ARKADASLAR BILDIGINIZ GIBI BENI KOTU BIRI OLARAK TANIRSINIZ.AMA ISIN ASLINA GELIRSEK PLUS UYELIGI OLUP BOLGEDEN RAHATCA HERKEZI KIŞKIRTABİLEN ARKADAŞLAR VAR.
ÖRNEK OLARAK:Türkiyemxneon
BU İŞİMLİ SAHIŞ VS ATARKEN KARISIYOR VE ARKADAN DALIYOR.ARKADASLAR ILE BIRLIKTE 3 KISI BANA DALDILAR.
EZO DEMEYE BASLADI.KESTIM SONRA BOLGEDEN UTANMADAN BENIM HAKKIMDA MILLETI KIŞKIRTIYOR.SAHTEKARDIR DIYEREK.NEREDE GORMUS BENIM SAHTEKARLIGIMI.2 DK LIK OLAYDAN BENI SAHTEKAR OLARAK ILAN ETTİ.AKIL ALIRMI SIZCE.SİZE SAHTEKAR DENILSE SIZ YERINIZDE DURABILIRMIYDINIZ BENDE KUFUR ETTIM.BURADAN SOYLUYORUM.
BEN VE BENIM GIBI DAHA COK INSAN VAR BU INSANLARIN SESLERINI DUYURMALARI ICIN PLUS UYELIK ALMAK ZORUNDALARMI.
LÜTFEN ARKADASLAR BOLGEDEN YAZILAN HER YAZIYA INANMAYALIM GUNAHINI ALMAYALIM.
YORUMLARINIZI BEKLIYORUM
SAYGILARIMLA.
Katilbalina
OYUN İÇİN YAPILANLAR!LÜTFEN HERKEZ BAKSIN
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
OYUN İÇİN YAPILANLAR!LÜTFEN HERKEZ BAKSIN
Katilbalina
FuU
LastFuU
FuU
LastFuU
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
Re: OYUN İÇİN YAPILANLAR!LÜTFEN HERKEZ BAKSIN
HERKEZ BU KONUDA YORUMLARINI BEKLİYORUM.DAHA ONCE BOYLE KONU ACILMAMISTIR..
Katilbalina
FuU
LastFuU
FuU
LastFuU
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Team
bizim loncadan biride savasta bunu kesti die hırsız ded 
- SonicxYagmurlu
- Sahaf Yardımcısı
ben hec sevmem arz loncalarınıxDlodos loncalarınıda en iyisi yalnız takılcan aga
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
L oo capulcuu neona salla ben adam yerıne koymuyom onu:D
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- mikailcan2008
- İri Fare Avcısı
Kardeşim çok güzel bir şeye deyinmişin Neon ve bı kac yalakası milleti durmadan kötülüyor yediremediği zamanda ya sahtekar dıyor senin dediği gibi yada hırsız bunlar sadece klavyeden ötebilecek küçük mahlukatlar benim içinkatilbalina yazdı:ARKADASLAR BILDIGINIZ GIBI BENI KOTU BIRI OLARAK TANIRSINIZ.AMA ISIN ASLINA GELIRSEK PLUS UYELIGI OLUP BOLGEDEN RAHATCA HERKEZI KIŞKIRTABİLEN ARKADAŞLAR VAR.
BU İŞİMLİ SAHIŞ VS ATARKEN KARISIYOR VE ARKADAN DALIYOR.ARKADASLAR ILE BIRLIKTE 3 KISI BANA DALDILAR.
EZO DEMEYE BASLADI.KESTIM SONRA BOLGEDEN UTANMADAN BENIM HAKKIMDA MILLETI KIŞKIRTIYOR.SAHTEKARDIR DIYEREK.NEREDE GORMUS BENIM SAHTEKARLIGIMI.2 DK LIK OLAYDAN BENI SAHTEKAR OLARAK ILAN ETTİ.AKIL ALIRMI SIZCE.SİZE SAHTEKAR DENILSE SIZ YERINIZDE DURABILIRMIYDINIZ BENDE KUFUR ETTIM.BURADAN SOYLUYORUM.
BEN VE BENIM GIBI DAHA COK INSAN VAR BU INSANLARIN SESLERINI DUYURMALARI ICIN PLUS UYELIK ALMAK ZORUNDALARMI.
YORUMLARINIZI BEKLIYORUM
SAYGILARIMLA.
Katilbalina
- avsareli
- Sahaf Yardımcısı
mikailcan2008 yazdı:Kardeşim çok güzel bir şeye deyinmişin Neon ve bı kac yalakası milleti durmadan kötülüyor yediremediği zamanda ya sahtekar dıyor senin dediği gibi yada hırsız bunlar sadece klavyeden ötebilecek küçük mahlukatlar benim içinkatilbalina yazdı:ARKADASLAR BILDIGINIZ GIBI BENI KOTU BIRI OLARAK TANIRSINIZ.AMA ISIN ASLINA GELIRSEK PLUS UYELIGI OLUP BOLGEDEN RAHATCA HERKEZI KIŞKIRTABİLEN ARKADAŞLAR VAR.
YORUMLARINIZI BEKLIYORUM
SAYGILARIMLA.
Katilbalina
Çok çok normaldir allaha kitaba söven bir lonca başkanının çok çok aciz bir üyesidir neon...Kedi yatişemediği üzüme goruk dermiş...