Öncelikle selamlar arkadaşlar.
Benim ekran kartım ATI 256 Mb Oyun oynanmayan en dandik olanındanmiş (bi bilgisayarcı dedi)
RAM ise 512 mb
İKV de oyuna girerken yada eminönünden meteora vb yerlere geçerkenki o dolan yerde çok kasıyor.Yada çok kalabalık bir yere girerkende çok kasıyor (örn. Meteordaki Lodos muhafızlarının orası )
Bunların düzelmesi için ne yapmam lazım.Ekran kartı ve RAM en az kaç olursa iyi olur.
Yakın bir zamanda 1Gb RAM + 512 mb ekran kartı taktırmayı düşünüyorum yeterli olurmu?
Şimdiden ilgilendiğiniz için Teşekkürler...
Ekran kartı ve RAM
Ekran kartı ve RAM
OoOKeSeREzErOoO xXxKeserEzerxXx Keserezerxarmy
Gerek yok her sözü, laf ile beyana.. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana...
Her Şeyi Bilmen Gerekmez Haddini Bil Yeter !!!
Gerek yok her sözü, laf ile beyana.. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana...
- mcronaldo94
- Cin Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Ekran kartı ve RAM
Krdş sana Ati Marka ekran kartı hangi pc ci dediyse o adam pc den anlamıyor.Şayet bende Ati Rodeon 4350 hd 512 MB 1 GB RAM YETİYOR İYİ EĞLENCELER
FirstLady

256 ekran kartı aslında ikv ye yeter ama bilgisayarcı onu başka oyunları düşünerek söylemiştir bence sen ram ı biraz arttır 2 falan yap sonra zamanla ekran kartını da değiştir ama yeni alırsan NVIDIA yı öneririm bende ati 4670 1GB paylaşımsız var memnunum ama NVIDIA öneririm ikv oynayacaksan AMD marka işlemci alma intel al i7 öneririm amd olursa ikv ekran kararması yapıyor denedim çünkü AMD phenom da da ekran kararması yaptı yani çoğu AMD de bu sorun var ama sadece ikv de oluyor
Sunucu: Teşkilat
Karakter adı: Stanley
Seviye: 44
Tecrübe: %37
Efsun: Element
Not: soyuldu şu an
Karakter adı: Stanley
Seviye: 44
Tecrübe: %37
Efsun: Element
Not: soyuldu şu an
- kokoreckoray
- Cin Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
benim 64 mb ekran kartı
ama ikv kasmıor
ram 1gb 
TEK BİLDİĞİM HİÇ BİR ŞEY BİLMEDİĞİMDİR
GÖKxEmBeRMooN
GÖKxEmBeRMooN
kokoreckoray yazdı:benim 64 mb ekran kartıama ikv kasmıor
ram 1gb
Online oyunlar genelde internet hızıyla reme bakar.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
ekran 512 ram 3 gb ama lag oldumu benimde feci kasıyor.
kardeş bilgi için saol 1gb ram + 512 mb taktırmayı düşünüyorum şimdilik bana yeter (beni 2-3 sene götürmesi için)Stanley yazdı:256 ekran kartı aslında ikv ye yeter ama bilgisayarcı onu başka oyunları düşünerek söylemiştir bence sen ram ı biraz arttır 2 falan yap sonra zamanla ekran kartını da değiştir ama yeni alırsan NVIDIA yı öneririm bende ati 4670 1GB paylaşımsız var memnunum ama NVIDIA öneririm ikv oynayacaksan AMD marka işlemci alma intel al i7 öneririm amd olursa ikv ekran kararması yapıyor denedim çünkü AMD phenom da da ekran kararması yaptı yani çoğu AMD de bu sorun var ama sadece ikv de oluyor
Ekran kartı öncelikle İkv için ama o kadar yüksek boyutlu oyunlar için değil mesela İkv yi kaldırması için en iyi onerebileceğin nedir ?
Ve tahminin fiyatını yazarmısın?
1gb ram + 512 mb ram'de tahminen kaç tl tutar ?
- StoryLine
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Ram türün nedir ? DDR - SD ?
Şuan bulunan ram hızın ne kadar
Alıcağın ram'in hızı ne kadar istiyosun?
Şuan bulunan ram hızın ne kadar
Alıcağın ram'in hızı ne kadar istiyosun?

GodFreyxKorsaNx
StoryLine Özeline attığım mesajını okurmusun ve o dediklerine nerden bakabilirim pek bilgim yok pc hakkında
ops: