1. Bizim lonca üyelerinin daha fazla tartışmasını istemiorum tartıştığınız insanlar bizi sever sayar insanlar sadece tanımadıkları için böyle davranıyorlar daha fazla cevap vermeyin
2. biz ne tit ne egit ne arz nede kötü insanlarız beni çoğunuz seversiniz eminim bundan ama az kaldı kötü şeyler yapmadık verdiğim yanıtlara bakın ondan sonra yorum yapın bnm düşmanlarımla loncam kötü olmamalı onların düşmanlarıylada bn uraşamam
konuya gelecek olursa güzel bir konu bilmişlik yapmanın bir mantığı yok bunlar bilinmesi gereken konulardır.
İStanbul'un Fetihinin Nedenlerı...
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Re: İStanbul'un Fetihinin Nedenlerı...
Drowxdadawa
- SanCakTR17
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Tamam güzel konu da burası yeri değil.Burası oyun için ayrılmış bölüm.Bu tür konuları oyun dışı bölümüne açsak daha iyi olur.Tarih konularına merakı olan varsa (ki buna ben de dahilim) o bölümden de okuyabilirler.
viewforum.php?f=64
Linkten bölüme ulaşabilirsiniz.Konuya muhalefet olduğumu v.b düşünenler için bu verdiğim linkteki forum kategorisinde benim de bu tarz konular paylaştığımı görebilirler.
viewforum.php?f=64
Linkten bölüme ulaşabilirsiniz.Konuya muhalefet olduğumu v.b düşünenler için bu verdiğim linkteki forum kategorisinde benim de bu tarz konular paylaştığımı görebilirler.
~~ Anadolukaplanı ~~
// Başka bir oyuna ait ve boyutları da uygun olmayan ekran görüntüsü kaldırılmıştır.
©Copyright M3
█║▌│ █║▌ ║││█║█║
Bekleyelim Öğrenelim O Zaman Sadece Tahmin Yürütmüştüm..Drowxbugbear yazdı: Saol Hilal bunları bılmeyen cok ınsan var ne yazıkkı !
Elessar FAzla Emin olma bence Zamanı GElınce ÖgReniceksiniz SAbir![]()

- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
Kardeşim TİT ile egit ve arz kelimelerini aynı cümle içerisinde kullanma...Drowxcorellon yazdı:1. Bizim lonca üyelerinin daha fazla tartışmasını istemiorum tartıştığınız insanlar bizi sever sayar insanlar sadece tanımadıkları için böyle davranıyorlar daha fazla cevap vermeyin
2. biz ne tit ne egit ne arz nede kötü insanlarız beni çoğunuz seversiniz eminim bundan ama az kaldı kötü şeyler yapmadık verdiğim yanıtlara bakın ondan sonra yorum yapın bnm düşmanlarımla loncam kötü olmamalı onların düşmanlarıylada bn uraşamam
konuya gelecek olursa güzel bir konu bilmişlik yapmanın bir mantığı yok bunlar bilinmesi gereken konulardır.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Titxdelikurt yazdı:Kardeşim TİT ile egit ve arz kelimelerini aynı cümle içerisinde kullanma...Drowxcorellon yazdı:1. Bizim lonca üyelerinin daha fazla tartışmasını istemiorum tartıştığınız insanlar bizi sever sayar insanlar sadece tanımadıkları için böyle davranıyorlar daha fazla cevap vermeyin
auril & DoubleLift
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
yanlış anlamayın sayın delikurt bn orada bize söyledikleri isimlerin bizle alakası olmadığını anlatmak istedim sizi kötülemek amacıyla yazmadım yanlış anlaşıldıysam affolaTitxdelikurt yazdı:Kardeşim TİT ile egit ve arz kelimelerini aynı cümle içerisinde kullanma...Drowxcorellon yazdı:1. Bizim lonca üyelerinin daha fazla tartışmasını istemiorum tartıştığınız insanlar bizi sever sayar insanlar sadece tanımadıkları için böyle davranıyorlar daha fazla cevap vermeyin
Drowxdadawa
Yanlız değilsin tolunum.Bize de bu sene gösterdiler.Bide öyle hızlı hızlı değil baya ayrıntılarıyla işledik.Islahatlar desen uuf çok uzun sürdüTolun yazdı:Drowxminatour yazdı:Tolun yazdı:Emin ol Osmanlı Devleti ve Türk tarihi hakkında bir çok bilgiye sahibim.Drowxminatour yazdı:Tolun Ben Bunları Yazmadan Önce bunları Biliyormuydun ??
Sana bi soru sorardım Ama netten bakacana %100 emınım
Öncelikle dalga geçmiyordum.Hiç bir şekilde hele ki İstanbul'un fethiyle dalga geçmem.
Klişe bir müfredat sorusu soracaksındır muhtemelen ya da çok ayrıntı bir soru.Ben MEB'in bize verdikleriyle yetinmedim veya kaç Osmanlı padişahının karısı Türk'tü diye araştırmadım ben Osmanlı ''Devleti'' hakkında kitaplar okudum.
Tamam güzel , tarihimizi unutmamamız ve unutturmamamız güzel ama bunu okul müfredatının bize verdiği ve zümre sınavlarında istediği şekilde değil de daha güzel sunabilirdin.
Sancak________Anka
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
)
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Gizlenmiş İçerikGöster