Phxmecnun ve hırsız tayfası

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
KARTALGENCO
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Phxmecnun ve hırsız tayfası

Mesaj gönderen KARTALGENCO »

slm arkadalar daha önce oyunda CESURASLAN ın bahsettigi gibi Msyt isimli bir car bölgeden urban toro tor zırh arıyo dedim bende zırh var kaça dedi 35m dedim ok alıyom dedi dedim biraz önce biri daha arıyodu adı Phxbymsh o da benim dedi oyun hata verdi geri döndüm oyuna tekrar aynı lafı agzından alcam anladı başka birini buldum ne cok konuşuyon gibi laflarla savuşturdu aynı car yücelen ayak bulup bölgeden phxbymsh ile gelip aldı arz sancakta CESUR abinin ilk gördügü yer domuzda yücelen halit kafa yansıtıyo Msyt Phxmecnun un yanına gelip ona verdi çünkü ahmet abi alış veriş açtı ikisinede meşgul sonra mecnun yansıtmaya başladı ahmet abi aslında kimin hırsız oldugunu takan bir adam degil sebep bu phx veletleri en güvenilir team biziz diye yaygara yapıyolar lafta ahmet abiyi kızdıran 1 level carla phx lerin ona küfür etmesi okulunuza defolun ... mecnun diyoki mecnun isimli çoban kpgi teamda bir kişi birinden bi şey istesin atarım onu peki sen myst isimli carın kimoldugunu biliyon at hadi sen anca donuna atan
Kullanıcı avatarı
xXeRsInXx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Phxmecnun ve hırsız tayfası

Mesaj gönderen xXeRsInXx »

Klavyenin sürçtüğünü varsayıyorum. Kanıtlamadığın her konu sadece iftiradan ibarettir. Heleki Phxmecnun a yapılyorsa orada biraz duracaksın işte.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
PhxMecnun
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen PhxMecnun »

xXeRsInXx yazdı:Klavyenin sürçtüğünü varsayıyorum. Kanıtlamadığın her konu sadece iftiradan ibarettir. Heleki Phxmecnun a yapılyorsa orada biraz duracaksın işte.
Merhaba,

Butur seylere itibar etmeyecegimi herkes bilir ben cevap vermiyorum beni tanıyanlar gerekli cevabı verir....
Saygılarımla..

Resim

Web Sitemiz : www.PhClan.OrG

Phx ( Planet Hunter = Gezegen Avcıları ) Grup Lideri...

PhMecnun - PhxMecnun -PhxLider-PHxMECNUNxTeşkilat
PhxMecnun
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen PhxMecnun »

KARTALGENCO yazdı:slm arkadalar daha önce oyunda CESURASLAN ın bahsettigi gibi Msyt isimli bir car bölgeden urban toro tor zırh arıyo dedim bende zırh var kaça dedi 35m dedim ok alıyom dedi dedim biraz önce biri daha arıyodu adı Phxbymsh o da benim dedi oyun hata verdi geri döndüm oyuna tekrar aynı lafı agzından alcam anladı başka birini buldum ne cok konuşuyon gibi laflarla savuşturdu aynı car yücelen ayak bulup bölgeden phxbymsh ile gelip aldı arz sancakta CESUR abinin ilk gördügü yer domuzda yücelen halit kafa yansıtıyo Msyt Phxmecnun un yanına gelip ona verdi çünkü ahmet abi alış veriş açtı ikisinede meşgul sonra mecnun yansıtmaya başladı ahmet abi aslında kimin hırsız oldugunu takan bir adam degil sebep bu phx veletleri en güvenilir team biziz diye yaygara yapıyolar lafta ahmet abiyi kızdıran 1 level carla phx lerin ona küfür etmesi okulunuza defolun ... mecnun diyoki mecnun isimli çoban kpgi teamda bir kişi birinden bi şey istesin atarım onu peki sen myst isimli carın kimoldugunu biliyon at hadi sen anca donuna atan

burda bir iki soru dikkatimi cekti.....

1.Phxbymsh senden yada cesurdan zırh almıs ee almıs olabilir parasız mı verdin paranı aldın mı aldınız daha neresi yanlıs bunun..?
2.ben Msty de yucelen halıt kafa almısım evet aldım bolgeye klana yansıtıp geri verdim plus oldugu icin bunu oyunda cok kisi icin yapıyorum bunda hırsızlıgın ne alakası var...?
3.Phxbymsh senden itemmi caldı caldıysa ne caldı fotorafı varmı varsa koy foruma ben hem gruptan atayım hemde senin ne kadar zararın varsa 2 katını sana odeyeyim..?

buda sana Buyukxpatron ve TUERG mı ne ona nasihat olsun kulakdan birinde duyma şeylerle birilerine HIRSIZ gibi kufur etmeyin cunku beni bilen bilir tanıyan tanır... ben senin itemlerinin paranın 10 katını oyunda dagıtım kime hırsız dediginize dikkat edin... kulakda dolma laflarla konu acmayın işinize bakın buyukxpatron gibi sizlerinde fotolarınız cıkar forumda o zaman herkez ne halt oldugunuzu anlar....ADAM OLUN....
Saygılarımla..

Resim

Web Sitemiz : www.PhClan.OrG

Phx ( Planet Hunter = Gezegen Avcıları ) Grup Lideri...

PhMecnun - PhxMecnun -PhxLider-PHxMECNUNxTeşkilat
Kullanıcı avatarı
1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 1453 »

KARTALGENCO yazdı:slm arkadalar daha önce oyunda CESURASLAN ın bahsettigi gibi Msyt isimli bir car bölgeden urban toro tor zırh arıyo dedim bende zırh var kaça dedi 35m dedim ok alıyom dedi dedim biraz önce biri daha arıyodu adı Phxbymsh o da benim dedi oyun hata verdi geri döndüm oyuna tekrar aynı lafı agzından alcam anladı başka birini buldum ne cok konuşuyon gibi laflarla savuşturdu aynı car yücelen ayak bulup bölgeden phxbymsh ile gelip aldı arz sancakta CESUR abinin ilk gördügü yer domuzda yücelen halit kafa yansıtıyo Msyt Phxmecnun un yanına gelip ona verdi çünkü ahmet abi alış veriş açtı ikisinede meşgul sonra mecnun yansıtmaya başladı ahmet abi aslında kimin hırsız oldugunu takan bir adam degil sebep bu phx veletleri en güvenilir team biziz diye yaygara yapıyolar lafta ahmet abiyi kızdıran 1 level carla phx lerin ona küfür etmesi okulunuza defolun ... mecnun diyoki mecnun isimli çoban kpgi teamda bir kişi birinden bi şey istesin atarım onu peki sen myst isimli carın kimoldugunu biliyon at hadi sen anca donuna atan

Kargalar çatladı.
Resim
|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|

İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
Kullanıcı avatarı
justine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen justine »

Ayıp valla !!! Mecnun un sizin bilmişliğiniz kadar unutmuşluğu vardır..
Resim

Resim

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
TUAREG
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen TUAREG »

hani Msyt isimli carı tanımıyodun velet soysuz sıpa o zaman ötme sen adam ol ..... bide lafa bak zararını verrim pehh ite bak yattıgı yere bak böle laflarla millete sempati yapmaya kalkma mecnun musun nesin
Arasdagli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Arasdagli »

Phxmecnun bu oyunda tanıdığım en adam gibi adamlardan bir tanesidir. fazla söze gerek yok. keşke herkes Phxmecnun gibi olsa şu oyunda...
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
mert1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Suikastçiler

Mesaj gönderen mert1 »

Arasdagli yazdı:Phxmecnun bu oyunda tanıdığım en adam gibi adamlardan bir tanesidir. fazla söze gerek yok. keşke herkes Phxmecnun gibi olsa şu oyunda...
IIALTAİRII
Kullanıcı avatarı
kontforum62
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen kontforum62 »

Phxmecnun

oyle bir karizması varki 8 tane lodosun ortasında oturuyor biride kalkıp vurmuyor.
karizmasını 90 görmedim hep 100 :D
herneyse bu iftiralara karnımız tok.
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır

http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT

temmuz 2007'den beri...
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön