Kanatma

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Kanatma

Mesaj gönderen Petcarar »

Aslankaramurat yazdı:ben kullanıyorum ve 15 verdim
sadece savaşçı ve büyücü ile wsde işine yarar
savaşçının kudreti %80 azaltır büyücünün canı %20 azaltır
yaratıklara normal 400-500 vuruyo kritik 700 fln iniyo ama yaratıkta kullanma derim
ws atacaksan bire birdir
oh dayı sağolasın.kenana tek atacağım ahahahahha
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Auril »

yaratıklara normal 400-500 vuruyo kritik 700 fln iniyo ama yaratıkta kullanma derim
ws atacaksan bire birdir

anca senin gibiler kullanır bu yetenegi :D
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen fenomen »

Petcarar yazdı:
ws atacaksan bire birdir
oh dayı sağolasın.kenana tek atacağım ahahahahha
:)
-----------------
kanatma yetenegı bırde surda ıse yarıyor eger buyucuye depar atmadan kanatma atarsan buyucu sana zıhın atıyor buyucu oturamıyor :)
1 kere doldurabılırse dolduruyor
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
Redstrom
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Redstrom »

Kanatma yetenegı 49 leveller gelmeden yanı 39 sevıyede baya gözde gibiydi ama suan ıtıbarıyle pek işe yaramadıgını söyleyebılırım.Bende bır donem kanatmaya 15 vermıstım klanda elıne çifte aldıgın zaman menzılı arttıgı ıcın uzaktan buyuculere karsı avantaj sagladıgını veya savascı ıle teke tek de karsı tarafın kudretını tuketmesı gıbı avantajları var fakat ama artık canavarlarda pek ıse yaradıgını soyleyemem benım gordugum kadarıyla 200 ıle 300 arası bır enerjı goturuyor canavarlarda (canavarlar arasında degıskenlık gösterır) Bende cıhaza gırıp bu yetenegımı sıfırladım zaten.Sözün özü canavarlarda işe yaramaz ama duruma göre senın ustalıgına kalmıs vs ve klanda halen iş yapar derim şahşi fikrim olarak...
Redstrom
Kullanıcı avatarı
Azazel
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Azazel »

Öncelikle Çok güzel Bi KONu açmışsın.. Tbrk edrm

Kanatma Genelde Ws De kulanılıyor. BUNU şavaşlarda arkadaşın Dediği Gbi kp açlarıda Kulanıyor.ama Söyle Bişe var Kanatma Her zaman Kudret Yemez Gibi Bi düşünce Var Ws de İtemlere Bağlıdır Kudret Yemek.. Misal 3 savunma Diğerleri Saldırı ise Kudret Yeme Olasılığı 100%70 gibi bii orandır. Ful max Bi şavaşcı Misal Bi yaratığa Kiritik Kanatma Atarsa Ki en fazla 700 dür Üstüne cıkamaz Şavaşcıda 558 gördüm Ws De bunun Dışında Görmedim. KuLandığımız Her Yeteneqin Sırı Vardır..
Resim
AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..

Resim
Kullanıcı avatarı
FreedommakeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen FreedommakeR »

Petcarar yazdı:Arkadaşlar bir araştırma yapıyorum da.Kanatma tecrübelerinizi öğrenmek istiyorum.15 puan verildiğinde düz yaratığa en çok kaç vuruyor, kritikle kaç vuruyor, vsde savaşçıya kaç vuruyor vs. vs.
Kanatmayı yaratık keserken kullanmak boşa kudret harcamak demektir. Kanatma vs yada savaslarda bir başka savascının kudretini bitirmek yada şifacının iyileştirmesini kötüleştirmek için kullanıla bilir.
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

FreedommakeR yazdı:
Petcarar yazdı:Arkadaşlar bir araştırma yapıyorum da.Kanatma tecrübelerinizi öğrenmek istiyorum.15 puan verildiğinde düz yaratığa en çok kaç vuruyor, kritikle kaç vuruyor, vsde savaşçıya kaç vuruyor vs. vs.
Kanatmayı yaratık keserken kullanmak boşa kudret harcamak demektir. Kanatma vs yada savaslarda bir başka savascının kudretini bitirmek yada şifacının iyileştirmesini kötüleştirmek için kullanıla bilir.
ehehhe hiçbir şeyi bilemeyiz =)
Kullanıcı avatarı
hicretsidan
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen hicretsidan »

DENE VE GÖR MİLLETTEN YETENEKLERİNİ ÖĞRENİYONUZ BELEŞE YATIYONUZ SAVAŞÇI TECRUBE İSTER.....
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

hicretsidan yazdı:DENE VE GÖR MİLLETTEN YETENEKLERİNİ ÖĞRENİYONUZ BELEŞE YATIYONUZ SAVAŞÇI TECRUBE İSTER.....
ehehehehe ben yetenek öğrenmedim sadece hasarını sordum :D birinin yetenek öğrenmesi gerekiyorsa siz benden öğrenin ahahahahah
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

araştırman ne bileyim yani amaç ne bu araştırmada:)
en fazla 500 vurur yani kritik olunca da çok farketmiyor.şuan 15 ama girip bakmaya üşeniyorum hatırlarsam oyunda söylerim :)

“Savaşçı” sayfasına dön