Bölge Baskınları

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Orionxxxposeidon
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Bölge Baskınları

Mesaj gönderen Orionxxxposeidon »

Öncelikle sizin görüşlerinizi almayı düşündüm bölge baskınları mesela fare adamlar kertenkeleler karacinler boş boş mağaralarda antrepolarda duruyorlar bizim onları temizlemek istediğimiz gibi onlarda mantıken bizi temizlemeye kalkabilir mesela haftanın belirli gün ve saatleri belirlenir ve bu saatlerde baskınlarını yapabilirler.
Bizde bunlara karşı koyabiliriz ve oyun daha zevkli olmaya başlar her kim oyuncu baskına yardım etmezse teşkilat tarafından belirli bir ücret ondan alınabilir Yorumlarınızdan sonra ikv desteğe göndermeyi düşünüyorum
Orionxxxposeidon / Xposeidonx / Lovexposeidon / Prolifexstelhand
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Bölge Baskınları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Orionxxxposeidon yazdı:Öncelikle sizin görüşlerinizi almayı düşündüm bölge baskınları mesela fare adamlar kertenkeleler karacinler boş boş mağaralarda antrepolarda duruyorlar bizim onları temizlemek istediğimiz gibi onlarda mantıken bizi temizlemeye kalkabilir mesela haftanın belirli gün ve saatleri belirlenir ve bu saatlerde baskınlarını yapabilirler.
Bizde bunlara karşı koyabiliriz ve oyun daha zevkli olmaya başlar her kim oyuncu baskına yardım etmezse teşkilat tarafından belirli bir ücret ondan alınabilir Yorumlarınızdan sonra ikv desteğe göndermeyi düşünüyorum
Güzel bir öneri tıpkı taşkanatlarin eminönünü basmasi gibi ama desteğin bunu yapacağini hiç sanmam siz boşu boşuna öneride bulunmayin
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Bölge Baskınları

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

KaraXHayalet yazdı:
Orionxxxposeidon yazdı:Öncelikle sizin görüşlerinizi almayı düşündüm bölge baskınları mesela fare adamlar kertenkeleler karacinler boş boş mağaralarda antrepolarda duruyorlar bizim onları temizlemek istediğimiz gibi onlarda mantıken bizi temizlemeye kalkabilir mesela haftanın belirli gün ve saatleri belirlenir ve bu saatlerde baskınlarını yapabilirler.
Güzel bir öneri tıpkı taşkanatlarin eminönünü basmasi gibi ama desteğin bunu yapacağini hiç sanmam siz boşu boşuna öneride bulunmayin
+1.
Beyaz Köşk'te Ölüm Oyunu'nda Cehennem Tazılarının, Akreplerin katıldığı gibi Mısır Çarşısı önüne de baskın yapsalar.
Hoş bizim oradaki Lodoşlar rahat durmazlar Sunucu Hatırası'nda adamlar rahat durmamışlar GM karşısında burada hiç duramazlar. :D
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön