Yöneticiler..!ne o haklı olmam zorunuza gitti galiba..

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Egelim
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Yöneticiler..!ne o haklı olmam zorunuza gitti galiba..

Mesaj gönderen Egelim »

Dejong yazdı:Şahxcihan ya anlamıyosun yada yoneticileri korumak için anlamak istemiosun.arkadasım kullanıcı adımı şifremi kımse bilmior hiç kimsenin verdiği adresse link e tıklamadım.hiç bir olayda bulunmadım. bu nedenlerden dolayı zaten yoneticileri ve oyunu sucluyorum.yazdığım seyleri doğru duzgun okumadan kimse buraya cevap yazmasın.Artık sizler yuzunden kendimizide savunmayalım car gitti suc benm mi diim. Nasıl yaptılar hala anlamıs dilim.siz hala link ten bahsediosunuz.milletin verdiği adreslere linklere girmiş olsam car 50 defa calınmıstızaten.benm bu konuda bireysel bi hatam kesinlikle olmamıstır.haksız durmada isem neden yonetciler bi acıklama yapmak yerine actığım konuyu kapattılar...
Sen beni anlamadın sanırım İKV yönetimi sizin heaplarınızın güvenliğinden sorumlu değildir. Muhattabınızda değildir bir önceki iletimde muhattap alıcağınız yerleri ve müşteri hizmetleri numaralarını ilettim. bireysel hatanızla Çaldırdığınız bir hesabın sorumlusu olarak İKV yönetimini görmenizi saçma buluyorum.
Dejong
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Dejong »

arkadas halen bireysel hata diosun.neymiş bireysel hatam yazdıklarıma gore bi solede ben de bilim.ikv yonetimi hesaplarımdan sorumlu dilse bu oyunu neden yapmıs.o zaman hembu oyun yonetimi hem mynet hemde ttnet hepsi sahtekar dolandırıcı... anlamına gelio
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

sahcihan yazdı:Hesap güvenliği kullanıcılara aittir yönetimin sizleri defalarca şifre ve kullanıcı bilgilerinizi kimse ile paylaşmamanızı internet üzerinden hile link vb gibi hesap çalma girişimlerine karsı sizleri defalarca uyarmasına rağman bunlara kulak asmamanız sizin sorununuzdur. İkv yönetiminin sizin bireysel hatalarınızdan ötürü çaldırdığınız hesapları geri alma yetkisi yoktur. Unutmayınızki karakterlerinizi kullandığınız hesap adresleriyle bağlantılıdır bu durumda mynet kullanıcısı iseniz muhattabınız mynet müşteri hizmetleri (02122381515) TTnet üyeliği kullanıyorsanız 4440375 sobee kullanıcısı iseniz şifre yazıp sobee ye yollamanız durumudna şifreniz anında telefonunuza gelmektedir.

İKV resmi forumunda böylesi konular açmanız sizi ancak haksız konuma düşürmektedir. Kullanmıs olduğunuz hitap ve kelimeleri dikkatle seçmenizi öneriyorum.
SEN NE GÜZEL KONUŞUYOSUN ÖYLE
sana dew yada gm lik teklifi gelebilir
konuların sonuna kilit yazarsın
tmm bende bu arkadaşa yardımcı olamam ama en azından moral ver
Uzay Yolundaki computer gibisin
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Kullanıcı avatarı
Orti
Developer
Developer
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Sobee

Mesaj gönderen Orti »

İğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırmalısınız. MYNET,TTNET ve Sobee gibi Türkiye internet sektörünün önde gelen firmalarından söz ediyorsunuz. Müşteri memnuniyeti ve güveliği her zaman için ön plandadır büyük firmalarda. Kullanıcı adınızı veya şifrenizi öyle veya böyle kaptırmışsınız.

• Şifre paylaşımı olabilir,
  • Keylogger veya trojen olabilir,
  • Aç gözlülük sonucu fake sitelere kanmış olabilirsiniz.
Ama buna rağmen yinede sizlere destek vermek için bekleyen müşteri hizmetlerine başvurmak yerine onlarca kez yardım alamayacıgınız belirtilmesine rağmen halen forum üzerinden bu tip konular açmaktasınız. Bu konuda yardım alabileceğiniz yerler müşteri hizmetleridir, forum değildir.

Mynet Müşteri Hizmetleri ( Hafta İçi mesai saatlerinde): 0 212 328 15 15
TTNET Müşteri Hizmetleri 7/24 : 444 0375
Sobee İçinse oyun giriş ekranında şifremi unuttum diyerek şifrenizi cep telefonunuza alabilirsiniz. Cep telefonu hattınızın kapanması gibi özel durumlarda ise yine İKVDESTEK formunu kullanarak gerekli desteği alabilirsiniz.

Konu kilitlenmiştir.[/i][/color]
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön