BEN…! ERMENİ değilim.!Hocalıda kadınlara tecavüz edeyim.Karnını yarmadı dedelerim.AMERİKAN değilim…! Irak’ta sivilleri kurşuna dizmedim.Pazarları bombalayan ben değilim.İNGİLİZ değilim..!Masum insanları kesmedim.RUS değilim..!Çeçenleri kılıçtan geçirmedim.İTALYAN değilim...!fırsattan istifade kan dökmeden toprak talep edeyim.ARAP değilim..!beraber girdiğim savaşta yanımdakini sırtından vurayım.
BEN…! Ataları hiçbir katliam yapmadan 3 kıta 7 denize hakim olmuş.Haçlı seferi yapan Hristiyanlara temizlik adabı öğretmiş.Topraklarında güneş batmamış,gemileri karadan götürmüş,Bir Bizanslının zulmünden kurtulmak için Fatih’e İstanbul surlarını yıkacak toplar döktürdüğü; 40 kişi ile ÇİN sarayı basan şimdide sanat eseri denen ancak TÜRK korkusunun en büyük delili olan Çin seddini Çinlilere inşa ettiren Akıncıların torunuyum. BEN;bir TÜRK’üm…! Ben; Orta Asya’dan türeyen Anadolu’da büyüyen Avrupa’ya yürüyen TÜRK’üm.! BEN; dağlarda gemi gezdiren,Taşlara destanlar kazdıran,Tarihi baştan yazdıran TÜRK’üm. BEN;adaletten mertliğe örnekler veren,ölüm kalım savaşlarına gülerek giden,Yeryüzünde her Murat’a erenTÜRK’üm..! BEN; Sancaklara,Tuğlara baş eğdiren,beylere,padişahlara Hilat giydiren kılıcını 3 kıta gezdiren TÜRK’üm..! BEN; Şahları,sultanları kul edinen,Altınları elmasları pul edinen,kaftanları çul edinen TÜRK’üm..!
BEN; Zafer rüyası görenlere saç yolduran,Hezimete uğratıp ümitleri solduran,müzelerde baş köşeleri dolduran TÜRK’üm..! BEN Damarlarındaki asil kanın aktığı ırkım.Benden bahseder destanım ağıtım BEN TÜRK’üm..! TAAA İliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’üm..!
BEN KİMİM ?
BEN KİMİM ?
Titxreis-Titxatasagun

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
- iptaledildi
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Re: BEN KİMİM ?
eline saglık kardes cok guzel bi yazı.. bu guzel yazıyı paylastıgın icin tesekkurler

Kuklacı : bykOrbEs xxxbykOrbExxx bykOrbEsxxxşİfA OfBeeQAntiArzZ Adonis Tufann
Sancak : Cnquerorxtufann Cnquerorxadonis Şhadow Tkxxbykorbes Mctufann Tkxxadonis
Titxreis yazdı:BEN…! ERMENİ değilim.!Hocalıda kadınlara tecavüz edeyim.Karnını yarmadı dedelerim.AMERİKAN değilim…! Irak’ta sivilleri kurşuna dizmedim.Pazarları bombalayan ben değilim.İNGİLİZ değilim..!Masum insanları kesmedim.RUS değilim..!Çeçenleri kılıçtan geçirmedim.İTALYAN değilim...!fırsattan istifade kan dökmeden toprak talep edeyim.ARAP değilim..!beraber girdiğim savaşta yanımdakini sırtından vurayım.
BEN…! Ataları hiçbir katliam yapmadan 3 kıta 7 denize hakim olmuş.Haçlı seferi yapan Hristiyanlara temizlik adabı öğretmiş.Topraklarında güneş batmamış,gemileri karadan #@!?,Bir Bizanslının zulmünden kurtulmak için Fatih’e İstanbul surlarını yıkacak toplar döktürdüğü; 40 kişi ile ÇİN sarayı basan şimdide sanat eseri denen ancak TÜRK korkusunun en büyük delili olan Çin seddini Çinlilere inşa ettiren Akıncıların torunuyum. BEN;bir TÜRK’üm…! Ben; Orta Asya’dan türeyen Anadolu’da büyüyen Avrupa’ya yürüyen TÜRK’üm.! BEN; dağlarda gemi gezdiren,Taşlara destanlar kazdıran,Tarihi baştan yazdıran TÜRK’üm. BEN;adaletten mertliğe örnekler veren,ölüm kalım savaşlarına gülerek giden,Yeryüzünde her Murat’a erenTÜRK’üm..! BEN; Sancaklara,Tuğlara baş eğdiren,beylere,padişahlara Hilat giydiren kılıcını 3 kıta gezdiren TÜRK’üm..! BEN; Şahları,sultanları kul edinen,Altınları elmasları pul edinen,kaftanları çul edinen TÜRK’üm..!
BEN; Zafer rüyası görenlere saç yolduran,Hezimete uğratıp ümitleri solduran,müzelerde baş köşeleri dolduran TÜRK’üm..! BEN Damarlarındaki asil kanın aktığı ırkım.Benden bahseder destanım ağıtım BEN TÜRK’üm..! TAAA İliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’üm..!
Bun yaziyi bir videodan alinti yaptin sanirim , muzik esliginde insanin tuylerini urpertiyo gercekten ..
AteşSalih -- TERBİYECİ

Teşekkür ederim aynı duyguları paylaşmak mutlu etti beni...Adonis 10 Nis 2010 16:15
eline saglık kardes cok guzel bi yazı.. bu guzel yazıyı paylastıgın icin tesekkurler
Kusura bakma bir dahaki sefere bu tür bir paylaşım yazarken ' ALINTI ' diye not düşerim...Bun yaziyi bir videodan alinti yaptin sanirim , muzik esliginde insanin tuylerini urpertiyo gercekten .. Ataxayyıldız - Ataxbeyaz - Ataxyıldız
Titxreis-Titxatasagun

Gizlenmiş İçerikGöster
Titxreis yazdı:Teşekkür ederim aynı duyguları paylaşmak mutlu etti beni...Adonis 10 Nis 2010 16:15
Kusura bakma bir dahaki sefere bu tür bir paylaşım yazarken ' ALINTI ' diye not düşerim...Bun yaziyi bir videodan alinti yaptin sanirim , muzik esliginde insanin tuylerini urpertiyo gercekten .. Ataxayyıldız - Ataxbeyaz - Ataxyıldız
![]()
Kotu bi sey dedigimi sanmiyorum , tanimiyorum seni ama sanirim bende bi kuyruk acin var ondan ters gittin
AteşSalih -- TERBİYECİ

- Efelerxolum
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
BEN…! Ataları hiçbir katliam yapmadan 3 kıta 7 denize hakim olmuş diyosunda kardeş yavuz suLtan seLim neden o zaman haLife oLduktan sonra yüzbinLerce aLevinin kafasını uçurdu ?? Burda amacım seni yaLancı duruma düşürmek değiL yada poLemik yaratmak değiL ama bu konuya objektif bir şekiLde baktığımız zaman TürkLerde bir zaman sırf din için kardeşLerine kıymış ki bu soykırımLarın en büyüğü değiLmi ??
EfeLerxgamsız
- siyahkibrit
- İskele Babası
tufann sen nerdesinn yaaaaa ?? özele msj at kardeşim.Adonis yazdı:eline saglık kardes cok guzel bi yazı.. bu guzel yazıyı paylastıgın icin tesekkurler
buarada yazı çok güzel güncel tutulması gereken bi konu
Aquvaryum RoWxAqUA]
"İsTaNbUl KıYaMeT VaKtİ" "SaNcAk" "KaRaGüMrÜk"

"İsTaNbUl KıYaMeT VaKtİ" "SaNcAk" "KaRaGüMrÜk"

Saçma sapan ve çocukça yazılar yazmayalım...kupluce yazdı:Titxreis yazdı:Teşekkür ederim aynı duyguları paylaşmak mutlu etti beni...Adonis 10 Nis 2010 16:15
![]()
Kotu bi sey dedigimi sanmiyorum , tanimiyorum seni ama sanirim bende bi kuyruk acin var ondan ters gittin
Titxreis-Titxatasagun

Gizlenmiş İçerikGöster
Tamam o zaman yazmaTitxreis yazdı:Saçma sapan ve çocukça yazılar yazmayalım...kupluce yazdı:Titxreis yazdı:Teşekkür ederim aynı duyguları paylaşmak mutlu etti beni...Adonis 10 Nis 2010 16:15
![]()
Kotu bi sey dedigimi sanmiyorum , tanimiyorum seni ama sanirim bende bi kuyruk acin var ondan ters gittin![]()
AteşSalih -- TERBİYECİ

- titanxic
- Sahaf Yardımcısı
Efelerxolum yazdı:
BEN…! Ataları hiçbir katliam yapmadan 3 kıta 7 denize hakim olmuş diyosunda kardeş yavuz suLtan seLim neden o zaman haLife oLduktan sonra yüzbinLerce aLevinin kafasını uçurdu ?? Burda amacım seni yaLancı duruma düşürmek değiL yada poLemik yaratmak değiL ama bu konuya objektif bir şekiLde baktığımız zaman TürkLerde bir zaman sırf din için kardeşLerine kıymış ki bu soykırımLarın en büyüğü değiLmi ??
EfeLerxgamsız
BIRAK ŞU KOMİNİSİT AĞIZLARINII BİZ ATATÜRKCÜYÜZ CANIMIZ KANIMIZ FEDA BU VATANA İŞİNE GELMEYEN BÖBÜRLENMEZ SKTRR GİDER BİZ ÜLKÜCÜYÜZ BAYRAK NAMUSUMUZDUR SOYKIRIM DİYORSUN TARHİ İYİ OKU YOK ÖYLE BİŞEY
lafı dinlerim lafmı diye sonrada söyleyene bakarım ADAMMI die
Titanxic
Timxkin
Umit19832
Aşikar
Titanxic
Timxkin
Umit19832
Aşikar