Karakterlerde bayan erkek ayrımı sorunu ve çözüm fikiri!!!!!
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: KARAKTERLERDE BAYAN ERKEK AYRIMI SORUNU VE ÇÖZÜM FİKİRİ!!!!!
FiyatLar tamamen OyuncuLara bagLıdır . Kadın savascı itemLeri ucuzduR ve GeneLde YaratıkLardan Erkek itemLere qöre daha fazla cıkarlar en azından ben böLe qörüyorum fakat Kadın İtem Üretimi pek yapılmıyor . İtemLeri Ucuz oLduqu icin.
Hiç GM yokmu birde onun görüşünü almak istiyorum...
Selam,
Arkadaşlar Erkek karakterlere daha çok Bayan itemleri düşüyor.Dikkatinizi çekerim Bayan Karakterler çoğu zaman Erkek karakter itemleri satarlar
iyi forumlar,
Rapkoliq.
Arkadaşlar Erkek karakterlere daha çok Bayan itemleri düşüyor.Dikkatinizi çekerim Bayan Karakterler çoğu zaman Erkek karakter itemleri satarlar
iyi forumlar,
Rapkoliq.
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
ben hala aynı fiklirdeyim..
kadın itemler daha ucuz adam 10 m lik itemi 1 m e satıo kadın die e aldın onu erkege çevirdin ne paralar kazanırsın bilionmu sen

arkadaşım ve onun gibi düşünen arkadaşlara tavsiyem üşenmeden bir erkek karakter kasın ve seviyenizi yükselttikten sonra item arayın ! inanın bana düşen efsunlu eşyaların 4/3'ü bayan eşya olacaktır sizde düşürdükçe giyersiniz
.

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms
Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
- xSAYGINBEYx
- İskele Babası
Merhaba,
Bu olayda yanlış düşünüyorsun örneğin; bayan karekterin efsunları erkek karekterin efsunundan daha ucuz olursa coğunluk bayan karekter açmak istiyecek bölelikle denge bozulacak her şey eşit olmalı bu tamamen oyuncu kitlesiyle alakalı yönetimin bu konuyla yapacak bişesi yoktur olamaz.
Bu olayda yanlış düşünüyorsun örneğin; bayan karekterin efsunları erkek karekterin efsunundan daha ucuz olursa coğunluk bayan karekter açmak istiyecek bölelikle denge bozulacak her şey eşit olmalı bu tamamen oyuncu kitlesiyle alakalı yönetimin bu konuyla yapacak bişesi yoktur olamaz.
-
- Salgın Koruyucusu
Terzide elbisenin cinsiyetini değiştirme fikri güzel.Destekliyorum.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: Karakterlerde bayan erkek ayrımı sorunu ve çözüm fikiri!!!!!
Bana hep bayan zırh düşüyor max-element...ama işime yaramıyor erkek düşüren daha az:D
2 kişi oldukMasalciDede yazdı:Terzide elbisenin cinsiyetini değiştirme fikri güzel.Destekliyorum.