Eminönü sunucusundaki oyun rumuzları hakkında

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Soulreaper
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Eminönü sunucusundaki oyun rumuzları hakkında

Mesaj gönderen Soulreaper »

Bir İkv oyuncusu olarak bir isteğim olacak sayın yöneticilerimden...Oyunda bu aralar değişik nikler görülmekte...bu rumuzlar eski yılların terörist örgütlerini ve yasadışı gruplarını reklam eder nitelikte...(Devgenç vs vs...)...Bu tür rumuzlu karakterlerin bu oyunda tutulmasını istemiyoruz...küçük yaşta ki çocukların bulunduğu bu platform da bu şekilde propaganda yapan insanlar tutulmamalı... çünkü bu gün bunlara burada ses çıkarılmazsa yarın olacak olanların önüne geçilemeyeceği gibi bu oyun da değil sokaklarda nelerin dolaşabileceğini tahmin bile edemeyeceğiz ...şu da unutulmamalı ki buraya günlük hayattan ayrılıp eğlenmek için giriyoruz ; geçmişin sorgulamasını yapıp ,doğmamışa don biçip,ölene kefen ölçmek için değil...
TEMİZ , GÜNLÜK HESAPLARDAN UZAK , HOŞ VAKİT GEÇİRİLECEK BİR ORTAM ADINA....
Saygılarımla..

SoulReaPeR

EMİNÖNÜ
MAY THE HOLY LİGHT SHINE UPON YOUR PATH AFTER I REAP YOUR SOULS...BY SOULREAPER...
Kullanıcı avatarı
CoMo
İskele Babası
İskele Babası

Re: Eminönü sunucusundaki oyun rumuzları hakkında

Mesaj gönderen CoMo »

Sonuna Kadar Arkandayım Tebrik Ederim Emege Saygı...
Comoloko Whıtecomoloko Como Mrcomo
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Soulreaper yazdı:Bir İkv oyuncusu olarak bir isteğim olacak sayın yöneticilerimden...Oyunda bu aralar değişik nikler görülmekte...bu rumuzlar eski yılların terörist örgütlerini ve yasadışı gruplarını reklam eder nitelikte...(Devgenç vs vs...)...Bu tür rumuzlu karakterlerin bu oyunda tutulmasını istemiyoruz...küçük yaşta ki çocukların bulunduğu bu platform da bu şekilde propaganda yapan insanlar tutulmamalı... çünkü bu gün bunlara burada ses çıkarılmazsa yarın olacak olanların önüne geçilemeyeceği gibi bu oyun da değil sokaklarda nelerin dolaşabileceğini tahmin bile edemeyeceğiz ...şu da unutulmamalı ki buraya günlük hayattan ayrılıp eğlenmek için giriyoruz ; geçmişin sorgulamasını yapıp ,doğmamışa don biçip,ölene kefen ölçmek için değil...
TEMİZ , GÜNLÜK HESAPLARDAN UZAK , HOŞ VAKİT GEÇİRİLECEK BİR ORTAM ADINA....
Saygılarımla..

SoulReaPeR

EMİNÖNÜ

Katılıyorum insanların kafalarının karışması için engellenmeli bence.Zaten ülkede bu kadar soysuz insan varken en azından biz kendimize düşen görevi yapmalı ve bunları aramızdan uzaklaştırmalıyız diye düşünüyorum.Umarım yöneticiler en yakın zamanda ilgilenir ve bunun önüne geçilir.iyi forumlar...
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
anektod
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen anektod »

güzel bir yere değinmişsin üzerine basa basa söylemekte fayda var YASADIŞI isimlerin ve/veya terörist grupları andırabilecek isimlerin oyunda geziyor olması rahatsız edici birşey. var aklımda şuan bir kaç tane ama rencide etmek istemiyorum herkes tarafından aşikar olduğuna inanıyorum..
Resim

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms

Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
KaPLaN
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen KaPLaN »

Merhaba

Yazacağım cevap size biraz sıradan gelecek ama bu tür şikayetler buradan incelenmiyor.www.istanbuloyun.com/ikvdestek

adresinden bildirim tipini üyelik yaparak şikayetinizi dile getirirseniz ilgilenilcektir.

Hassasiyetiniz için teşekkürler
[GM]KaPLaN

Fatih Kaplan

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
onuryavuz33
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen onuryavuz33 »

güzeL bir tespit yahu....
belki şikayetten bir sonuç alırsın umarım
iyi oyunlar...

bu arada 460gün sonra görewlere yardım edecek eski dostlar aranıyor...(düşman da olabilir ) :) :cry:
{eski}İKV-tt [edda]
Kullanıcı avatarı
SevkeT
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen SevkeT »

güzel bi konu olmuş eyüp abi eline sağlık bende farkettım onu Başbuğ - CcCreisCcC - ülkücügenç buna benzer bir sürü nick var bunlarda temizlense iyi olur.

HOPDEDİKS
Kullanıcı avatarı
serserin
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen serserin »

SevkeT yazdı:güzel bi konu olmuş eyüp abi eline sağlık bende farkettım onu Başbuğ - CcCreisCcC - ülkücügenç buna benzer bir sürü nick var bunlarda temizlense iyi olur.

HOPDEDİKS

sevket bu bahsettıgın nıckler yasadısı bır orgutu temsıl etmıyor arkadasım konunun nereye uzandıgını ıyı bılıyorsun saptırma ınceden dıkkatlerı baska tarafa cekme nıyetındesın anlasın.
Gece seni seçti, ölümün doğuşun olacak
Kullanıcı avatarı
SevkeT
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen SevkeT »

serserin yazdı:
SevkeT yazdı:güzel bi konu olmuş eyüp abi eline sağlık bende farkettım onu Başbuğ - CcCreisCcC - ülkücügenç buna benzer bir sürü nick var bunlarda temizlense iyi olur.

HOPDEDİKS

sevket bu bahsettıgın nıckler yasadısı bır orgutu temsıl etmıyor arkadasım konunun nereye uzandıgını ıyı bılıyorsun saptırma ınceden dıkkatlerı baska tarafa cekme nıyetındesın anlasın.

Devgenç yasadışı bı örgüt degildir iyice ögren sonra konuya yorum yap benım bashettıgım nıck ler ise siyası içerikli nicklerdir.
Kullanıcı avatarı
Kivi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Kivi »

HOPDEDİKS
evet Şevket'in de dediği gibi çok güzel bir konuya değinilmiş siyasi içerikli nickler bence olmaması lazım DEVGENÇ vs. vs. gibi ülkücü genç, reis, başbuğ, gibi nicklerde çocukların kafasını bulandırabilir. İlla yasadışı örgüt ismimi olması lazım ayrıca DEVGENÇ 'in terör örgütü olduğunu ilk defa duydum :shock: faşizme emperyalizme karşı durmak teröristlik mi? :D
Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön