ULan betaxmessi ile ne sorununuz var anlamıyorum hep sizi kesiyorum die bi tarafınız kalkıyor.Buna anlam veremiyorum eğer çok zorunuza gidiyorsa klandan çıkın ...Ben bu dünya da kimseye yaşımdan büyük olması haricinde abi demem demiyorum ve demeyeceğim . Kral ezmesi 13 yaşında evinden çıkamayan sanal alemde klavye erkekliği yapan kahpe birisidir herşey ortada mekanım Sivas eğer çok kaşınan varsa buyursun gelsin her türlü kaşırım.
Betaxmessi/Büyücümessi/Tılsımxmessi
Choosensxkral ws BetaxTEAM(Droqba)
- messi58
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lonca Rıhtım
Re: Choosensxkral ws BetaxTEAM(Droqba)
*^^RıhtımxKbLy^^*
^^*RıhtımxKbLyy*^^
*^^TELGRAFINTELLERİ^^*
^^*Ecüş*^^
Tek basıma bir askerim yolu bilmiyorum
Utancın zirvesine yükseliyorum
Savaşmaya ve kadere hazırım
Acıyı ve kanın tadını
Dudaklarımda hissetmek istiyorum yeniden
^^*RıhtımxKbLyy*^^
*^^TELGRAFINTELLERİ^^*
^^*Ecüş*^^
Tek basıma bir askerim yolu bilmiyorum
Utancın zirvesine yükseliyorum
Savaşmaya ve kadere hazırım
Acıyı ve kanın tadını
Dudaklarımda hissetmek istiyorum yeniden
TAMAM KUYRUK ACISI BASLADI BETAXLER DE NE KADAR GÜVENİLİR OLDUKLARINIDA BU SEKİL İYİCE KENDİLERİNİ KİRLETİYORLAR
YELİNE PEHLİVAN GÜLEŞE DOYMAZ MESSİ VE BETAX LERDE DOYMUYOR Choosensxler Herkesin Güvenni kazanmıslar ama siz daha 2 günlüksünz herkes kimin ne oldugunu biiyor
YELİNE PEHLİVAN GÜLEŞE DOYMAZ MESSİ VE BETAX LERDE DOYMUYOR Choosensxler Herkesin Güvenni kazanmıslar ama siz daha 2 günlüksünz herkes kimin ne oldugunu biiyor
aLBaYRaKxKaHiN
aLBaYRaKxKRALL
Denildimi Bir Yere Türk Beldesi , Gözüm aLBaYRaK , Kulagım Ezan Sesi Arar !
aLBaYRaKxKRALL
Denildimi Bir Yere Türk Beldesi , Gözüm aLBaYRaK , Kulagım Ezan Sesi Arar !
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Konuyu açan mübarek 
- cengizhan
- Işık Hanım'ın Elemanı
konunun konuluktan çıkıp kişisel hakaretlere dönmüştür...!
konu kilit.
konu kilit.
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
choosensxkral hersey iyi guzel fotolarıda koymussn sanırım senınde dikkatını cektı nedense fotolarda hep sen yenıyon nasıl oluyor bu adam 5*3 iken kacıyor demk kı sen 5*0 yenmıssn öle degilmı onun fotoları olmadıgına göre
choosensxkral herkese vs deyıp de kendınede loncanıda rezil etme bnden sana abi nasihatı
Benimle Ters Gitme Düz Gitmeye Hasret Kalırsın...
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
bu choosensxkral kalpsizxlee ise o bir hırsız arkadaşlar gördüğünüz yerde yasaklayın
Ottomanxölümsüz anısına
-
- Acemi Savaşçı
baba bunlar böyle ya birkez yıkarlar onada yıktım derler ben adamı önümde sürüyorum adam daha yıktım diyor
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
droqba neden kuyruğuna basılmış it gibi bağırıyon tamam biliyo herkes noldunu
- Slyrapxottoman
- FareAdam Düşmanı
Nemessi58 yazdı:Betax loncası güvenilir,sağlam ve dürüst bir loncadır kral hırsız demeden önce bi aynaya bakmayı unutma koçum...
Betaxmessi/Büyücümessi/Tılsımxmessi
Köpekler Arkamızdan Havlamadıkça Kurt Olduğumuz Belli Olmaz Havlamaya Devam Et Chosensxkral...
Karakurk Goreve Gıderız Dusust Loncanızın adamları Pesımıze takılır Ex Kasmak Iıcın Samanlara Ilk Vurmaya Baslar Zekaya Kapasıteye Bak Sen . . .

~~Barış~~
- winnipeq5858
- İri Fare Avcısı
Allaha hamd olsun ki yüzümüzükızartacak bi loncamız yok choosens loncası gibi.Bu kral ezmesi kutadgu bilg item giyerek kudret doldurarak ws atıor bunu yalanlasın erkekliğinden şüphe ederm bn o admın
Her neyse Droqba Tılsımxdrogbaxx zamanında meranda ün yapmış nam salmış bazı kişilerdendir şimdi sert ve ağır yeteneği çıktı millet adam oldu erkk oldu yenilmez oldu.Choosens loncası olark Betaxmessi Choosensxceza ile 10 m sine vs attı ve ceza yenildi parayı geitrmedi neyse hamam parası olsun loncasına.Çakal bnmle at messi dedi Messi attı çakalın azının ortasına 2-0 çakarken çakal kaçtı Daha sonra Kral ile ws attı messi dorudur 5-4 yenildi ama Yİne aynı taktik Kudret doldurdu ezme para istiolar yüzleri tutmadn Bİrde Messi de getirsn ceza parayı verym dedi.her neyse chooların rezilliği anlat anlat bitmez az çok eskiler Droqba(Tılsımxdrogbaxx)Betaxmessi(Tılsımxmessi) yi tanırlar.Kral dangalağı hırsız yazmış ama bu admlar aktarım yapmak içn cep telefonlarından arayıp oyuna geç aktarım yapalım diyenler var.Lonca olark hedefimiz:
Seviyeli, dürüst oyun oynamak Choolar gibi ağlamak deildir.
HavLayan KöpeKler Olmadıkça BETA olduğumuz Belli olmaz.Sen Havlamaya+ulumaya Dewam 20ChoosensxKral... :lol: :lol:
Seviyeli, dürüst oyun oynamak Choolar gibi ağlamak deildir.
HavLayan KöpeKler Olmadıkça BETA olduğumuz Belli olmaz.Sen Havlamaya+ulumaya Dewam 20ChoosensxKral... :lol: :lol:
KaLaBaLıKtA ArTiSlK EdEniN TEnHaDa AffI olMaZ