDUGUNUZU HER YÖNE CEKİLİRSE OHOOO İŞİMİZ VAR BÖLE APTALCA SEYLERLE UGRASMAYIN BU FIKRAYA GTELENE KADAR TMM SEN GÜNDE KAÇ VAKİT NAMAZ KILIYORSUN AL BENDE SANA SORARIM TÖBE TÖBE

Ben günde 5 vakit namaz kılmıyorum sorunun cevabı ise 5 vakit mamaz kılıncamı yazmam lazım sana cuma namazıda kılmıyorum bayramdan bayrama gidersem giderim oda uyanırsam.
Ben simdi ATEİST miyim acaba he. Büyük yazma laf olur küçük yaz öz olsun.
Fıkra yorumu yazdık beğenmedisen başka bir fıkra yaz ona bakalım beğenmedik sayfayı çevirmek için seni bekliyorum.
bir gün Allah dostu bir insana sormuşlar. hocam ben namaz kılmıyorum. ne beş vakit, ne cuma, ne bayram. şimdi ben kafirmiyim ? hoca da demişki yok oğlum estağfurullah sen kafir değilsin. ancak unutmaki kafirler namaz kılmaz. müslümanla kafiri ayıran en belirgin özellik namazdır.
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 1453 »

İnsanların bakış açılarına göre rencide edici fıkralar olabilir, bir şey söylerken karşı tarafın tepkisini ölçerek söylenmeli yada işin ucu köre çıkıyor ise hiç söylenmemeli bence.
Resim
|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|

İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...

“Genel Sohbet” sayfasına dön