Bir İkv oyuncusu olarak bir isteğim olacak sayın yöneticilerimden...Oyunda bu aralar değişik nikler görülmekte...bu rumuzlar eski yılların terörist örgütlerini ve yasadışı gruplarını reklam eder nitelikte...(Devgenç vs vs...)...Bu tür rumuzlu karakterlerin bu oyunda tutulmasını istemiyoruz...küçük yaşta ki çocukların bulunduğu bu platform da bu şekilde propaganda yapan insanlar tutulmamalı... çünkü bu gün bunlara burada ses çıkarılmazsa yarın olacak olanların önüne geçilemeyeceği gibi bu oyun da değil sokaklarda nelerin dolaşabileceğini tahmin bile edemeyeceğiz ...şu da unutulmamalı ki buraya günlük hayattan ayrılıp eğlenmek için giriyoruz ; geçmişin sorgulamasını yapıp ,doğmamışa don biçip,ölene kefen ölçmek için değil...
TEMİZ , GÜNLÜK HESAPLARDAN UZAK , HOŞ VAKİT GEÇİRİLECEK BİR ORTAM ADINA....
Saygılarımla..
SoulReaPeR
EMİNÖNÜ
Eminönü sunucusundaki oyun rumuzları hakkında
- Soulreaper
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Eminönü sunucusundaki oyun rumuzları hakkında
MAY THE HOLY LİGHT SHINE UPON YOUR PATH AFTER I REAP YOUR SOULS...BY SOULREAPER...
Re: Eminönü sunucusundaki oyun rumuzları hakkında
Sonuna Kadar Arkandayım Tebrik Ederim Emege Saygı...
Comoloko Whıtecomoloko Como Mrcomo
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
Soulreaper yazdı:Bir İkv oyuncusu olarak bir isteğim olacak sayın yöneticilerimden...Oyunda bu aralar değişik nikler görülmekte...bu rumuzlar eski yılların terörist örgütlerini ve yasadışı gruplarını reklam eder nitelikte...(Devgenç vs vs...)...Bu tür rumuzlu karakterlerin bu oyunda tutulmasını istemiyoruz...küçük yaşta ki çocukların bulunduğu bu platform da bu şekilde propaganda yapan insanlar tutulmamalı... çünkü bu gün bunlara burada ses çıkarılmazsa yarın olacak olanların önüne geçilemeyeceği gibi bu oyun da değil sokaklarda nelerin dolaşabileceğini tahmin bile edemeyeceğiz ...şu da unutulmamalı ki buraya günlük hayattan ayrılıp eğlenmek için giriyoruz ; geçmişin sorgulamasını yapıp ,doğmamışa don biçip,ölene kefen ölçmek için değil...
TEMİZ , GÜNLÜK HESAPLARDAN UZAK , HOŞ VAKİT GEÇİRİLECEK BİR ORTAM ADINA....
Saygılarımla..
SoulReaPeR
EMİNÖNÜ
Katılıyorum insanların kafalarının karışması için engellenmeli bence.Zaten ülkede bu kadar soysuz insan varken en azından biz kendimize düşen görevi yapmalı ve bunları aramızdan uzaklaştırmalıyız diye düşünüyorum.Umarım yöneticiler en yakın zamanda ilgilenir ve bunun önüne geçilir.iyi forumlar...
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
güzel bir yere değinmişsin üzerine basa basa söylemekte fayda var YASADIŞI isimlerin ve/veya terörist grupları andırabilecek isimlerin oyunda geziyor olması rahatsız edici birşey. var aklımda şuan bir kaç tane ama rencide etmek istemiyorum herkes tarafından aşikar olduğuna inanıyorum..

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms
Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
Merhaba
Yazacağım cevap size biraz sıradan gelecek ama bu tür şikayetler buradan incelenmiyor.www.istanbuloyun.com/ikvdestek
adresinden bildirim tipini üyelik yaparak şikayetinizi dile getirirseniz ilgilenilcektir.
Hassasiyetiniz için teşekkürler
Yazacağım cevap size biraz sıradan gelecek ama bu tür şikayetler buradan incelenmiyor.www.istanbuloyun.com/ikvdestek
adresinden bildirim tipini üyelik yaparak şikayetinizi dile getirirseniz ilgilenilcektir.
Hassasiyetiniz için teşekkürler
- onuryavuz33
- Acemi Savaşçı
güzeL bir tespit yahu....
belki şikayetten bir sonuç alırsın umarım
iyi oyunlar...
bu arada 460gün sonra görewlere yardım edecek eski dostlar aranıyor...(düşman da olabilir )
belki şikayetten bir sonuç alırsın umarım
iyi oyunlar...
bu arada 460gün sonra görewlere yardım edecek eski dostlar aranıyor...(düşman da olabilir )
{eski}İKV-tt [edda]
- SevkeT
- Salgın Koruyucusu
güzel bi konu olmuş eyüp abi eline sağlık bende farkettım onu Başbuğ - CcCreisCcC - ülkücügenç buna benzer bir sürü nick var bunlarda temizlense iyi olur.
HOPDEDİKS
HOPDEDİKS
- serserin
- Salgın Koruyucusu
SevkeT yazdı:güzel bi konu olmuş eyüp abi eline sağlık bende farkettım onu Başbuğ - CcCreisCcC - ülkücügenç buna benzer bir sürü nick var bunlarda temizlense iyi olur.
HOPDEDİKS
sevket bu bahsettıgın nıckler yasadısı bır orgutu temsıl etmıyor arkadasım konunun nereye uzandıgını ıyı bılıyorsun saptırma ınceden dıkkatlerı baska tarafa cekme nıyetındesın anlasın.
Gece seni seçti, ölümün doğuşun olacak
- SevkeT
- Salgın Koruyucusu
serserin yazdı:SevkeT yazdı:güzel bi konu olmuş eyüp abi eline sağlık bende farkettım onu Başbuğ - CcCreisCcC - ülkücügenç buna benzer bir sürü nick var bunlarda temizlense iyi olur.
HOPDEDİKS
sevket bu bahsettıgın nıckler yasadısı bır orgutu temsıl etmıyor arkadasım konunun nereye uzandıgını ıyı bılıyorsun saptırma ınceden dıkkatlerı baska tarafa cekme nıyetındesın anlasın.
Devgenç yasadışı bı örgüt degildir iyice ögren sonra konuya yorum yap benım bashettıgım nıck ler ise siyası içerikli nicklerdir.
evet Şevket'in de dediği gibi çok güzel bir konuya değinilmiş siyasi içerikli nickler bence olmaması lazım DEVGENÇ vs. vs. gibi ülkücü genç, reis, başbuğ, gibi nicklerde çocukların kafasını bulandırabilir. İlla yasadışı örgüt ismimi olması lazım ayrıca DEVGENÇ 'in terör örgütü olduğunu ilk defa duydum :shock: faşizme emperyalizme karşı durmak teröristlik mi?SevkeT yazdı:güzel bi konu olmuş eyüp abi eline sağlık bende farkettım onu Başbuğ - CcCreisCcC - ülkücügenç buna benzer bir sürü nick var bunlarda temizlense iyi olur.
HOPDEDİKS