Öncelikle sizin görüşlerinizi almayı düşündüm bölge baskınları mesela fare adamlar kertenkeleler karacinler boş boş mağaralarda antrepolarda duruyorlar bizim onları temizlemek istediğimiz gibi onlarda mantıken bizi temizlemeye kalkabilir mesela haftanın belirli gün ve saatleri belirlenir ve bu saatlerde baskınlarını yapabilirler.
Bizde bunlara karşı koyabiliriz ve oyun daha zevkli olmaya başlar her kim oyuncu baskına yardım etmezse teşkilat tarafından belirli bir ücret ondan alınabilir Yorumlarınızdan sonra ikv desteğe göndermeyi düşünüyorum
Bölge Baskınları
- Orionxxxposeidon
- Cin Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Bölge Baskınları
Orionxxxposeidon / Xposeidonx / Lovexposeidon / Prolifexstelhand
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bölge Baskınları
Güzel bir öneri tıpkı taşkanatlarin eminönünü basmasi gibi ama desteğin bunu yapacağini hiç sanmam siz boşu boşuna öneride bulunmayinOrionxxxposeidon yazdı:Öncelikle sizin görüşlerinizi almayı düşündüm bölge baskınları mesela fare adamlar kertenkeleler karacinler boş boş mağaralarda antrepolarda duruyorlar bizim onları temizlemek istediğimiz gibi onlarda mantıken bizi temizlemeye kalkabilir mesela haftanın belirli gün ve saatleri belirlenir ve bu saatlerde baskınlarını yapabilirler.
Bizde bunlara karşı koyabiliriz ve oyun daha zevkli olmaya başlar her kim oyuncu baskına yardım etmezse teşkilat tarafından belirli bir ücret ondan alınabilir Yorumlarınızdan sonra ikv desteğe göndermeyi düşünüyorum
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bölge Baskınları
+1.KaraXHayalet yazdı:Güzel bir öneri tıpkı taşkanatlarin eminönünü basmasi gibi ama desteğin bunu yapacağini hiç sanmam siz boşu boşuna öneride bulunmayinOrionxxxposeidon yazdı:Öncelikle sizin görüşlerinizi almayı düşündüm bölge baskınları mesela fare adamlar kertenkeleler karacinler boş boş mağaralarda antrepolarda duruyorlar bizim onları temizlemek istediğimiz gibi onlarda mantıken bizi temizlemeye kalkabilir mesela haftanın belirli gün ve saatleri belirlenir ve bu saatlerde baskınlarını yapabilirler.
Beyaz Köşk'te Ölüm Oyunu'nda Cehennem Tazılarının, Akreplerin katıldığı gibi Mısır Çarşısı önüne de baskın yapsalar.
Hoş bizim oradaki Lodoşlar rahat durmazlar Sunucu Hatırası'nda adamlar rahat durmamışlar GM karşısında burada hiç duramazlar.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı