OYUN İÇİN YAPILANLAR!LÜTFEN HERKEZ BAKSIN

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
katilbalina
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

OYUN İÇİN YAPILANLAR!LÜTFEN HERKEZ BAKSIN

Mesaj gönderen katilbalina »

ARKADASLAR BILDIGINIZ GIBI BENI KOTU BIRI OLARAK TANIRSINIZ.AMA ISIN ASLINA GELIRSEK PLUS UYELIGI OLUP BOLGEDEN RAHATCA HERKEZI KIŞKIRTABİLEN ARKADAŞLAR VAR.
ÖRNEK OLARAK:Türkiyemxneon
BU İŞİMLİ SAHIŞ VS ATARKEN KARISIYOR VE ARKADAN DALIYOR.ARKADASLAR ILE BIRLIKTE 3 KISI BANA DALDILAR.
EZO DEMEYE BASLADI.KESTIM SONRA BOLGEDEN UTANMADAN BENIM HAKKIMDA MILLETI KIŞKIRTIYOR.SAHTEKARDIR DIYEREK.NEREDE GORMUS BENIM SAHTEKARLIGIMI.2 DK LIK OLAYDAN BENI SAHTEKAR OLARAK ILAN ETTİ.AKIL ALIRMI SIZCE.SİZE SAHTEKAR DENILSE SIZ YERINIZDE DURABILIRMIYDINIZ BENDE KUFUR ETTIM.BURADAN SOYLUYORUM.
BEN VE BENIM GIBI DAHA COK INSAN VAR BU INSANLARIN SESLERINI DUYURMALARI ICIN PLUS UYELIK ALMAK ZORUNDALARMI.
LÜTFEN ARKADASLAR BOLGEDEN YAZILAN HER YAZIYA INANMAYALIM GUNAHINI ALMAYALIM.
YORUMLARINIZI BEKLIYORUM

SAYGILARIMLA.
Katilbalina
Katilbalina
FuU
LastFuU
katilbalina
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Re: OYUN İÇİN YAPILANLAR!LÜTFEN HERKEZ BAKSIN

Mesaj gönderen katilbalina »

HERKEZ BU KONUDA YORUMLARINI BEKLİYORUM.DAHA ONCE BOYLE KONU ACILMAMISTIR..
Katilbalina
FuU
LastFuU
Kullanıcı avatarı
HarbicocuK
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Team

Mesaj gönderen HarbicocuK »

bizim loncadan biride savasta bunu kesti die hırsız ded :)
Kullanıcı avatarı
SonicxYagmurlu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SonicxYagmurlu »

ben hec sevmem arz loncalarınıxDlodos loncalarınıda en iyisi yalnız takılcan aga
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

L oo capulcuu neona salla ben adam yerıne koymuyom onu:D
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
mikailcan2008
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen mikailcan2008 »

katilbalina yazdı:ARKADASLAR BILDIGINIZ GIBI BENI KOTU BIRI OLARAK TANIRSINIZ.AMA ISIN ASLINA GELIRSEK PLUS UYELIGI OLUP BOLGEDEN RAHATCA HERKEZI KIŞKIRTABİLEN ARKADAŞLAR VAR.
BU İŞİMLİ SAHIŞ VS ATARKEN KARISIYOR VE ARKADAN DALIYOR.ARKADASLAR ILE BIRLIKTE 3 KISI BANA DALDILAR.
EZO DEMEYE BASLADI.KESTIM SONRA BOLGEDEN UTANMADAN BENIM HAKKIMDA MILLETI KIŞKIRTIYOR.SAHTEKARDIR DIYEREK.NEREDE GORMUS BENIM SAHTEKARLIGIMI.2 DK LIK OLAYDAN BENI SAHTEKAR OLARAK ILAN ETTİ.AKIL ALIRMI SIZCE.SİZE SAHTEKAR DENILSE SIZ YERINIZDE DURABILIRMIYDINIZ BENDE KUFUR ETTIM.BURADAN SOYLUYORUM.
BEN VE BENIM GIBI DAHA COK INSAN VAR BU INSANLARIN SESLERINI DUYURMALARI ICIN PLUS UYELIK ALMAK ZORUNDALARMI.
YORUMLARINIZI BEKLIYORUM

SAYGILARIMLA.
Katilbalina
Kardeşim çok güzel bir şeye deyinmişin Neon ve bı kac yalakası milleti durmadan kötülüyor yediremediği zamanda ya sahtekar dıyor senin dediği gibi yada hırsız bunlar sadece klavyeden ötebilecek küçük mahlukatlar benim için
Kullanıcı avatarı
avsareli
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen avsareli »

mikailcan2008 yazdı:
katilbalina yazdı:ARKADASLAR BILDIGINIZ GIBI BENI KOTU BIRI OLARAK TANIRSINIZ.AMA ISIN ASLINA GELIRSEK PLUS UYELIGI OLUP BOLGEDEN RAHATCA HERKEZI KIŞKIRTABİLEN ARKADAŞLAR VAR.
YORUMLARINIZI BEKLIYORUM

SAYGILARIMLA.
Katilbalina
Kardeşim çok güzel bir şeye deyinmişin Neon ve bı kac yalakası milleti durmadan kötülüyor yediremediği zamanda ya sahtekar dıyor senin dediği gibi yada hırsız bunlar sadece klavyeden ötebilecek küçük mahlukatlar benim için

Çok çok normaldir allaha kitaba söven bir lonca başkanının çok çok aciz bir üyesidir neon...Kedi yatişemediği üzüme goruk dermiş... ;)

“Genel Sohbet” sayfasına dön