Phxmecnun ve hırsız tayfası

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ultraslanqmudur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Phxmecnun ve hırsız tayfası

Mesaj gönderen Ultraslanqmudur »

Selamlar

Kimse Kimse Hakkında Kanıt Resim vb. oLmadan hıRsız yada başka tüRde iftiRada buLunamaz..

bu foruma resimsiz yada kanıt oLmadan konu açarak kendinizi düşüRüRsünüz

HeRKES kİMİN ne oLduğunu biLİoR boş verin böle saçma konuları açmayı ;)

En Büyük Tepki SusmaktıR..
Resim
ReVoLVeR ~ FERİTaDa ~ JeSuHa
Kullanıcı avatarı
CIZIK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Bedr-in Aslanları

Mesaj gönderen CIZIK »

Biri cesur aslan mı dedi :)
Hangi haysiyetsiz cesuraslan ı savunabilir? (Orjinal Sahibine Lafımız yoq "ROZALSKİ")
Birde bu elemanın ismini zikredip phx şöledir böledir laga lugası yapılıyor..
Sanal alemde sanal delikanlılar kanıt göstermeden işkembe-i kübraya fazla mesai yaptırıyorsa eger
Bir yerlerde güneş batıyor demektir.

Resim

Varsa bu resim üzerinede cesuraslanı örtbas etmek isteyen gafil
onunda kalıbına tüküreyim...

CIZIK
Resim
leones non capit muscas
Kullanıcı avatarı
xXeRsInXx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xXeRsInXx »

CIZIK doğru diyon da bak o printte CESURASLAN görüntüde var bir de Cesurarslan ile konuşuyorsun sen.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
ROZALSKI
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ROZALSKI »

CIZIK HAKLI CESURASLANI ÇALAN HAYSİYETSİZ NE HAKLA HIRSIZ DİYORSUN PHXMECNUNA BU OYUN SİZİN GİBİ KANI BOZUKLARLA DOLMUŞ YA BAŞKA BİRŞEY DEMİYORUM
Kullanıcı avatarı
Roaadonis1993
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Roaadonis1993 »

Vay bee millet hangi adama iftira atacağını şaşırmış heleki Ferhat abi gibi bi adama...oda güzel ;) bak ne diyecem biliyorski böle sölentilere kanıtsız inanmıyorsz istersen bitaraflarını yırt kanıtsz birşeye Kmse inanmaz az akıllı olsaydn bu iftirayı atmadan önce oturup 1000 kez düşünürm..tabi sende o kadar düşüncek kadar akıl varsa birömür düşün derim ;)
Saygılar:!
Resim
İnFazTeamKronicK-IxadonisxI
Hayal Kurarken Bile Elalemden farklıyız,Biz KARŞIYAKALIYIZ...
CESURASLAN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen CESURASLAN »

CIZIK mısın nesin ulan sana yazan çakma cesurasrlan isimli biri ben klanda savbaşıyom karşıda körmüsün görmekmi istemiyon aşagılık veletlik yapma yokum diye gel konuşak reeelde seref haysiyet sahibi ol az sıpa atıp tucana bak bakem sana yazan kim adam açmış çakma car aynı anda nası oyunda olcam ben karşıdayım ismime bak CESURASLAN senle muhabettim yok it sana yazan yazan böcek isimli cesurarslan velet
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ocipres »

CIZIK hakkatten kötü faka basılmışın cesuraslanı tanımamda CESURASLAN ilerde sen cesuraslan la konuşuyorsun :) bunu bi aç istersen.Foruma yazmışken konuyada değineyim.Ben şuna inanırım yüzüne bakamıyacağı dostları olan hırsızlık yapmaz,yapamaz.İnsanlığı elvermez.Oyunda birçok yanlış anlamalar oluyor sonuçta yazıyla muhatabız.Sırf bu nedenle msn le 3-4 senedir muhabbet etmiyorum.Oyun sırasında aksaklıklar laglar bir takım teknik sorunlar iletişimi koparabiliyor.Birini hırsızlıkla suçlamak çok ciddi bir davranıştır.Phmecnun un birçok seveni dostu var.Hele bir item için buna tenezzül etmez.Ama bu hırsızlık olayları sen hırsızısın o hırsız ithamları bitsin artık.Hakketmediğimiz şeylerin peşinden koşmazsak kimse bizden birşey çalamaz kulağınıza küpe :).Sevgiler Saygılar.

Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Kullanıcı avatarı
CIZIK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Bedr-in Aslanları

Mesaj gönderen CIZIK »

CESURASLAN yazdı:CIZIK mısın nesin ulan sana yazan çakma cesurasrlan isimli biri ben klanda savbaşıyom karşıda körmüsün görmekmi istemiyon aşagılık veletlik yapma yokum diye gel konuşak reeelde seref haysiyet sahibi ol az sıpa atıp tucana bak bakem sana yazan kim adam açmış çakma car aynı anda nası oyunda olcam ben karşıdayım ismime bak CESURASLAN senle muhabettim yok it sana yazan yazan böcek isimli cesurarslan velet
Onu bunu bilmem aslan parçası millete hırsız dolancırıcı bilmenne nitelemesi yapacagına
Rozalskinin fatihe kp kasması için emanet ettigi onunda asibey(okan)'e ve senin okandan para karşılıgı satın aldıgın
CESURASLAN isimli karakterin hesabını ver :) aslan parçası seni 2 oturumda 1 lvl bekletipde milletten char takas edelimmi şifreni ver sana plus alayım bilmem kaç milyon item verecem vs vs muhabbeti giriyorsun illaki onundamı delilini istiyorsun..

Bana Kendini Anlatma Alayınızın cigerini bilirim icabında sökerim...

CIZIK
Resim
leones non capit muscas
CESURASLAN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen CESURASLAN »

GELDE SÖK SIPA
Kullanıcı avatarı
wwinchester
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen wwinchester »

BöLe Saçma ŞeyleRe baKıoRuz GüLüyoRuz GeÇiyoRuz cvp VeRmeye biLe deymez... ( .PhxWinchesTeR. )
Resim
|GanniCuS|IIWinCheSTeRII|

Baykuştan Pervamız yok, Biz Şahin'ler Sürüsüyüz. . . Fatih Sultan Mehmet
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön