Oyuncularımızın oyununu bu kadar sevmesi güzel ama unutmayınki biz sizleride oyunuda çok fazla seviyor ve düşünüyoruz. Oyununu bu kadar sevip bizi istifaya davet eden arkadaşımız umarım biraz daha bakış açısını değiştirebilir iyi forumlar sabrınız için teşekkürler..
EHUU EHU sabrın sonu selamettır dıo
yada ko....gın duası dıo kabul olsaydı gokten kemık yagardı :mrgreen: :mrgreen:
istifa değil GERÇEKTEN OYUNCULARI SEVEN ve ONLARA ÇALIŞACAK gönüllü kişiler alınmalı. şu anki yönetim kendi menfaatini düşünüyor genel etkileşimde dolaşın bakın kaçtane sorunlu mesajvvar ıkvdestekden benm gibi mesaj alamayan onlarca kişi var
Sifabasanx yazdı:istifa değil GERÇEKTEN OYUNCULARI SEVEN ve ONLARA ÇALIŞACAK gönüllü kişiler alınmalı. şu anki yönetim kendi menfaatini düşünüyor genel etkileşimde dolaşın bakın kaçtane sorunlu mesajvvar ıkvdestekden benm gibi mesaj alamayan onlarca kişi var
cevap vermezlerse kotu mu yanı yonetım bende mesaj alamıyorum napcaz :twisted:
Adama bak ya bana 1 aylık oyuncusun diyor :D:D sn 1 lvl fare keserken biz tepegöz avına çıkıorduk uza yürü git:D:D beni fazla güldürme bu oyun sensizde oynanır gerekirse 10 tane plus paket alırım hadi canım
lan şuursuz diorsunki 3 senedir oynuyorum hiç unutmadın herhalde 39 seviye zamanındaki halini oyunun :evil:
hadi herşeyi geçtikte neden farklı hesap açıp ordan yorum yapıyorsun
korkuyormusun,,
korkma
Web master bi arkadaşımın yanına gittiğinde az işinden konuşmuştuk. Kodlama yapıyodu o esnada inanın '' 0 '' yapmak için en az 50 tane harf yazdı. Bu işler dışardan kolay geliyor ama hele bi içerisine girin olayın kafayı yersiniz. Öyle atıp tutmak kolay yani..
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
Oyuncularımızın oyununu bu kadar sevmesi güzel ama unutmayınki biz sizleride oyunuda çok fazla seviyor ve düşünüyoruz. Oyununu bu kadar sevip bizi istifaya davet eden arkadaşımız umarım biraz daha bakış açısını değiştirebilir iyi forumlar sabrınız için teşekkürler..
en çok siz oyunu düşünüyorsunuz doğru ama zwartan denilen şahis artik ikvnin yanindan bile geçmiyo 2 yıldır oyuna girmiyo bizim ile ilgilenmiyo developer ama hiç foruma yorum yazmiyo oyuna girmiyo onun adina item yapildi babili de domates bahçesi var ilk gm lerden birisi ama adam ı can football dan çiktiği yok eğer yöneticilerden birsi istifa edecekse oda zwartandir bize bizim ile ilgilenecek yönetici lazim zamaninda o kadar değer vermişler ama bunun kiymetini bilmiyo eğer bizim ile ilgilenmezse onun yerine başka yönetici alsinlar o gitsin ı can football oynasin boşuna ikv yönetici kadrosunu doldurmasin yeni yönetici gelsin
Siz ne kadar sabırlısınız cidden bazen hayrete düşüyorum.
Bana böyle bir şey deseler cidden sinirden ya monitörü fırlatırdım ya da adama hakaretleri sayardım cidden tüm yönetimin sabrına hayranım.