YÖNETİM istifa
- North
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
YÖNETİM istifa
Yöntimin değişmesini istiyorum suyun son damlası hiçbirinizden memnun deilim destekleyen güncel tutar.
Söze Gerek Yok Bizi Bilen Bilir
Sunucu: Meran
Sınıf: Şifacı
Seviye:39
___________________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________________
- Fearles
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
Re: YÖNETİM istifa
Sen bunu Futbol Takımının başkanımı sandın . Sen kimsinde adamın ekmeğine bal çalıyorsun
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
- North
- Işık Hanım'ın Elemanı
Hocam bana böyle hikayeler yapma tmmı 3 yıldır aynı sorunlar.Fearles yazdı:Sen bunu Futbol Takımının başkanımı sandın . Sen kimsinde adamın ekmeğine bal çalıyorsun![]()
GM lere iyi görünmek için böyle konuşmalar yapma
- xYuRtSeVeNx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
o zaman bu oyunu oynama kardeş sana zorla gel burda oyna diyen yok.
farkındaysan DEV ora bişe yazmış sunucu çalışması var yazmış DANGOZ önce havadisleri oku ondan sonra konu aç :evil:
farkındaysan DEV ora bişe yazmış sunucu çalışması var yazmış DANGOZ önce havadisleri oku ondan sonra konu aç :evil:

Ne Mutlu Türküm Dİyene !
- North
- Işık Hanım'ın Elemanı
ya artiklis yapma çocuk neyin senden iyi olduğunu biliyorum tmmı gelmiş 1 aylık oyuncusun bana kafa tutmaxYuRtSeVeNx yazdı:o zaman bu oyunu oynama kardeş sana zorla gel burda oyna diyen yok.
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Sen 3 yıldır oynuyonda ne oluyor. zaten ikv'nin zorluklarına göğüs germiceksen hiç oynama
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
- SokratST
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
North yazdı:Yöntimin değişmesini istiyorum suyun son damlası hiçbirinizden memnun deilim destekleyen güncel tutar.
Memnun degılsen oynama lan insana benzemeye çalışan varlık yinemi sen :evil: :evil:
KİŞİ BİLGİLERİNE ULAŞMAK İÇİN: ctrl + w BASINIZ
El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedip piyasaya çıkıyor.
P*çlik parayla olsa yine yaparım parasını vermem maksat p*çlik olsun
Anima
El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedip piyasaya çıkıyor.
P*çlik parayla olsa yine yaparım parasını vermem maksat p*çlik olsun
Anima
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Bir sunucu çalışması oldu diye böyle yapıyorsan saçma.Yönetim elinden geleni yaptığına inanıyorum.Bu tür sunucu çalışmalarını doğal karşılaman lazım .Sen eğer 3 senedir bu oyunu oynuyorsan ve hala da bu oyuna devam ediyorsan bunları doğal karşılaman lazımdı.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

- Sinekvalesi
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
Allah akil fikir versin...Bu tur çalışmalar,olmazsa IKV oynanilmaz hale gelir akil kulan biraz.
Sinekvalesi
Sinekvalesi
Dünya yıkılsa üzerime,son sözüm yine iki kelime ,otur kalbimin üzerine Öyle kal aşkım.
-
- Kadim 999
Merhaba,
Oyuncularımızın oyununu bu kadar sevmesi güzel ama unutmayınki biz sizleride oyunuda çok fazla seviyor ve düşünüyoruz. Oyununu bu kadar sevip bizi istifaya davet eden arkadaşımız umarım biraz daha bakış açısını değiştirebilir iyi forumlar sabrınız için teşekkürler..
Oyuncularımızın oyununu bu kadar sevmesi güzel ama unutmayınki biz sizleride oyunuda çok fazla seviyor ve düşünüyoruz. Oyununu bu kadar sevip bizi istifaya davet eden arkadaşımız umarım biraz daha bakış açısını değiştirebilir iyi forumlar sabrınız için teşekkürler..
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/