Selam,arkadaşlar biliyorsunuz oyundaki bir çok kişi karizma alıp satıyor (bende dahil) ve bu karizma alım satımları sırasında bir çok kişiler karışabiliyor tabii ki karışabilir karışamaz diye bir şey demiyorum o andaki onun iradesine kalmış bir şey şuan kımse çıkıp demesin ben karizma almadan rütbe yaptım diyen varsa eğer varsada çooook nadirdir ( %1-2 ) Herkes belli bir kurallar çercevesinde özgürdür herkes istediğini yapar ister karizmasını satar ister beleş verir bence karizma satmak PvP yi para karşılığı kazanma ve hızlandırılmış halidir. Burdan bölgeden artistlik yapanlara sölüyorum elalemin karizması sizi mi gerdi ? Eğer yasaksa GM ler illaki bir ceza-i işlem uygular değil mi ?
Her gün bölgeden artık karizma olayını konuşmak baydı. Gerçekten çok merak ediyorum milletin karizma alıp satmasından sizene sonuçta sizin karizmanızı mı alıyor veya satıyor ? Ve klan parası geldiği günden beri kimse karşı cıkmazken son günlerde çıkan tartışmaların amacı ne?Milleti germenin,sinir etmenin,oyundan soğutmanın,küfür etmesini bekleyip daha sonra şikayet etmek çok mutlu ediyor galiba bazılarını ben burda sadece oyunda biraz daha herkesin oyunda karşısındakilere iyi davranmasını istiyorum eğer siz karşınızdakine iyi davranmıyorsanız kimse size iyi davranmaz...
İyi forumlar/oyunlar/akşamlar...
Son Günlerdeki Karizma Alım/Satımları Hk.
- Xferox
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Son Günlerdeki Karizma Alım/Satımları Hk.

SeSSİzLiĞim AsALeTiMdEnDir.......
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
Kıyıda köşede kendi çarını keserek bir ayda 300-400 bin kp kasan adamlar varken bizim eminönünde kestiğimiz 1-2 bin kp kasmasını engellediğimiz adamlardan mı bu piyasa bozulcak ?
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Evet Burak' ım katılıyorum. Bazıları kıskanç olduğu için kesiyorlar. Amaçlarını kısaca bir kaç cümleyle söyleyeyim;
Kendilerinin parası çok oyunda birtek kendileri zengin olma çabasında ama amaçlarına ulaşamayacaklar.
Kendilerinin klan parası var ilk gözlüğü alma çabasındalar ama amaçlarına ulaşamayacaklar.
Kendilerinde yeterince klan parası yok o yüzden kimsede olmasın istiyorlar ama amaçlarına ulaşamayacaklar.
Ve son olarakta akıllarınca oyunu düzeltecekler ve karizma alım/satımına karşılarmış yine bunlarda amaçlarına ulaşamayacaklar.
Karizma satılır dediğimde: " Klanını satıyorsun bizde bunun için adamları kesiyoruz." diyorlar halbuki karizma benim istediğimi yaparım kimseyi ilgilendirmez ve klanı satsam 400 bin etmez bunu akıl edemiyorlar.
Aquarius / byonur / byonurşifacı... Hiç bir zaman isim saklamam sözlerim hep açıktır.
Kendilerinin parası çok oyunda birtek kendileri zengin olma çabasında ama amaçlarına ulaşamayacaklar.
Kendilerinin klan parası var ilk gözlüğü alma çabasındalar ama amaçlarına ulaşamayacaklar.
Kendilerinde yeterince klan parası yok o yüzden kimsede olmasın istiyorlar ama amaçlarına ulaşamayacaklar.
Ve son olarakta akıllarınca oyunu düzeltecekler ve karizma alım/satımına karşılarmış yine bunlarda amaçlarına ulaşamayacaklar.
Karizma satılır dediğimde: " Klanını satıyorsun bizde bunun için adamları kesiyoruz." diyorlar halbuki karizma benim istediğimi yaparım kimseyi ilgilendirmez ve klanı satsam 400 bin etmez bunu akıl edemiyorlar.
Aquarius / byonur / byonurşifacı... Hiç bir zaman isim saklamam sözlerim hep açıktır.
[* byonur ** byonurşifacı ** Aquarius *]
Herkes kendi işine baksın, bizimde işimiz bu istemiyorsan görmezden gel..1EngiN1 yazdı:Kıyıda köşede kendi çarını keserek bir ayda 300-400 bin kp kasan adamlar varken bizim eminönünde kestiğimiz 1-2 bin kp kasmasını engellediğimiz adamlardan mı bu piyasa bozulcak ?
[* byonur ** byonurşifacı ** Aquarius *]
Doğru söze ne denir ki ?ByOnur yazdı:
ByOnur yazdı:Evet Burak' ım katılıyorum. Bazıları kıskanç olduğu için kesiyorlar. Amaçlarını kısaca bir kaç cümleyle söyleyeyim;
Kendilerinin klan parası var ilk gözlüğü alma çabasındalar ama amaçlarına ulaşamayacaklar.![]()
Ve ve ve veee... bunların hepsine katılıyorum.
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
Millet karizma satmazsa kimse klan parası kazamaz ztn.Oyunun hali belli doğru düzgün savaşlar olmuyor.Mantıklı fikriniz varsa yazın bu haksız kp kasmamızı istemeyenler.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
Biz oyunumuza bakıyoruz zaten o yönde sıkıntı yok da nedense doğru bir işmiş gibi bölgeden hava yapıyorsunuz kestik mi buna ne demeli ?
Etolford ///// Eminönü //// Fierce