Eski Handanla ilgili bakın

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ssheckill
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Eski Handanla ilgili bakın

Mesaj gönderen Ssheckill »

arkadaşlar bildiğiniz üzere ergenekonx ve gaddar sancakta barınamıyınca gine handana kaçtılarki orda ws atan 15 16 lwlleri bile moda sokmuyolar buna bi son demeli bunlara karşı bir topluluk kurup handanı başlarına yıkmalıyız eminim ergenekon cvp yazcak ergenekona modu dar etmek isteyenler

Karekter adı =Ssheckill
Seviye=48
savaşçı şeklinde belirtmeniz yeterli olucaktır forumdan ulaşamayanlar oyunda Ssheckill e ulaşabilirler
Kullanıcı avatarı
VicTorY
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Eski Handanla ilgili bakın

Mesaj gönderen VicTorY »

Oyunu iyice oyuncak ettiniz ... Bende sizi anlıyorum aslında sizinde dertleriniz var :geek:
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
Kullanıcı avatarı
Ssheckill
İskele Babası
İskele Babası

onların derdi hırsızlık bizde hırsızlarla uğraşıyoz yardım etceksen et
Kullanıcı avatarı
HeadbangersBall
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen HeadbangersBall »

Ssheckill yazdı:arkadaşlar bildiğiniz üzere ergenekonx ve gaddar sancakta barınamıyınca gine handana kaçtılarki orda ws atan 15 16 lwlleri bile moda sokmuyolar buna bi son demeli bunlara karşı bir topluluk kurup handanı başlarına yıkmalıyız eminim ergenekon cvp yazcak ergenekona modu dar etmek isteyenler

Karekter adı =Ssheckill
Seviye=48
savaşçı şeklinde belirtmeniz yeterli olucaktır forumdan ulaşamayanlar oyunda Ssheckill e ulaşabilirler
Sen Kimsin ki Adam Toplamaya Cesaret Ediyorsun ?
Damz | Büyüxhancı | Şovalyexebru...
Consume Obey Die = Tüket ,İtaat Et ve Öl ...
Resim
Ben bütün İzmir’i ve bütün İzmir'lileri severim .
Kullanıcı avatarı
Godfatherx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Godfatherx »

Ssheckill yazdı:arkadaşlar bildiğiniz üzere ergenekonx ve gaddar sancakta barınamıyınca gine handana kaçtılarki orda ws atan 15 16 lwlleri bile moda sokmuyolar buna bi son demeli bunlara karşı bir topluluk kurup handanı başlarına yıkmalıyız eminim ergenekon cvp yazcak ergenekona modu dar etmek isteyenler

Karekter adı =Ssheckill
Seviye=48
ne Ergenekonmusum be mılletın derdı ben olmusum demekkı alayınıza cok fecı koymusum herkez bızı konusuyor forumlarda her eyrde bendekı bu olusum var oldugu surece ıte cakala mod yok hırsızlara mod yok olum 2.ci evlat demıssınkı sancakta barınamadık senın ıcın sabah sancağa adam yıktım moda gıremedın sancakta dusman bıttı ne hurrem kaldı ne basmonte bebelere zaman harcayamıyoruz sancakta dedılerkı emıonune cıkamıyoruz 2 gundur eskı handanı eskı ruhuna kavusturduk kralına af yok hade yol al evlat baba yorgun yardım dılenmeyınla benım ıcın ben ıstemedıgım surece bıze karsı zaferın zor Sekıl ezosu resımlerınıde atayım benım sayfaya yol al abın Godfatherr Ergenekonx
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
Kullanıcı avatarı
canerbjk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen canerbjk »

Haddinizi bilmezseniz böyle kedi yavrusu gibi çaresiz kalırsınız.Eskiden abi çeken veletler şimdi kendini bi halt sanıyor.Yanımızda horozsunuz burda tavuk gibi gıdaklıyosunuz.
Canerxbizans
KiMiNe GöRe KrAlIm KiMiNe GöRe YaLaN KaFaSıNa TaKmAsİn HiÇ KiMsE AdaMıNa GöRe AdAmIM....
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ata

Mesaj gönderen Tacsiz »

Ssheckill yazdı:onların derdi hırsızlık bizde hırsızlarla uğraşıyoz yardım etceksen et
lan çakal düşmanlarımız bile bilir bizi hırsızlık yapmadığımızı sen kim oluyorsunda hırsız diyorsun dünkü çocuk adam olmuş bize kafa tutuyor gitmiş dirençleri ws diyor evlat sen bu oyunu bilmezken ben eminönüde beyazköşkte ws atıyordum yol al buralardan sen oyunda adam dilendiğiniz yetemdi formdanda adam dilenin hadi göreyim sizi çağırın çağırın topla toplaya bildiğin kadar adam ben burdaysam kimseyi yıkamassın kocum oke yol all şimdi yavaş yavaş yolcudur abbas bağlasan durmaz hesabı ;)
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Ssheckill
İskele Babası
İskele Babası

konuyu açarken belirttim çaklllar pm atcak die ama beni korkudan yasaklayan ergenekonx inde pm atması şaşırttı
Kullanıcı avatarı
Ssheckill
İskele Babası
İskele Babası

bu arada tacsız ben 39 lar geldiği günden 10 gün sonra başladım çakal hırsız gaddarın yandaşı
Kullanıcı avatarı
KingWarrior
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen KingWarrior »

Valla ergenekonx tanımıyorum ama Gaddar kadar ...... birini görmedim
Kralsavaşçıı & Krallbüyücü & Qralşifacı
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön