Yöneticiler..!ne o haklı olmam zorunuza gitti galiba..

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Dejong
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Yöneticiler..!ne o haklı olmam zorunuza gitti galiba..

Mesaj gönderen Dejong »

BUNDAN 2 gun once bi konu acmıştım.Konuda kimsenin kullanıcı adım ve şifremi bilmediği halde carımı caldığını ve bu oyunun ne kadar guvensiz ve yoneticilerininde bi o kadar beceriksiz oldugunu solemiştim.Sadece hakaret içeren sozlere susturma cezası verebilen zihniyetlerin bu konuda bana yardımcı olsunlarda cumle alem neler yapabildiklerini bi gorsun demiştim.milletin istediği gibi carlarımıza girip cıktığını ve guvenliğimizin yeterince saglanamadıgını belirtmiştim.Peki ne oldu bilin bakalım....haklı cıktım..2 gun sonra forumu kontrol ederken açtığım konunun burada yer almadığını gordum.buyuk bi ihtimal yoneticiler tarafından kaldırıldı.ben onlardan en azından sorunu cozemicez k.b yın beceriksiziz demelerini beklerdim.Ancak goruyorum ki actığım konuyu kimsenin okumasını istemiolar çunku işlerine gelmio.yani haklı olan ben cıktım...
Kullanıcı avatarı
Karadenizli28
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Yöneticiler..!ne o haklı olmam zorunuza gitti galiba..

Mesaj gönderen Karadenizli28 »

seni niye susuturuyorLar anLamış değiLim
Kullanıcı avatarı
Minos
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Minos »

bu hemen hemen her oyun için geçerli yahuu adam gibi maaşla gm çalıştırmazlarsa olacağı budur :)
Var üç beş char...
Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen dabbela »

Çok haklısın hamitim Bu GM leri yakalamak lazım çıkışta =)
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *

Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur

BeLax Lonca Yönetimi
Kullanıcı avatarı
Sahxesad
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Sahxesad »

KaRdeş bundan önceki gün bi foto yoLLadım sonuç çıkmadı Adam küfüR ediyo haLen daha oyuna devam ediyo sen sıkma canını değeR mi şu SanaL hayatınaa...
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)

Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Kullanıcı avatarı
Egelim
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Egelim »

Hesap güvenliği kullanıcılara aittir yönetimin sizleri defalarca şifre ve kullanıcı bilgilerinizi kimse ile paylaşmamanızı internet üzerinden hile link vb gibi hesap çalma girişimlerine karsı sizleri defalarca uyarmasına rağman bunlara kulak asmamanız sizin sorununuzdur. İkv yönetiminin sizin bireysel hatalarınızdan ötürü çaldırdığınız hesapları geri alma yetkisi yoktur. Unutmayınızki karakterlerinizi kullandığınız hesap adresleriyle bağlantılıdır bu durumda mynet kullanıcısı iseniz muhattabınız mynet müşteri hizmetleri (02122381515) TTnet üyeliği kullanıyorsanız 4440375 sobee kullanıcısı iseniz şifre yazıp sobee ye yollamanız durumudna şifreniz anında telefonunuza gelmektedir.

İKV resmi forumunda böylesi konular açmanız sizi ancak haksız konuma düşürmektedir. Kullanmıs olduğunuz hitap ve kelimeleri dikkatle seçmenizi öneriyorum.
Dejong
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Dejong »

Şahxcihan ya anlamıyosun yada yoneticileri korumak için anlamak istemiosun.arkadasım kullanıcı adımı şifremi kımse bilmior hiç kimsenin verdiği adresse link e tıklamadım.hiç bir olayda bulunmadım. bu nedenlerden dolayı zaten yoneticileri ve oyunu sucluyorum.yazdığım seyleri doğru duzgun okumadan kimse buraya cevap yazmasın.Artık sizler yuzunden kendimizide savunmayalım car gitti suc benm mi diim. Nasıl yaptılar hala anlamıs dilim.siz hala link ten bahsediosunuz.milletin verdiği adreslere linklere girmiş olsam car 50 defa calınmıstızaten.benm bu konuda bireysel bi hatam kesinlikle olmamıstır.haksız durmada isem neden yonetciler bi acıklama yapmak yerine actığım konuyu kapattılar...
Dejong
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Dejong »

kullanmıs oldugum hitap ve kelimeler gayet duzgundur.ben buraya kufur dolu sozlerde yazabilirdim ancak sıkıntımı ve tepkimi bu sekilde belirtiorum bunun daha iisi olamaz...
Kullanıcı avatarı
LaStSiN
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen LaStSiN »

Dejong ikvde ki hiç kimseyle msn de görüşüyor musun?Çok yakın olarak gördüğün kişilerde dahil...

Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu ülkelerde,güneş batmak üzeredir...
Dejong
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Dejong »

ewt gorusuyorum 3 kişiyle ama o kişiler dier oyuncular gibi sohbet ettiğim kişiler dil bizzat kendileri ustumu dizmemde bana maddi ve manevi destek cıkan kişiler.supelendiğim kişi ise Prolıfexümıt Prolıfexharison Prolıfexkurt bu carlardır aynı kişi girip çıkamaktadır bu carlara.bundan 1.5 ay once senin carını calacam demişti bana bende alay etmiştim cunku elinde bi bilgi yoktu.hatta şifremi bile degistirdim bu yuzden.ama gel gorkı nasıl olduysa yaptı yapacagını.kendi carımla bana pm attı ve dediğimi yaptım dedi...
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön