Son Günlerdeki Karizma Alım/Satımları Hk.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
DehrayN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Son Günlerdeki Karizma Alım/Satımları Hk.

Mesaj gönderen DehrayN »

1EngiN1 yazdı:Biz oyunumuza bakıyoruz zaten o yönde sıkıntı yok da nedense doğru bir işmiş gibi bölgeden hava yapıyorsunuz kestik mi buna ne demeli ?
Tek bir cevap vereceğim. Her türlü soru sorsak 'Klana girmiş kişi ölmeyi göze alır' cümlesinin arkasına saklancaksın ama o perdenin görünen kısmı birde perdenin görünmeyen kısmına bak. O zaman ne kadar kıskanç ve çekememez olduğunuz ap açık ortada olacaktır.
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

sana şunu söylüyorum şuraya bir GM çıkıp desin ki karizma alıp satın ben de tamam dicem kim satarsa satsın var mı böyle bir açıklama ? ya da çıksın desin ki karizma alıp satanları kesmek suç sadece ölmemek için karizma alıcam ayağına yatanları kesmek suç .yaptığı doğru bir davranış gibi sadece kestiğimiz için bize bölgeden sövmesi haakret etmesi bunlar normal ?
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
Sheytanist
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Sheytanist »

DehrayN yazdı:Selam,arkadaşlar biliyorsunuz oyundaki bir çok kişi karizma alıp satıyor (bende dahil) ve bu karizma alım satımları sırasında bir çok kişiler karışabiliyor tabii ki karışabilir karışamaz diye bir şey demiyorum o andaki onun iradesine kalmış bir şey şuan kımse çıkıp demesin ben karizma almadan rütbe yaptım diyen varsa eğer varsada çooook nadirdir ( %1-2 ) Herkes belli bir kurallar çercevesinde özgürdür herkes istediğini yapar ister karizmasını satar ister beleş verir bence karizma satmak PvP yi para karşılığı kazanma ve hızlandırılmış halidir. Burdan bölgeden artistlik yapanlara sölüyorum elalemin karizması sizi mi gerdi ? Eğer yasaksa GM ler illaki bir ceza-i işlem uygular değil mi ?
Her gün bölgeden artık karizma olayını konuşmak baydı. Gerçekten çok merak ediyorum milletin karizma alıp satmasından sizene sonuçta sizin karizmanızı mı alıyor veya satıyor ? Ve klan parası geldiği günden beri kimse karşı cıkmazken son günlerde çıkan tartışmaların amacı ne?Milleti germenin,sinir etmenin,oyundan soğutmanın,küfür etmesini bekleyip daha sonra şikayet etmek çok mutlu ediyor galiba bazılarını ben burda sadece oyunda biraz daha herkesin oyunda karşısındakilere iyi davranmasını istiyorum eğer siz karşınızdakine iyi davranmıyorsanız kimse size iyi davranmaz...

İyi forumlar/oyunlar/akşamlar...

Çok güzel konuya değinmişsin arkadasım ama bence bunu anlamayan çok kişi var oyunda.Forumda 'ben karizma almıyorum alanlarıda kınıyorum' diyip ilgi çekenler oyunda karizma satan birisini bulamayınca sinir küpü oluyorlar.Kısacası çok 2 yüzlü var oyunda ben derdimi anlatamadım buna benzer bir konu actım inş. bu sefer o sınırlı beyinlerine sokarlar.Bu bir tercih meselesidir.Ben satarımda alırımda kimseye giren çıkan olmaz kralıda gelse hesap soramaz.karizma satmak=klanı satmak=kendini satmak diyenler bence kendilerini geliştirmeli bu kavramlar arasında dünya kadar fark olduğunu anlamalı.Oyunda saygın,oyunun ehli dediğininz kişiler patır patır char alıp satıyor eleştirecek birini küfür edip kızdırıcak birini arıyorsanız size tek tek isim yazarım hem zeka yasıtlarınızla muhattap olursunuz..!
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..

"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."

Sheytanist*
Kullanıcı avatarı
DjNaDo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Fıerce

Mesaj gönderen DjNaDo »

' Selamlar..
Gene ilginç bir konu ;)
Klanda isen , ben senin ismini kırmızı renkle görüyor isem , sana sağ tıklayınca saldırabiliyor isem ve sende bunu kabullenmiş isen .. :
Sen vs yapıyorum da desen , karizma satıyorum-alıyorum da desen , işim var da desen .. Ben istersem vs nin ortasında gelirim seni keser giderim . İstersem tam karizma alıcakken seni keserim .İstersem işini yapmanı engellerim .
Birşey de deme hakkın yoktur .

Kimisine göre olması gereken: anlayışla karşılayıp vs'ne, karizma almana vb. engel olmamaktır .
Ama aksini düşünen olursa ve uygularsa buna 'gık' deme hakkın bile olmaz , olamaz .

Söylediklerim bir şahısa yönelik degildir . Ama isteyen üstüne alınabilir '

Bu yorum yukarıdaki arkadaşın konusunda da var ..

Ben ne karizma alır-satarım ,ne de alana-satana anlayışlı davranırım . Bu benim tercihimdir. Kimse sizi 'neden karizma alıyorsun' diye yargılayamazsa , beni de kimse 'neden karizma alanı kesiyorsun' diye yargılayamaz .
--DjNaDo - xxDjNaDoxx .
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

DjNaDo yazdı:' Selamlar..
Gene ilginç bir konu ;)
Klanda isen , ben senin ismini kırmızı renkle görüyor isem , sana sağ tıklayınca saldırabiliyor isem ve sende bunu kabullenmiş isen .. :
Sen vs yapıyorum da desen , karizma satıyorum-alıyorum da desen , işim var da desen .. Ben istersem vs nin ortasında gelirim seni keser giderim . İstersem tam karizma alıcakken seni keserim .İstersem işini yapmanı engellerim .

Kimisine göre olması gereken: anlayışla karşılayıp vs'ne, karizma almana vb. engel olmamaktır .
Ama aksini düşünen olursa ve uygularsa buna 'gık' deme hakkın bile olmaz , olamaz .

Ben ne karizma alır-satarım ,ne de alana-satana anlayışlı davranırım . Bu benim tercihimdir. Kimse sizi 'neden karizma alıyorsun' diye yargılayamazsa , beni de kimse 'neden karizma alanı kesiyorsun' diye yargılayamaz .

/alkış
Kullanıcı avatarı
DehrayN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DehrayN »

DehrayN yazdı:Selam,arkadaşlar biliyorsunuz oyundaki bir çok kişi karizma alıp satıyor (bende dahil) ve bu karizma alım satımları sırasında bir çok kişiler karışabiliyor tabii ki karışabilir karışamaz diye bir şey demiyorum o andaki onun iradesine kalmış bir şey şuan kımse çıkıp demesin ben karizma almadan rütbe yaptım diyen varsa eğer varsada çooook nadirdir ( %1-2 ) Herkes belli bir kurallar çercevesinde özgürdür herkes istediğini yapar ister karizmasını satar ister beleş verir bence karizma satmak PvP yi para karşılığı kazanma ve hızlandırılmış halidir. Burdan bölgeden artistlik yapanlara sölüyorum elalemin karizması sizi mi gerdi ? Eğer yasaksa GM ler illaki bir ceza-i işlem uygular değil mi ?
Her gün bölgeden artık karizma olayını konuşmak baydı. Gerçekten çok merak ediyorum milletin karizma alıp satmasından sizene sonuçta sizin karizmanızı mı alıyor veya satıyor ? Ve klan parası geldiği günden beri kimse karşı cıkmazken son günlerde çıkan tartışmaların amacı ne?Milleti germenin,sinir etmenin,oyundan soğutmanın,küfür etmesini bekleyip daha sonra şikayet etmek çok mutlu ediyor galiba bazılarını ben burda sadece oyunda biraz daha herkesin oyunda karşısındakilere iyi davranmasını istiyorum eğer siz karşınızdakine iyi davranmıyorsanız kimse size iyi davranmaz...

Bak burda demişim ki 'Karizma alır satarken karışamaz' demiyorum diyorum. Sadece Karizma alır satarken laf artistliği yapanlara sözüm dostum. Herkes kendisine ne yakışıyorsa onu sergiler.
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

DehrayN yazdı:

Bak burda demişim ki 'Karizma alır satarken karışamaz' demiyorum diyorum. Sadece Karizma alır satarken laf artistliği yapanlara sözüm dostum. Herkes kendisine ne yakışıyorsa onu sergiler.

şahsıma hakaret olmazda kimseye durduk yere dil uzatmam o kadar gerizekalı değilim ama lodos kestiğim için yok onun yalakası bunun köpeği gibi benzetmeler yapılırsa hakkımda veya dostlarım hakkında benim de bir sabrım var demi ?
Kullanıcı avatarı
ByOnur
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ByOnur »

1EngiN1 yazdı:Biz oyunumuza bakıyoruz zaten o yönde sıkıntı yok da nedense doğru bir işmiş gibi bölgeden hava yapıyorsunuz kestik mi buna ne demeli ?

Bak kardeşim doğru bir iş olmasa GM ler kaç kişiyi banlardı, bu arada biraz oturup düşünürsen bizim yaptığımız ne oyun hatası nede başka bir şey. Karşı klandan bana birisi vurduğunda ben çıkınca ya da ölünce karizmam gider bunu GM ler yaptı zamanında ve hala sürüyor...
[* byonur ** byonurşifacı ** Aquarius *]
Kullanıcı avatarı
ByOnur
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ByOnur »

Gene ilginç bir konu ;)

2 rakip klan demek insanlar birbirine düşman demek değildir. Sonuçta insanız, işimiz olabilir görev yapıyor olabiliriz vb. bu kişilerin anlayışına bağlıdır. Ben Arzım arkadaşım Lodos şimdi onunla konuşmayayım mı? Her gördüğüm yerde keseyim mi? Görev yapıyorken Yerlatında yardım etmeyeyim mi? ....
[* byonur ** byonurşifacı ** Aquarius *]
okeyyes
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen okeyyes »

1EngiN1 yazdı:
Gene ilginç bir konu ;)

İyide birazda mantık olmalı degilmidir 25 level yada 39 elvelden almaaycagız bir kp için neden çabalarsın ??

Düşman diyemi karizman 100 ise al sana 0 derler. Akıl lazım galiba bazı yerlerde başkasına destek vriyorsa kesde görev yapıyor klana girip aaa 35 level ben bunu 2 vuruşta keserim düşman nede olsa akıl olsa zati saldırmazsın ama neyde aynen devam karizma 0 lanınca boç bol kesersin.

Önce mantık sonra düşman olması lazım.
Önce düşman sonra mantık dersen yerinde sayarsın. Zati sayıyonda

/alkış

“Genel Sohbet” sayfasına dön