Ekran kartı ve RAM
Re: Ekran kartı ve RAM
Arkadaşlar ben i5 işlemci 4 ddr3 ram gforce 330 gt 1 gb ekran kartı kullanıyorum directx 10 destekli ekran kartım ama oynuyamıyorum directx 9 hatası veriyor bu konuda yardımcı olabilirisiniz
- StoryLine
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Hacı senin sistem cok yüksek ya
Directx10mu yüklü bi 9 dene bakalım belki Directx10 desteği yoktur

GodFreyxKorsaNx
dostum yüklenmiyor 9 ya benim bildiği üst sınıftakı altıntakını kullanabilir ama alttakı üstekini kullanamaz neden burada böyle değil ben drx10 olan ibişeye nasıl drx yüklücem
Directx hatası değildir o Direct 3D yanlış hatırlamıyorsam orda sorun ve de ekran kartının markası Nvidia veya ATI olmak zorunda.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- StoryLine
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
Oyun yüklerken nasıl bi hata veriyor veya açınca ? açmıyormu hata nedir bi yazarmısın

GodFreyxKorsaNx
ekran kartım nvida zaten ekran kartınız 3D 9 desteklemediği için oyun acılmıyor diyor
nv4_disp Görüntü Sürücüsü Normal çalışmasını durdurdu.. Bu HATA yı bilen varmı ???
Ekran Kartı Sürücüm : NVIDIA GeForce 9500 GT
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
NVIDIA GeFORCE 9500GT 512MB 128BIT DDR2Lavender yazdı:nv4_disp Görüntü Sürücüsü Normal çalışmasını durdurdu.. Bu HATA yı bilen varmı ???
Nvidia Geforce 9500GT 1GB 128BIT DDR2
ekran kartı bunlardan hangisi veya şöyle diyim bu iki ekran kartıda oyunu çalıştırır.Önerim pc ne bir format ve ekran kartı sürücünün nvıdıa nın sitesinden en güncel sürümünü indir ve kur.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
Format mı atıyım yoksa Son Sürümü mü indiriyim.. ?melodrama44 yazdı:Önerim pc ne bir format ve ekran kartı sürücünün nvıdıa nın sitesinden en güncel sürümünü indir ve kur.