ÇILDIRTTINIZ LAN BENİ :@

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: ÇILDIRTTINIZ LAN BENİ :@

Mesaj gönderen kupluce »

Melankolik yazdı:Ayyıldız sen yanlış anladın asıl :D
Alper, gamsıza diyor :D
xxxxayyildiz vardi onceden diye yazmis o yuzden dedim :)
Ki Ayxyildiz diye bi car vardi harbiden ben Ataxayyildiz i actigimda o 49 leveldi ama sorun olcak bi sey degil.
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen tokyo2drift »

Efelerxolum yazdı:
ArkadaşLar benim söyLemek istediğim şey neden hırsızLık yapıLıyor... Sonuçta dediğiniz gibi patanti bende değiL ama herif benden görüyor sonra öyLe çar açıyor ayıp değiLmi bide Lonca oLacakLar... Gelsin adam gibi desin ben adını çok beğendim böyLe böyLe çar açmak istiyorum bende hayır diyememki özgür adam ama ben oyunu bıraktıktan sonra hemen adımı çaLıyor neyse ben söyLiceğimi söyLedim kim Ttkstyl Loncasının Lideriyse bu konuya yorum yapsın bide onu dinLeyeLim yada o aç herif yorum yapsın :@ ... Bu arada atabey benim ne kadar iyi oyuncu oLduğumu dostLarımda düşmanLarımda biLiyor sen rahat oL ;).. Ha bide ataxayyıLdız bıkmadınızmı kesiLmektende hala Lonca savaşı çıkarın diyosunuz anLamıyorum nasıL bu kadar pişkinsiniz ??

EfeLerxgamsız

Relax sakın kardeş çıldırma :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Byefsane »

Saçma Bir Konu.

ulubay
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Byefsane »

tokyo2drift yazdı:
Efelerxolum yazdı:
ArkadaşLar benim söyLemek istediğim şey neden hırsızLık yapıLıyor... Sonuçta dediğiniz gibi patanti bende değiL ama herif benden görüyor sonra öyLe çar açıyor ayıp değiLmi bide Lonca oLacakLar... Gelsin adam gibi desin ben adını çok beğendim böyLe böyLe çar açmak istiyorum bende hayır diyememki özgür adam ama ben oyunu bıraktıktan sonra hemen adımı çaLıyor neyse ben söyLiceğimi söyLedim kim Ttkstyl Loncasının Lideriyse bu konuya yorum yapsın bide onu dinLeyeLim yada o aç herif yorum yapsın :@ ... Bu arada atabey benim ne kadar iyi oyuncu oLduğumu dostLarımda düşmanLarımda biLiyor sen rahat oL ;).. Ha bide ataxayyıLdız bıkmadınızmı kesiLmektende hala Lonca savaşı çıkarın diyosunuz anLamıyorum nasıL bu kadar pişkinsiniz ??

EfeLerxgamsız

Relax sakın kardeş çıldırma :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vay Trabzonlumusun Hemşo :lol:

ulubay
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

Efelerxolum yazdı:

EfeLerxgamsız

:D :D Bikmadikmi kesilmekten oylemi :D
Gir simdi oyuna Efelerxnotdenqe sor adamina bakim bu sabah sancaga yolladim 15 20 kez geri geldi , artik kesme param kalmadi diyodu . bunu o arkadasi kucumsemek icin soylemiyorum cok iyi biri gercekten sizin loncaya nasil dusmus anlamiyorum :) Gorunen koy klavuz istemez sizi nasil kovaladigmizi Sancak goruyo bunu lafla duzeltmeye calismayin burda :)
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
efelerxyildiz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen efelerxyildiz »

hımm evet dün sen yoktun değilmi adada ozaman arkadaşlarına bi sor bakalım :D .Kesmek kesilmekte çok önemli değil aslında.Dün adada yoga die arkadaşta sizinle beraber bizi kesmeye çalışıyordu özelden küfür etti ve küfür etme diyince bana eğitxhyıpnos küfrediyor dedi bize ne dediğimde oda sizden değilmi diyor.Eğit denen it benim kp çarımı bile kesiyor bu adamları bizden diyerek bize çamur atmaya başladınız.Bize hırsız dediniz ispatlayamadınız pkk lı dediniz ispatlayamadınız çünkü değiliz.Bakın biz oyun oynuyoruz oyun siyaset yapmıyoruz siyaset yapan adamın oyunda ne işi var :D .Bizlerinde iisi var kötüsü var.Zamanla kötüler çıkacak ve ayıklanacaktır emin olun.En azından sizin gibi çamur atarak oyun oynamıyoruz.Atax loncası atamıza layık olun yeter.Yalan dolanla olmaz bu işler.

“Genel Sohbet” sayfasına dön