BEN KİMİM ?

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Titxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

BEN KİMİM ?

Mesaj gönderen Titxreis »

BEN…! ERMENİ değilim.!Hocalıda kadınlara tecavüz edeyim.Karnını yarmadı dedelerim.AMERİKAN değilim…! Irak’ta sivilleri kurşuna dizmedim.Pazarları bombalayan ben değilim.İNGİLİZ değilim..!Masum insanları kesmedim.RUS değilim..!Çeçenleri kılıçtan geçirmedim.İTALYAN değilim...!fırsattan istifade kan dökmeden toprak talep edeyim.ARAP değilim..!beraber girdiğim savaşta yanımdakini sırtından vurayım.

BEN…! Ataları hiçbir katliam yapmadan 3 kıta 7 denize hakim olmuş.Haçlı seferi yapan Hristiyanlara temizlik adabı öğretmiş.Topraklarında güneş batmamış,gemileri karadan götürmüş,Bir Bizanslının zulmünden kurtulmak için Fatih’e İstanbul surlarını yıkacak toplar döktürdüğü; 40 kişi ile ÇİN sarayı basan şimdide sanat eseri denen ancak TÜRK korkusunun en büyük delili olan Çin seddini Çinlilere inşa ettiren Akıncıların torunuyum. BEN;bir TÜRK’üm…! Ben; Orta Asya’dan türeyen Anadolu’da büyüyen Avrupa’ya yürüyen TÜRK’üm.! BEN; dağlarda gemi gezdiren,Taşlara destanlar kazdıran,Tarihi baştan yazdıran TÜRK’üm. BEN;adaletten mertliğe örnekler veren,ölüm kalım savaşlarına gülerek giden,Yeryüzünde her Murat’a erenTÜRK’üm..! BEN; Sancaklara,Tuğlara baş eğdiren,beylere,padişahlara Hilat giydiren kılıcını 3 kıta gezdiren TÜRK’üm..! BEN; Şahları,sultanları kul edinen,Altınları elmasları pul edinen,kaftanları çul edinen TÜRK’üm..!
BEN; Zafer rüyası görenlere saç yolduran,Hezimete uğratıp ümitleri solduran,müzelerde baş köşeleri dolduran TÜRK’üm..! BEN Damarlarındaki asil kanın aktığı ırkım.Benden bahseder destanım ağıtım BEN TÜRK’üm..! TAAA İliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’üm..!
Titxreis-Titxatasagun
Resim
Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
Kullanıcı avatarı
iptaledildi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: BEN KİMİM ?

Mesaj gönderen iptaledildi »

eline saglık kardes cok guzel bi yazı.. bu guzel yazıyı paylastıgın icin tesekkurler
Resim

Kuklacı : bykOrbEs xxxbykOrbExxx bykOrbEsxxxşİfA OfBeeQAntiArzZ Adonis Tufann
Sancak : Cnquerorxtufann Cnquerorxadonis Şhadow Tkxxbykorbes Mctufann Tkxxadonis
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

Titxreis yazdı:BEN…! ERMENİ değilim.!Hocalıda kadınlara tecavüz edeyim.Karnını yarmadı dedelerim.AMERİKAN değilim…! Irak’ta sivilleri kurşuna dizmedim.Pazarları bombalayan ben değilim.İNGİLİZ değilim..!Masum insanları kesmedim.RUS değilim..!Çeçenleri kılıçtan geçirmedim.İTALYAN değilim...!fırsattan istifade kan dökmeden toprak talep edeyim.ARAP değilim..!beraber girdiğim savaşta yanımdakini sırtından vurayım.

BEN…! Ataları hiçbir katliam yapmadan 3 kıta 7 denize hakim olmuş.Haçlı seferi yapan Hristiyanlara temizlik adabı öğretmiş.Topraklarında güneş batmamış,gemileri karadan #@!?,Bir Bizanslının zulmünden kurtulmak için Fatih’e İstanbul surlarını yıkacak toplar döktürdüğü; 40 kişi ile ÇİN sarayı basan şimdide sanat eseri denen ancak TÜRK korkusunun en büyük delili olan Çin seddini Çinlilere inşa ettiren Akıncıların torunuyum. BEN;bir TÜRK’üm…! Ben; Orta Asya’dan türeyen Anadolu’da büyüyen Avrupa’ya yürüyen TÜRK’üm.! BEN; dağlarda gemi gezdiren,Taşlara destanlar kazdıran,Tarihi baştan yazdıran TÜRK’üm. BEN;adaletten mertliğe örnekler veren,ölüm kalım savaşlarına gülerek giden,Yeryüzünde her Murat’a erenTÜRK’üm..! BEN; Sancaklara,Tuğlara baş eğdiren,beylere,padişahlara Hilat giydiren kılıcını 3 kıta gezdiren TÜRK’üm..! BEN; Şahları,sultanları kul edinen,Altınları elmasları pul edinen,kaftanları çul edinen TÜRK’üm..!
BEN; Zafer rüyası görenlere saç yolduran,Hezimete uğratıp ümitleri solduran,müzelerde baş köşeleri dolduran TÜRK’üm..! BEN Damarlarındaki asil kanın aktığı ırkım.Benden bahseder destanım ağıtım BEN TÜRK’üm..! TAAA İliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’üm..!

Bun yaziyi bir videodan alinti yaptin sanirim , muzik esliginde insanin tuylerini urpertiyo gercekten ..
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
Titxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Adonis 10 Nis 2010 16:15

eline saglık kardes cok guzel bi yazı.. bu guzel yazıyı paylastıgın icin tesekkurler
Teşekkür ederim aynı duyguları paylaşmak mutlu etti beni...
Bun yaziyi bir videodan alinti yaptin sanirim , muzik esliginde insanin tuylerini urpertiyo gercekten .. Ataxayyıldız - Ataxbeyaz - Ataxyıldız
Kusura bakma bir dahaki sefere bu tür bir paylaşım yazarken ' ALINTI ' diye not düşerim... ;)
Titxreis-Titxatasagun
Resim
Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

Titxreis yazdı:

Bun yaziyi bir videodan alinti yaptin sanirim , muzik esliginde insanin tuylerini urpertiyo gercekten .. Ataxayyıldız - Ataxbeyaz - Ataxyıldız
Kusura bakma bir dahaki sefere bu tür bir paylaşım yazarken ' ALINTI ' diye not düşerim... ;)

Kotu bi sey dedigimi sanmiyorum , tanimiyorum seni ama sanirim bende bi kuyruk acin var ondan ters gittin ;)
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
Efelerxolum
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Efelerxolum »

BEN…! Ataları hiçbir katliam yapmadan 3 kıta 7 denize hakim olmuş diyosunda kardeş yavuz suLtan seLim neden o zaman haLife oLduktan sonra yüzbinLerce aLevinin kafasını uçurdu ?? Burda amacım seni yaLancı duruma düşürmek değiL yada poLemik yaratmak değiL ama bu konuya objektif bir şekiLde baktığımız zaman TürkLerde bir zaman sırf din için kardeşLerine kıymış ki bu soykırımLarın en büyüğü değiLmi ??

EfeLerxgamsız
Kullanıcı avatarı
siyahkibrit
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen siyahkibrit »

Adonis yazdı:eline saglık kardes cok guzel bi yazı.. bu guzel yazıyı paylastıgın icin tesekkurler
tufann sen nerdesinn yaaaaa ?? özele msj at kardeşim.

buarada yazı çok güzel güncel tutulması gereken bi konu
Aquvaryum RoWxAqUA]
"İsTaNbUl KıYaMeT VaKtİ" "SaNcAk" "KaRaGüMrÜk"

Resim
Kullanıcı avatarı
Titxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

kupluce yazdı:
Titxreis yazdı:

Kotu bi sey dedigimi sanmiyorum , tanimiyorum seni ama sanirim bende bi kuyruk acin var ondan ters gittin ;)
Saçma sapan ve çocukça yazılar yazmayalım... ;)
Titxreis-Titxatasagun
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

Titxreis yazdı:
kupluce yazdı:
Titxreis yazdı:

Saçma sapan ve çocukça yazılar yazmayalım... ;)
Tamam o zaman yazma ;)
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
titanxic
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen titanxic »

Efelerxolum yazdı:
BEN…! Ataları hiçbir katliam yapmadan 3 kıta 7 denize hakim olmuş diyosunda kardeş yavuz suLtan seLim neden o zaman haLife oLduktan sonra yüzbinLerce aLevinin kafasını uçurdu ?? Burda amacım seni yaLancı duruma düşürmek değiL yada poLemik yaratmak değiL ama bu konuya objektif bir şekiLde baktığımız zaman TürkLerde bir zaman sırf din için kardeşLerine kıymış ki bu soykırımLarın en büyüğü değiLmi ??

EfeLerxgamsız

BIRAK ŞU KOMİNİSİT AĞIZLARINII BİZ ATATÜRKCÜYÜZ CANIMIZ KANIMIZ FEDA BU VATANA İŞİNE GELMEYEN BÖBÜRLENMEZ SKTRR GİDER BİZ ÜLKÜCÜYÜZ BAYRAK NAMUSUMUZDUR SOYKIRIM DİYORSUN TARHİ İYİ OKU YOK ÖYLE BİŞEY
lafı dinlerim lafmı diye sonrada söyleyene bakarım ADAMMI die
Titanxic
Timxkin
Umit19832
Aşikar

“Genel Sohbet” sayfasına dön