arkadaşlar bildiğiniz üzere ergenekonx ve gaddar sancakta barınamıyınca gine handana kaçtılarki orda ws atan 15 16 lwlleri bile moda sokmuyolar buna bi son demeli bunlara karşı bir topluluk kurup handanı başlarına yıkmalıyız eminim ergenekon cvp yazcak ergenekona modu dar etmek isteyenler
Karekter adı =Ssheckill
Seviye=48
savaşçı şeklinde belirtmeniz yeterli olucaktır forumdan ulaşamayanlar oyunda Ssheckill e ulaşabilirler
Eski Handanla ilgili bakın
- VicTorY
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Eski Handanla ilgili bakın
Oyunu iyice oyuncak ettiniz ... Bende sizi anlıyorum aslında sizinde dertleriniz var :geek:
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
onların derdi hırsızlık bizde hırsızlarla uğraşıyoz yardım etceksen et
- HeadbangersBall
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Sen Kimsin ki Adam Toplamaya Cesaret Ediyorsun ?Ssheckill yazdı:arkadaşlar bildiğiniz üzere ergenekonx ve gaddar sancakta barınamıyınca gine handana kaçtılarki orda ws atan 15 16 lwlleri bile moda sokmuyolar buna bi son demeli bunlara karşı bir topluluk kurup handanı başlarına yıkmalıyız eminim ergenekon cvp yazcak ergenekona modu dar etmek isteyenler
Karekter adı =Ssheckill
Seviye=48
savaşçı şeklinde belirtmeniz yeterli olucaktır forumdan ulaşamayanlar oyunda Ssheckill e ulaşabilirler
Damz | Büyüxhancı | Şovalyexebru...
Consume Obey Die = Tüket ,İtaat Et ve Öl ...

Ben bütün İzmir’i ve bütün İzmir'lileri severim .
Consume Obey Die = Tüket ,İtaat Et ve Öl ...

Ben bütün İzmir’i ve bütün İzmir'lileri severim .
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
ne Ergenekonmusum be mılletın derdı ben olmusum demekkı alayınıza cok fecı koymusum herkez bızı konusuyor forumlarda her eyrde bendekı bu olusum var oldugu surece ıte cakala mod yok hırsızlara mod yok olum 2.ci evlat demıssınkı sancakta barınamadık senın ıcın sabah sancağa adam yıktım moda gıremedın sancakta dusman bıttı ne hurrem kaldı ne basmonte bebelere zaman harcayamıyoruz sancakta dedılerkı emıonune cıkamıyoruz 2 gundur eskı handanı eskı ruhuna kavusturduk kralına af yok hade yol al evlat baba yorgun yardım dılenmeyınla benım ıcın ben ıstemedıgım surece bıze karsı zaferın zor Sekıl ezosu resımlerınıde atayım benım sayfaya yol al abın Godfatherr ErgenekonxSsheckill yazdı:arkadaşlar bildiğiniz üzere ergenekonx ve gaddar sancakta barınamıyınca gine handana kaçtılarki orda ws atan 15 16 lwlleri bile moda sokmuyolar buna bi son demeli bunlara karşı bir topluluk kurup handanı başlarına yıkmalıyız eminim ergenekon cvp yazcak ergenekona modu dar etmek isteyenler
Karekter adı =Ssheckill
Seviye=48
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
IKV Destek Takımı[/color]
Haddinizi bilmezseniz böyle kedi yavrusu gibi çaresiz kalırsınız.Eskiden abi çeken veletler şimdi kendini bi halt sanıyor.Yanımızda horozsunuz burda tavuk gibi gıdaklıyosunuz.
Canerxbizans
Canerxbizans
KiMiNe GöRe KrAlIm KiMiNe GöRe YaLaN KaFaSıNa TaKmAsİn HiÇ KiMsE AdaMıNa GöRe AdAmIM....
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
lan çakal düşmanlarımız bile bilir bizi hırsızlık yapmadığımızı sen kim oluyorsunda hırsız diyorsun dünkü çocuk adam olmuş bize kafa tutuyor gitmiş dirençleri ws diyor evlat sen bu oyunu bilmezken ben eminönüde beyazköşkte ws atıyordum yol al buralardan sen oyunda adam dilendiğiniz yetemdi formdanda adam dilenin hadi göreyim sizi çağırın çağırın topla toplaya bildiğin kadar adam ben burdaysam kimseyi yıkamassın kocum oke yol all şimdi yavaş yavaş yolcudur abbas bağlasan durmaz hesabıSsheckill yazdı:onların derdi hırsızlık bizde hırsızlarla uğraşıyoz yardım etceksen et

konuyu açarken belirttim çaklllar pm atcak die ama beni korkudan yasaklayan ergenekonx inde pm atması şaşırttı
bu arada tacsız ben 39 lar geldiği günden 10 gün sonra başladım çakal hırsız gaddarın yandaşı
- KingWarrior
- Cin Avcısı
Valla ergenekonx tanımıyorum ama Gaddar kadar ...... birini görmedim
Kralsavaşçıı & Krallbüyücü & Qralşifacı