Karakterlerde bayan erkek ayrımı sorunu ve çözüm fikiri!!!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
alisergvn
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Karakterlerde bayan erkek ayrımı sorunu ve çözüm fikiri!!!!!

Mesaj gönderen alisergvn »

OYUNA İLK BAŞLADIĞIMDA BAYAN KARAKTER AÇTIM ÇÜNKÜ GİRİŞTE BAYAN ERKEK FARKI GÖRSEL OLMAK DIŞINDA HİÇBİR ŞEYİ ETKİLEMİYORMUŞ.( EN AZINDAN BÖYLE YAZIYORDU ) OYUNA GİRDİM LVL UP FİLAN DERKEN 39 OLDUM

ŞİMDİ SORUNUMUZA GELELİM İTEM DİZMEK İSTEDİM 39 LVLDE BAYANLARA GÖRE İTEM YOK DENECEK KADAR AZ OLANLARDA UÇUK FİYATTAN SATILIYOR...

BENİM SUÇUM NE HANİ FARK YOKTU AL İŞTE SANA FARK BAYANLARA GÖRE İTEM ERKEKLERE ORANLA 1/10 ORANINDA DÜŞÜYOR NEREDEYSE...

İŞTE ÇÖZÜM FİKİRİM

OYUNDA MISIR ÇARŞISINDAKİ TERZİNİN AYNISINDAN METEORDA VE YERALTINDADA OLSUN VE İTEMLERDE BAYAN ERKEK DEĞİŞİMİ UCUZDAN YAPSIN. UCUZ DERKEN AZ DEĞİL TAM UCUZ ÇÜNKÜ FARK YOK DEMİŞTİNİZ OYUNUN BAŞINDA ÖRN 49 LVLLİK İTEMİ MAX ( DİKKAT MAX.) 100 BİNE DEĞİŞSİN

SAYGILARIMLA KUKLACI: /f Aliihsanergüven
Resim
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Ata

Re: KARAKTERLERDE BAYAN ERKEK AYRIMI SORUNU VE ÇÖZÜM FİKİRİ!!!!!

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Bunla alakalı olarak yönetim hiçbir şey yapamaz.Bu ortamı oluşturan yine oyuncu kitlesi.Emin ol düzgün fiyattan satanlar herzaman var :roll:
Kullanıcı avatarı
serkannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen serkannnn »

Aksine kadın itemleri daha ucuz. Mesela erkek savaşçı yücelen ayakkabı(tek efsun) 20-30m civarındayken, yücelen plevne kadın savaşçı ayakkabısı 10m dan satıldığını biliyorum ;)
Resim
serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
Kullanıcı avatarı
winwar3
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen winwar3 »

KADIN itemleri genellikle düşürülüyor.AMA ERKEK itemleri daha zor düşürülüyor.O yüzden kadın itemleri daha ucuza satılıyor.!
Önemli olan; hayatta,"en çok şey'e sahip olmak" değil,"en az şey"e ihtiyaç duymaktır....
EfLatuN

Kod: Tümünü seç

İKV DESTEK FORMU

http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Kullanıcı avatarı
MiRaLaY
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen MiRaLaY »

alisergvn yazdı:OYUNA İLK BAŞLADIĞIMDA BAYAN KARAKTER AÇTIM ÇÜNKÜ GİRİŞTE BAYAN ERKEK FARKI GÖRSEL OLMAK DIŞINDA HİÇBİR ŞEYİ ETKİLEMİYORMUŞ.( EN AZINDAN BÖYLE YAZIYORDU ) OYUNA GİRDİM LVL UP FİLAN DERKEN 39 OLDUM

ŞİMDİ SORUNUMUZA GELELİM İTEM DİZMEK İSTEDİM 39 LVLDE BAYANLARA GÖRE İTEM YOK DENECEK KADAR AZ OLANLARDA UÇUK FİYATTAN SATILIYOR...

BENİM SUÇUM NE HANİ FARK YOKTU AL İŞTE SANA FARK BAYANLARA GÖRE İTEM ERKEKLERE ORANLA 1/10 ORANINDA DÜŞÜYOR NEREDEYSE...

İŞTE ÇÖZÜM FİKİRİM

OYUNDA MISIR ÇARŞISINDAKİ TERZİNİN AYNISINDAN METEORDA VE YERALTINDADA OLSUN VE İTEMLERDE BAYAN ERKEK DEĞİŞİMİ UCUZDAN YAPSIN. UCUZ DERKEN AZ DEĞİL TAM UCUZ ÇÜNKÜ FARK YOK DEMİŞTİNİZ OYUNUN BAŞINDA ÖRN 49 LVLLİK İTEMİ MAX ( DİKKAT MAX.) 100 BİNE DEĞİŞSİN

SAYGILARIMLA KUKLACI: /f Aliihsanergüven
Ama Şöyle Farklılık Yok Erkeklerin Kullandığı Silahı Sende Kullanabilirsin. Bir Yaratığı Kesince Sanada Aynı Parave EXP Gelir. Oyuncu Karekterinin Healt " Can " ve Kudreti Aynı Seviyededir Ne 1 Puan Fazladır Nede 1 Puan Eksiktir ve Bunun Gibi v.s Oyunda Bunun İçin Farklılık Yok Denilmiştir.

Ama Satışta İtemlerde Farklılıklar Oluyor Bu Normaldir. Örnek Verirsek Bende Oyun Parası İle 20.000.000 Liralik Bi Erkek Savaşçı İteminin Bayan Olanını Düşermiştim 10m ye Bile Satamamıştım Bunlar Normaldir. Oyunda Genellikle Bunun Sebebi Bayan Karakterden Çok Erkek Karekterin Olmasıdır. Bazı Eşyalarda Uçuk Olur Çünki Bayan Karekter Oyuncularda Satılan İtem Fazla Olmadığı İçin Fiyatın Öyle Olmasıda Normaldir.

İyi Forumlar.
En son MiRaLaY tarafından 14 Ara 2009 18:43 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim
Kullanıcı avatarı
koray9507
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen koray9507 »

arkadaşım sen bence cok iyi aramamıssın 25 m e satılan erkek ceketi 5 6 m e bayana satılıyor ben carlarımı bayan acıyorum artık :D
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen fenomen »

konuyu yanlıs actı galıba :: )
takas ısı dusunule bılır destekten bıldır
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
Tunerone
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Tunerone »

Aksine bayan elbileler zırhlar çok ucuz keşke bayan olsam :lol: bedavaya bile verdim yeni itemlerden. Takas olayı mantıklı "+1 Destek"
<a href="http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=64&t=3772&p=37476#p37476">İYİ SEYİRLER</a></div>
Kullanıcı avatarı
STr0nGMaN
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Sinop

Mesaj gönderen STr0nGMaN »

Bayanlar az olduğu için itemler satılmıyor o zamanda fiyatları düşüyor.
Strongman
Strongmanxbüyü
AnaToLieN

!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
Kullanıcı avatarı
alisergvn
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen alisergvn »

ARKADAŞLAR SORUNU ANLAYAMADINIZ BEN SADECE BAYANLARA AYRIM YAPMIYORUM KENDİNİZ YAZMIŞSINIZ BAYAN İTEMLERİ UCUZ O ZMN BAY CHARLARI OLANLARA HAKSIZLIK OLUR

BENİM KENDİ GÖRÜŞÜM TERZİ BOŞ DURMASIN AMA YİNEDE GMLERE KALMIŞ Bİ OLAY

İYİ FORUMLAR

“Genel Etkileşim” sayfasına dön