lan olum bu kadarda olmaz adi herif .... ws attıgımıxda aynı anda öldüklerimizi niye koymadın olum bu kadfar mı insanlıgını kaybettin... sen kimsinde bni yeniyon halsiyetsiz...ws sonu bitmeden durum daha 4*4 ken çıktın oyundan ve yendim diyerek kaçtınn. hadi onları gectim rezil herif ecelinle kudret doldurup dalıyposun... olum az adam ol la adam ol.. bu ws yenmekte var yenilmekte ama sn ws bitmeden kaçıp durumu belirliyosun... bisde bn 3*1 öndeyken derdim ya ws bitti ver paramı diye niye demedim olum.. orda bisürü insan şahit snn kaçtına foto alıpta bana ordan artislik yapma.. beni bilen biliyo snide bilen biliyo zaten... bundan sonra kimseye ws dediğini duymim senin ...................... pezo :lol:
cengizhan yazdı:lan olum bu kadarda olmaz adi herif .... ws attıgımıxda aynı anda öldüklerimizi niye koymadın olum bu kadfar mı insanlıgını kaybettin... sen kimsinde bni yeniyon halsiyetsiz...ws sonu bitmeden durum daha 4*4 ken çıktın oyundan ve yendim diyerek kaçtınn. hadi onları gectim rezil herif ecelinle kudret doldurup dalıyposun... olum az adam ol la adam ol.. bu ws yenmekte var yenilmekte ama sn ws bitmeden kaçıp durumu belirliyosun... bisde bn 3*1 öndeyken derdim ya ws bitti ver paramı diye niye demedim olum.. orda bisürü insan şahit snn kaçtına foto alıpta bana ordan artislik yapma.. beni bilen biliyo snide bilen biliyo zaten... bundan sonra kimseye ws dediğini duymim senin ...................... pezo :lol:
Lan bide bütün fotolar tek bi ws ye ait ama 8 kere vs attınız
Bizlerde ordaydık ama nedense kral full kaçtı ....
ee Choosensx Farkı kaçmak farz onlara )
Büyücüburock Spannungxares Spannungxadaş
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur
Sâdıkâne belki ol bu âlemde dildâr olur
Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur
cengizhan yazdı:lan olum bu kadarda olmaz adi herif .... ws attıgımıxda aynı anda öldüklerimizi niye koymadın olum bu kadfar mı insanlıgını kaybettin... sen kimsinde bni yeniyon halsiyetsiz...ws sonu bitmeden durum daha 4*4 ken çıktın oyundan ve yendim diyerek kaçtınn. hadi onları gectim rezil herif ecelinle kudret doldurup dalıyposun... olum az adam ol la adam ol.. bu ws yenmekte var yenilmekte ama sn ws bitmeden kaçıp durumu belirliyosun... bisde bn 3*1 öndeyken derdim ya ws bitti ver paramı diye niye demedim olum.. orda bisürü insan şahit snn kaçtına foto alıpta bana ordan artislik yapma.. beni bilen biliyo snide bilen biliyo zaten... bundan sonra kimseye ws dediğini duymim senin ...................... pezo :lol:
BEtaXDroqba Droqba tılsımxdroqba
Betax başkanı
dikkatli bak öldüklernide yazmış 5 - 3
lan fırlama sen kendine bak önce bi çarını kas sonra konuya cevap ver ezme.orda aynı anda öldükelrimiz de var+++ onları neden koymadın kalleş krall gerçi sizin loncnn alayı öle :evil:
Öncelikle arkadaşlar Chosensxkral oyunda adı çıkmış ünlü bir fırlamadır.Bu fırlamanın hakkından betaxteam olarak gelmeyi başardık.Chosenxceza ezmesi benim ile atmış olduğu vs yi 3_0 kaybetmiştir ve 10m vermemiştir bu chosensxkral fırlamasıda loncalarının yenilgisini hazmedemeyip gidip legend abisine abi messi bizi dövüyor kesiyor item ver demiştir ve za zor beni 5_4 yenmiştir.ben parasını vermedim çünkü ceza fırlaması da benim paramı vermedi.Droqba attığı vs de 4_4 berabere iken kral fırlaması kaçmıştır ve formada yendim yazmıştır. Kral ezmesinin ne kadar adi bir sahtekar olduğunu varın siz anlayın...
Tek basıma bir askerim yolu bilmiyorum
Utancın zirvesine yükseliyorum
Savaşmaya ve kadere hazırım
Acıyı ve kanın tadını
Dudaklarımda hissetmek istiyorum yeniden
ArKdaşLar SivRi adada ve e.ö ucakta betaxler Choosensx lerin ws leriniz izledim neden se hep yenenler
ChoosensxoLDULAar fakat Bi türşü umduklarını bulmadılar Choosensxkral Fotoları da Koymus hersey ortada
Messi 2 Gün önce bölgeden Kral kardeşim abim nasılsın diyordu bugün adam oLmus gibi
Birşeyler yapmaya calısıyor
FOTOLAR ACIKCA ORTADA ADAM SENİ EZMİŞ AMA SEN Bİ TÜRLÜ KABULLENEMİYOSUN
SADECE BU KADAR KARAKTERSİZ OLMAYIN
Arkadşalar bu Loncanın üylerine masum insanlara cok üzülüyorum böyle dolandırıcılar oldugu halde bu Lonca fazla ayakkata Durmaz
WS BENDE İZLEDİM CHOOSENSXKRAL 5*3 SİZİ YENDİ AMA hiÇ konusmuyordu herhalde carı sustulur bundan dolayıda DROGBA KARAKTERSİZLİK YAPMISTIR
Tek basıma bir askerim yolu bilmiyorum
Utancın zirvesine yükseliyorum
Savaşmaya ve kadere hazırım
Acıyı ve kanın tadını
Dudaklarımda hissetmek istiyorum yeniden
zaza00 yazdı:ArKdaşLar SivRi adada ve e.ö ucakta betaxler Choosensx lerin ws leriniz izledim neden se hep yenenler
ChoosensxoLDULAar fakat Bi türşü umduklarını bulmadılar Choosensxkral Fotoları da Koymus hersey ortada
Messi 2 Gün önce bölgeden Kral kardeşim abim nasılsın diyordu bugün adam oLmus gibi
Birşeyler yapmaya calısıyor
FOTOLAR ACIKCA ORTADA ADAM SENİ EZMİŞ AMA SEN Bİ TÜRLÜ KABULLENEMİYOSUN
SADECE BU KADAR KARAKTERSİZ OLMAYIN
Arkadşalar bu Loncanın üylerine masum insanlara cok üzülüyorum böyle dolandırıcılar oldugu halde bu Lonca fazla ayakkata Durmaz
WS BENDE İZLEDİM CHOOSENSXKRAL 5*3 SİZİ YENDİ AMA hiÇ konusmuyordu herhalde carı sustulur bundan dolayıda DROGBA KARAKTERSİZLİK YAPMISTIR
bak her kimsen ve ya nerenin itiysen.attığımız ws de berabere kaldığımız fotografları neden koymadı kral adisi + onu kendine bi sor bakıyım benim kestiklerimi neden koymamış çok mu içeri daldırdım.ki sen kral insan olma yolunda az buçuk ilerleme gibi davranışda bulunsan ama o yola senin gibi Hayvanlar giremiodu.
şunu bilmenizi isterimki loncamız hakkında choosensx loncasınn küfürleri ve hakaret içeren kelimelerini foruma koymadım.ama bu şerefini kaybetmiş krall bana ettikleri küfürlerin fotosunu koyacağım.
Bilginize...