Arkadaş _ arkadaşlık

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
avsareli
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Arkadaş _ arkadaşlık

Mesaj gönderen avsareli »

sivri sivri konuşma sen su telini ver zor değil iki saat yazacağına telini ver işimiz kolaylaşsın
Kullanıcı avatarı
Thexwanted
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Thexwanted »

Ne telefonu oglum yumruk yumruga konusmak varkene simdi senle telefonda bi saat ana bacı bırbırımızemı kayalım gerci 3kuruşluk adam telefon no ister. Neyse ben Sana acık adres verıyım cık gel
Capan oglu camii Müftülük karsısı (ŞenKardeşler)manavı Burası kücük yer dostum bulursun aradıktan sonra ztn onune cıkan herhangı bırıne sor senkardesler manavı neresı gosterırler. beklerım.Telefonda olacak iş deil gel delikanlısın ya adres ıstedın verdım sımdı sıra sende Gelmeyen namerttir.
Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll
³³°¹³²¹³ °¹²¹²²³

Resim
Kullanıcı avatarı
Thexwanted
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Yav birde birşey dıyecem burdan sen ne yapmaya calışıyon?
Zaten oyunda adres verdım gelecem dedin şimdıde forumdanmı rajon kesıyon aklınca?
Bununla beraber tam 11.cı kez adrs verdım. Ztan gelen adam nasılsa gelirdi. Sen şimdi Boş konuşuyorsun..! Bolgeden ve klandan agladıgın yetmedı şimdide Forumu kırletıyon. Boşuna Tartışma alanı yaratıyorsun..! Yok imzam seymiş yok bilmem neymiş antene bak karı gıbı laf yapacak başka mevzular bulun mantiklı ve akla yatan şeyler...! Hem hadi dıyelım İmzam sahte sanane? Senı baglarmı imzam?
Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll
³³°¹³²¹³ °¹²¹²²³

Resim
Kullanıcı avatarı
avsareli
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Thexwanted yazdı:Ne telefonu oglum yumruk yumruga konusmak varkene simdi senle telefonda bi saat ana bacı bırbırımızemı kayalım gerci 3kuruşluk adam telefon no ister. Neyse ben Sana acık adres verıyım cık gel
Capan oglu camii Müftülük karsısı (ŞenKardeşler)manavı Burası kücük yer dostum bulursun aradıktan sonra ztn onune cıkan herhangı bırıne sor senkardesler manavı neresı gosterırler. beklerım.Telefonda olacak iş deil gel delikanlısın ya adres ıstedın verdım sımdı sıra sende Gelmeyen namerttir.

SEN VARYA HARBİDEN ETEKLİYMİŞSİN ... sen hele teli ver ben sen değilim anaya bacıya eşe çocuğa ölmüş babaya küfredecek adresin var zaten bende tekrar tekrar vermene gerek yok tek eksik olan senin tel oda tamam olunca sende tamam sın el biter ben çift okey dısardayım bak bende o yürek var 0544/565/59/41 0534/556/55/04 aramasanda ben çapanğoluyum demen yeter mesajla ...
Kullanıcı avatarı
Thexwanted
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Cift okeyle deilde tek okeyle bittir hiç acacamaktan iyidir. Telefon numarası vermem bırader. Uyelıgım onun uzerıne oldugundan dolayı..! Yoksa senın her yerin ateş olsa kaç yazar ;)
Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll
³³°¹³²¹³ °¹²¹²²³

Resim
Kullanıcı avatarı
Rosafin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Rosafin »

Böyle bir konunun böyle yorumlarla devam etmesi '' Çoklu kişilik bozukluğunun ta kendisidir ''
      • Resim Resim Resim
Bulent
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Bulent »

Rosafin yazdı:Böyle bir konunun böyle yorumlarla devam etmesi '' Çoklu kişilik bozukluğunun ta kendisidir ''

Duru Sen kişilik bozukluğu analizini bu tür konularda değil kendi açmış olduğun konu içerisinde ara iyi edersin !

Dip Not : Bu konu İlk başta oyun içinde cereyan edip sonrasında foruma intikal etmiştir üzerine vazife olmayan durumlara yorum yapma Duru...
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Rosafin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Rosafin »

Bulent yazdı:
Rosafin yazdı:Böyle bir konunun böyle yorumlarla devam etmesi '' Çoklu kişilik bozukluğunun ta kendisidir ''

Duru Sen kişilik bozukluğu analizini bu tür konularda değil kendi açmış olduğun konu içerisinde ara iyi edersin !

Dip Not : Bu konu İlk başta oyun içinde cereyan edip sonrasında foruma intikal etmiştir üzerine vazife olmayan durumlara yorum yapma Duru...

Açmış olduğum konunun Analizini yapamadıysan aaaa+ (beyin yaşı ) derim sadece..
      • Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Thexwanted
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Bulent yazdı:

Angut bu herıf harbıden bırader bak ben ne yazmışım ozelıne gelen meşajı oku..!
Şimdı konu acıyorum beni eleştırme konuyu oku arkadaş..!
İlgimi cekti koydum buraya sen laf olsun die altına Yorum yazıyorsun benım kişiligimi eleştırmene kızmıyorum kimseye kızmam ama eleştırı yaparken eleştırlecek duruma düşüyorsunuz..! bi şikayetınmı var yaz özelıme mesaj olarak haledelım ama burdan karı gıbı aglamak sana hiç birsey kazandırmak aksıne seni küçültür..!
Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll
³³°¹³²¹³ °¹²¹²²³

Resim
Kullanıcı avatarı
avsareli
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Thexwanted yazdı:
Bulent yazdı:

Angut bu herıf harbıden bırader bak ben ne yazmışım ozelıne gelen meşajı oku..!
Şimdı konu acıyorum beni eleştırme konuyu oku arkadaş..!
İlgimi cekti koydum buraya sen laf olsun die altına Yorum yazıyorsun benım kişiligimi eleştırmene kızmıyorum kimseye kızmam ama eleştırı yaparken eleştırlecek duruma düşüyorsunuz..! bi şikayetınmı var yaz özelıme mesaj olarak haledelım ama burdan karı gıbı aglamak sana hiç birsey kazandırmak aksıne seni küçültür..!

LAN allahın trosu allahın bırçisi nerde angut varsa atarım suratına balgam çocuksun işte sokayım senin mynetteki şifrene üyelik adına sen bana ulaşabileceğim bi numara ver isterse 0900 lü olsun baştada dedim hepde diyecem senin o şeklini görene kadar rahat durmayacam her açtığın konuya çirkeflik yapıp konularını mah vedecem ben böyle değilddim ama senin ettiğin o küfürler zıvanadan cıkardı beni ama pes etmiyecem ha arkadaşlarda beni yadırgasalarda umrumda değil abim dahi olsa benim kutsallarıma küfretse bunu yanına bırakmam bu senin içinde gecerli bırakmıyacam bırakmak gibide lüksüm yok şu telefonunu ver açtığın her konuda ben varım unutma ...
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön