İStanbul'un Fetihinin Nedenlerı...

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Drowxcorellon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Re: İStanbul'un Fetihinin Nedenlerı...

Mesaj gönderen Drowxcorellon »

1. Bizim lonca üyelerinin daha fazla tartışmasını istemiorum tartıştığınız insanlar bizi sever sayar insanlar sadece tanımadıkları için böyle davranıyorlar daha fazla cevap vermeyin

2. biz ne tit ne egit ne arz nede kötü insanlarız beni çoğunuz seversiniz eminim bundan ama az kaldı kötü şeyler yapmadık verdiğim yanıtlara bakın ondan sonra yorum yapın bnm düşmanlarımla loncam kötü olmamalı onların düşmanlarıylada bn uraşamam

konuya gelecek olursa güzel bir konu bilmişlik yapmanın bir mantığı yok bunlar bilinmesi gereken konulardır.
Drowxdadawa
Kullanıcı avatarı
SanCakTR17
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SanCakTR17 »

Tamam güzel konu da burası yeri değil.Burası oyun için ayrılmış bölüm.Bu tür konuları oyun dışı bölümüne açsak daha iyi olur.Tarih konularına merakı olan varsa (ki buna ben de dahilim) o bölümden de okuyabilirler.

viewforum.php?f=64

Linkten bölüme ulaşabilirsiniz.Konuya muhalefet olduğumu v.b düşünenler için bu verdiğim linkteki forum kategorisinde benim de bu tarz konular paylaştığımı görebilirler. ;)

~~ Anadolukaplanı ~~
// Başka bir oyuna ait ve boyutları da uygun olmayan ekran görüntüsü kaldırılmıştır.
©Copyright M3
█║▌│ █║▌ ║││█║█║
Kullanıcı avatarı
eLeSsaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen eLeSsaR »

Drowxbugbear yazdı: Saol Hilal bunları bılmeyen cok ınsan var ne yazıkkı !

Elessar FAzla Emin olma bence Zamanı GElınce ÖgReniceksiniz SAbir ;)
Bekleyelim Öğrenelim O Zaman Sadece Tahmin Yürütmüştüm..
Resim
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

Drowxcorellon yazdı:1. Bizim lonca üyelerinin daha fazla tartışmasını istemiorum tartıştığınız insanlar bizi sever sayar insanlar sadece tanımadıkları için böyle davranıyorlar daha fazla cevap vermeyin

2. biz ne tit ne egit ne arz nede kötü insanlarız beni çoğunuz seversiniz eminim bundan ama az kaldı kötü şeyler yapmadık verdiğim yanıtlara bakın ondan sonra yorum yapın bnm düşmanlarımla loncam kötü olmamalı onların düşmanlarıylada bn uraşamam

konuya gelecek olursa güzel bir konu bilmişlik yapmanın bir mantığı yok bunlar bilinmesi gereken konulardır.
Kardeşim TİT ile egit ve arz kelimelerini aynı cümle içerisinde kullanma...
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi

Mesaj gönderen Auril »

Titxdelikurt yazdı:
Drowxcorellon yazdı:1. Bizim lonca üyelerinin daha fazla tartışmasını istemiorum tartıştığınız insanlar bizi sever sayar insanlar sadece tanımadıkları için böyle davranıyorlar daha fazla cevap vermeyin

:D
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
Drowxcorellon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Drowxcorellon »

Titxdelikurt yazdı:

yanlış anlamayın sayın delikurt bn orada bize söyledikleri isimlerin bizle alakası olmadığını anlatmak istedim sizi kötülemek amacıyla yazmadım yanlış anlaşıldıysam affola
Drowxdadawa
Kullanıcı avatarı
cynsure09
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen cynsure09 »

Tolun yazdı:
Drowxminatour yazdı:
Tolun yazdı:
Drowxminatour yazdı:Tolun Ben Bunları Yazmadan Önce bunları Biliyormuydun ??
Emin ol Osmanlı Devleti ve Türk tarihi hakkında bir çok bilgiye sahibim.

Sana bi soru sorardım Ama netten bakacana %100 emınım

Öncelikle dalga geçmiyordum.Hiç bir şekilde hele ki İstanbul'un fethiyle dalga geçmem.

Klişe bir müfredat sorusu soracaksındır muhtemelen ya da çok ayrıntı bir soru.Ben MEB'in bize verdikleriyle yetinmedim veya kaç Osmanlı padişahının karısı Türk'tü diye araştırmadım ben Osmanlı ''Devleti'' hakkında kitaplar okudum.

Tamam güzel , tarihimizi unutmamamız ve unutturmamamız güzel ama bunu okul müfredatının bize verdiği ve zümre sınavlarında istediği şekilde değil de daha güzel sunabilirdin.
Yanlız değilsin tolunum.Bize de bu sene gösterdiler.Bide öyle hızlı hızlı değil baya ayrıntılarıyla işledik.Islahatlar desen uuf çok uzun sürdü :) Minatour sana gelince biliyorum deyince yalan söyleyecek değil yalanı olmayan bir insanla konuştun.gördüm diyorsa görmüştür.ßende gördüm osmanlı tarihi kitapları okudum.İstanbul'un fethinin nedenleri desen çerez.Bu gördüğüm en kolay.Daha zorları da var.Sen kanuni yazsan ohooo ... Neyse şimdi tarih anlatıyor gibi olmayayım.
Sancak________Anka
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5 :) )
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön