oh dayı sağolasın.kenana tek atacağım ahahahahhaAslankaramurat yazdı:ben kullanıyorum ve 15 verdim
sadece savaşçı ve büyücü ile wsde işine yarar
savaşçının kudreti %80 azaltır büyücünün canı %20 azaltır
yaratıklara normal 400-500 vuruyo kritik 700 fln iniyo ama yaratıkta kullanma derim
ws atacaksan bire birdir
Kanatma
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kanatma
Aslankaramurat yazdı:ben kullanıyorum ve 15 verdim
yaratıklara normal 400-500 vuruyo kritik 700 fln iniyo ama yaratıkta kullanma derim
ws atacaksan bire birdir
anca senin gibiler kullanır bu yetenegi
auril & DoubleLift
Petcarar yazdı:oh dayı sağolasın.kenana tek atacağım ahahahahhaAslankaramurat yazdı:ben kullanıyorum ve 15 verdim
ws atacaksan bire birdir
-----------------
kanatma yetenegı bırde surda ıse yarıyor eger buyucuye depar atmadan kanatma atarsan buyucu sana zıhın atıyor buyucu oturamıyor
1 kere doldurabılırse dolduruyor
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kanatma yetenegı 49 leveller gelmeden yanı 39 sevıyede baya gözde gibiydi ama suan ıtıbarıyle pek işe yaramadıgını söyleyebılırım.Bende bır donem kanatmaya 15 vermıstım klanda elıne çifte aldıgın zaman menzılı arttıgı ıcın uzaktan buyuculere karsı avantaj sagladıgını veya savascı ıle teke tek de karsı tarafın kudretını tuketmesı gıbı avantajları var fakat ama artık canavarlarda pek ıse yaradıgını soyleyemem benım gordugum kadarıyla 200 ıle 300 arası bır enerjı goturuyor canavarlarda (canavarlar arasında degıskenlık gösterır) Bende cıhaza gırıp bu yetenegımı sıfırladım zaten.Sözün özü canavarlarda işe yaramaz ama duruma göre senın ustalıgına kalmıs vs ve klanda halen iş yapar derim şahşi fikrim olarak...
Redstrom
Öncelikle Çok güzel Bi KONu açmışsın.. Tbrk edrm
Kanatma Genelde Ws De kulanılıyor. BUNU şavaşlarda arkadaşın Dediği Gbi kp açlarıda Kulanıyor.ama Söyle Bişe var Kanatma Her zaman Kudret Yemez Gibi Bi düşünce Var Ws de İtemlere Bağlıdır Kudret Yemek.. Misal 3 savunma Diğerleri Saldırı ise Kudret Yeme Olasılığı 100%70 gibi bii orandır. Ful max Bi şavaşcı Misal Bi yaratığa Kiritik Kanatma Atarsa Ki en fazla 700 dür Üstüne cıkamaz Şavaşcıda 558 gördüm Ws De bunun Dışında Görmedim. KuLandığımız Her Yeteneqin Sırı Vardır..
Kanatma Genelde Ws De kulanılıyor. BUNU şavaşlarda arkadaşın Dediği Gbi kp açlarıda Kulanıyor.ama Söyle Bişe var Kanatma Her zaman Kudret Yemez Gibi Bi düşünce Var Ws de İtemlere Bağlıdır Kudret Yemek.. Misal 3 savunma Diğerleri Saldırı ise Kudret Yeme Olasılığı 100%70 gibi bii orandır. Ful max Bi şavaşcı Misal Bi yaratığa Kiritik Kanatma Atarsa Ki en fazla 700 dür Üstüne cıkamaz Şavaşcıda 558 gördüm Ws De bunun Dışında Görmedim. KuLandığımız Her Yeteneqin Sırı Vardır..

AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..

- FreedommakeR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Kanatmayı yaratık keserken kullanmak boşa kudret harcamak demektir. Kanatma vs yada savaslarda bir başka savascının kudretini bitirmek yada şifacının iyileştirmesini kötüleştirmek için kullanıla bilir.Petcarar yazdı:Arkadaşlar bir araştırma yapıyorum da.Kanatma tecrübelerinizi öğrenmek istiyorum.15 puan verildiğinde düz yaratığa en çok kaç vuruyor, kritikle kaç vuruyor, vsde savaşçıya kaç vuruyor vs. vs.
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Ben baştan sona YIKARIM....
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
ehehhe hiçbir şeyi bilemeyizFreedommakeR yazdı:Kanatmayı yaratık keserken kullanmak boşa kudret harcamak demektir. Kanatma vs yada savaslarda bir başka savascının kudretini bitirmek yada şifacının iyileştirmesini kötüleştirmek için kullanıla bilir.Petcarar yazdı:Arkadaşlar bir araştırma yapıyorum da.Kanatma tecrübelerinizi öğrenmek istiyorum.15 puan verildiğinde düz yaratığa en çok kaç vuruyor, kritikle kaç vuruyor, vsde savaşçıya kaç vuruyor vs. vs.
- hicretsidan
- Teşkilat Neferi
DENE VE GÖR MİLLETTEN YETENEKLERİNİ ÖĞRENİYONUZ BELEŞE YATIYONUZ SAVAŞÇI TECRUBE İSTER.....
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
ehehehehe ben yetenek öğrenmedim sadece hasarını sordumhicretsidan yazdı:DENE VE GÖR MİLLETTEN YETENEKLERİNİ ÖĞRENİYONUZ BELEŞE YATIYONUZ SAVAŞÇI TECRUBE İSTER.....
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
araştırman ne bileyim yani amaç ne bu araştırmada:)
en fazla 500 vurur yani kritik olunca da çok farketmiyor.şuan 15 ama girip bakmaya üşeniyorum hatırlarsam oyunda söylerim
en fazla 500 vurur yani kritik olunca da çok farketmiyor.şuan 15 ama girip bakmaya üşeniyorum hatırlarsam oyunda söylerim