OHA YA Bİ FIKRA BİZİM MİLLETİMİZ LASTİK GİBİ UZATTINIZ ALT ÜSTÜ FIKRA BİRAZ DAHA KONU GİDERSE EMİNİM BENİDE ATEİST ÇIKARIRSINIZ BİRAZ MANTIKLI HAREKET EDİN OKUDUGUNUZU HER YÖNE CEKİLİRSE OHOOO İŞİMİZ VAR BÖLE APTALCA SEYLERLE UGRASMAYIN BU FIKRAYA GTELENE KADAR TMM SEN GÜNDE KAÇ VAKİT NAMAZ KILIYORSUN AL BENDE SANA SORARIM TÖBE TÖBE
Sende iyiki bir konu açtın içine etmedigin kalmış yorum yazacagına burda ben bir yazı yazdım okusanızya diye imzasına link eklemiş al sana fıkra.
Fıkra gibi insanlar varken fıkra atlatmaya ne gerek var.
BIZIMKOYUNIMAMI yazdı:OHA YA Bİ FIKRA BİZİM MİLLETİMİZ LASTİK GİBİ UZATTINIZ ALT ÜSTÜ FIKRA BİRAZ DAHA KONU GİDERSE EMİNİM BENİDE ATEİST ÇIKARIRSINIZ BİRAZ MANTIKLI HAREKET EDİN OKUDUGUNUZU HER YÖNE CEKİLİRSE OHOOO İŞİMİZ VAR BÖLE APTALCA SEYLERLE UGRASMAYIN BU FIKRAYA GTELENE KADAR TMM SEN GÜNDE KAÇ VAKİT NAMAZ KILIYORSUN AL BENDE SANA SORARIM TÖBE TÖBE
Ben günde 5 vakit namaz kılmıyorum sorunun cevabı ise 5 vakit mamaz kılıncamı yazmam lazım sana cuma namazıda kılmıyorum bayramdan bayrama gidersem giderim oda uyanırsam.
Ben simdi ATEİST miyim acaba he. Büyük yazma laf olur küçük yaz öz olsun.
Fıkra yorumu yazdık beğenmedisen başka bir fıkra yaz ona bakalım beğenmedik sayfayı çevirmek için seni bekliyorum.
bizimköyünimamı sen fıkrayı eksik olarak yazdın ve yorum yapanlarda haklı olarak tepkilerini gösterdi.
fıkranın eksik olduğu ilk sayfada belirttim bundan dolayı özür dileyeceğine dahada üste çıkmaya çalışıyosun.
ortada bir hata varsa üstüne gitmek yerine düzeltmeye çalışmalısın.
ben fıkrayı bildiğim için sorun yok.
BIZIMKOYUNIMAMI yazdı:OHA YA Bİ FIKRA BİZİM MİLLETİMİZ LASTİK GİBİ UZATTINIZ ALT ÜSTÜ FIKRA BİRAZ DAHA KONU GİDERSE EMİNİM BENİDE ATEİST ÇIKARIRSINIZ BİRAZ MANTIKLI HAREKET EDİN OKUDUGUNUZU HER YÖNE CEKİLİRSE OHOOO İŞİMİZ VAR BÖLE APTALCA SEYLERLE UGRASMAYIN BU FIKRAYA GTELENE KADAR TMM SEN GÜNDE KAÇ VAKİT NAMAZ KILIYORSUN AL BENDE SANA SORARIM TÖBE TÖBE
Ben günde 5 vakit namaz kılmıyorum sorunun cevabı ise 5 vakit mamaz kılıncamı yazmam lazım sana cuma namazıda kılmıyorum bayramdan bayrama gidersem giderim oda uyanırsam.
Ben simdi ATEİST miyim acaba he. Büyük yazma laf olur küçük yaz öz olsun.
Fıkra yorumu yazdık beğenmedisen başka bir fıkra yaz ona bakalım beğenmedik sayfayı çevirmek için seni bekliyorum.
bir gün Allah dostu bir insana sormuşlar. hocam ben namaz kılmıyorum. ne beş vakit, ne cuma, ne bayram. şimdi ben kafirmiyim ? hoca da demişki yok oğlum estağfurullah sen kafir değilsin. ancak unutmaki kafirler namaz kılmaz. müslümanla kafiri ayıran en belirgin özellik namazdır.
İnsanların bakış açılarına göre rencide edici fıkralar olabilir, bir şey söylerken karşı tarafın tepkisini ölçerek söylenmeli yada işin ucu köre çıkıyor ise hiç söylenmemeli bence.